Club 9 boxspring: matrasen en bed huren

Club 9 boxspring

Hoi! Dat wij verhuisd zijn, heb je misschien wel mee gekregen. In een nieuw huis horen ook nieuwe spullen. Zo hebben we al een nieuwe bank en wilden we ook graag een nieuw bed (scheelt ook weer sjouwen). Bij Club 9 hebben ze nu ook bedden! Ik heb zelf al een club 9 matras en ben daar zo tevreden over. Het bed van Club 9 wil ik dan ook zeker proberen. In deze post laat ik je het bed zien en de nieuwe matrassen erbij. Ik vertel je meer over Club 9 en heb een toffe kortingscode.

Club 9 matras service

Op ons logeerbed ligt een matras van Club 9. Mocht je meer willen weten over de werking van het matras leasen bij Club 9, lees dan DIT artikel. Bij Club 9 Sleep Service huur je dus een matras. Dit voor een bepaald bedrag in de maand. Na vijf jaar komt Club 9 dan je matras vervangen. Rond die tijd moet je een matras eigenlijk vervangen.

Over het matras ben ik heel erg tevreden. Stiekem sliep ik liever in het logeerbed, haha. Nu hoeft dat niet meer en hebben Thijs en ik beide een Club 9 matras. We hebben beide een matras speciaal voor ‘draaiers’. Wij draaien veel in onze slaap. Maar naast matrassen huren kun je ook een boxspring bed huren. Je huurt dan een boxspring bed in combinatie met een matras voor €29,95 per maand. Je kunt er ook voor kiezen om het bed in één keer te kopen met de matrassen.

Club 9 boxspring

Het boxspring bed slaapt heerlijk. De matrassen passen er natuurlijk perfect bij en dit zorgt voor een top nachtrust. Wel fijn na al het verhuisgedoe en volle werkweken. Dan is een heerlijk liggend bed fijn. De kern van de boxspring bestaat uit pocketvering voor optimale ventilatie.

Club 9 boxspring

Wat handig is om te vermelden is dat het boxpring bed momenteel niet verkrijgbaar is. Deze kom snel weer terug op de site! De matrassen zijn natuurlijk nog steeds verkrijgbaar. De matrassen kunnen bijvoorbeeld ook op je eigen bed. Mijn ouders hebben dat ook gedaan. Twee fijne matrassen besteld en deze op hun eigen boxspring gelegd.

Hier zie je een matras uit de verpakking en de andere nog niet….

Het uitpakken van alles ging erg gemakkelijk. De matrassen zitten super goed vacuüm verpakt. Deze vouwen helemaal open als er al een beetje lucht bij komt. Best wel grappig om ook te zien. Na ongeveer acht uur kun je op het matras slapen. Deze moet zich eerst helemaal goed vullen met lucht.

Club 9 boxspring

Kortingscode

Ben jij ook benieuwd geworden naar een Club 9 matras of boxspring bed? Je kunt ook eerst 100 dagen proefslapen. Het matras even goed proberen. Maar ik gok dat je deze daarna ook houdt. Met de code: GIRLSTHINGS10 krijg je 10 % korting op je bestelling!

Club 9 boxspring

Heerlijk slapen op een goed matras is belangrijk. Met het bed en de matrassen van Club 9 dromen wij heerlijk weg. Je ligt wat hoger en het matras is niet te hard en niet te zacht. Yes, echt super fijn kan ik zeggen. Nu ons mooie bed er staat moet de rest van de slaapkamer snel aangepakt worden. De muren worden gedaan en ik ga kijken voor wat leuke decoratie. Zo wordt het een hele fijne slaapkamer. En verder zeg ik: welterusten!

Lijkt jou het Club 9 matras wat?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *