Club 9 Sleep Service vervangt je matras!

Club 9 Sleep Service

Hoi! Een artikel over matrassen? Jep, ik hou echt van slapen. Volgens mij ben ik in mijn vorige leven een luiaard geweest. Wahaha. In dit artikel ga ik het niet echt over slapen hebben, maar meer over het matras waar je op ligt. Wist je dat daar een groot verschil in kan zitten en dat een matras ook niet het eeuwige leven heeft? Ik leg het je uit en laat je zien wat Club 9 Sleep Service inhoudt.

Matras vervangen

Voor degene die het nog niet echt wisten: mijn vriend heeft een appartement gekocht! Ga je daar bij in wonen Merle? Nog niet meteen, maar over een tijdje is dat wel de bedoeling ja. Wel hebben we al een bed uitgezocht voor ons tweeën. We wilden twee losse matrassen. Ik dacht dat we dan beide wel hetzelfde matras konden nemen, heb ik mij daar toch even in vergist zeg. Thijs heeft een heel anders matras dan ik. Heeft met gewicht en alles te maken. Wist ik veel joh.

Ook moet je een matras eigenlijk na een paar jaar vervangen. Om hygiënische reden, maar ook omdat een matras na mate van gebruik minder goed is.  Er kunnen doorligplekken in komen en dat is slecht voor je rug. Maar ja, om nou elke 5 jaar op pad te gaan voor een nieuw matras is ook al zo wat. Club 9 Sleep Service heeft daar een leuke en handige oplossing voor.

Club 9 Sleep Service

Club 9 Sleep Service

Bij Club 9 word je lid en zij sturen je iedere 5 jaar een nieuw matras op. Op de site staan verschillende type matrassen voor verschillende soorten slapers. Zo heb je matrassen voor de rugslapers, draaiers en buikslapers. Elk matras is gemaakt voor dat type slaper.

De matrassen van Club 9 zijn 25 cm dik en hebben drie verschillende comfortlagen waar je uit kunt kiezen. Afhankelijk van je slaaphouding dus. De lente en breedte kun je aangeven en zo bestel je je eerste matras. En na de 5 jaar wordt er een nieuwe geleverd en wordt de oude meegenomen. Easy toch?! 

Club 9 Sleep Service
Zo zijn de matrassen opgebouwd.

Voor de luie mensen (wahaha, lekkere woordspeling Merle) is dit ideaal! Voor ieder slaaptype is het abonnement gewoon hetzelfde. Je betaald €9,99 per maand en om de 5 jaar wordt je matras daarvoor vervangen.

Kortingscode!

Denk je nu: hé dit lijkt mij eigenlijk wel handig. Ik heb een hele leuke kortingscode voor jullie als je je aanmeld bij Club 9. Wanneer je de code: GIRLSTHINGS10 gebruikt, krijg je 10 % korting. Hoe leuk is dat?!

Het is zeker een heel handig concept en zo vergeet je niet om je matras te vervangen. Ik durf te wedden dat je snel niet om de 5 jaar je matras vervangt. Vaak doe je echt heel lang met een matras en dat is dus eigenlijk niet goed. Hebben we weer wat geleerd!

Vervang jij regelmatig je matras? 

* dit artikel bevat een samenwerking*

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

12 reacties

  1. ZIjn deze matrassen ook ergens uit te proberen in een winkel of niet? Ik ben wel iemand die het eerst wil uitproberen of iets lekker ligt.

    En ik zit nu ook serieus na te denken wanneer ik voor het laatst mn matras heb vervangen… Volgens mij zegt dat genoeg

    Bettie
    thehippiewildflower.wordpress.com

  2. Matrassen is wel een dingetje. Heb ik eindelijk een fijn matras gevonden. Wil ik deze na 7 jaar opnieuw bestellen, kan deze niet meer geleverd worden. Komt dus mooi uit, ga t effe checken.

  3. Waauw, ziet er fantastisch uit. Heb steeds vaker dat ik na een nachtje stappen blijf slapen bij vriendinnen/vrienden en vind telkens dat zij zo’n beter bed en matras hebben dan mij. Ben echt toe aan vervanging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *