Persoonlijke update: verhuizen naar nieuwe woning!

Persoonlijke update: 

Hoi! Deze persoonlijke update schrijf ik gedeeltelijk vanuit ons nieuwe huis! Afgelopen dinsdag hebben we de sleutel van ons nieuwe huis gekregen. De eerste werkdagen zitten er weer op en in het weekend zijn we definitief over gegaan. In de persoonlijke update zie je hoe het verhuizen ging en hoe ons nieuwe huis er uitziet. Ohja en er werd een jacuzzi over ons huis getild. Veel leuke foto’s dus in deze lekkere lange persoonlijke update!


Dinsdag (7 september). De dag van de overdracht van ons nieuwe huis! Om 9 uur hadden we een eindcontrole en daarna moesten Thijs en ik naar de notaris.


En dan is het huis officieel van ons! Wauw.


Dozen inpakken en inladen in de auto. De moeder van Thijs kwam ons helpen en onze onderbuurman hielp ook even.


Ze haalden vast de tafel uit elkaar.


Met vier auto’s vol geladen reden we naar onze nieuwe woning in Nieuw-Wehl.


Ik had een belangrijke tas mee: koffiezetapparaat, haha. Bij aankomst in het huis eerst een bakkie koffie.


Daarna begon het uitladen en werden onze boodschappen al bezorgd. Ik maakte buiten een lunchplekje voor ons. Heerlijk!


Thijs en zijn moeder reden nog een keer met de auto op en neer om meer spullen te halen. Ik begon met uitpakken en richtte de keuken alvast wat in.


Ook een ronde door het huis maken om te zien waar allemaal een lamp moet komen. Daarna nog meer dozen op de plek zetten en vast wat uitpakken. Thijs is daarna thuis gebleven: tafel in elkaar zetten en meer opruimen. Ik reed met mijn schoonmoeder nog één keer op en neer.


Daarna waren we allemaal wel moe. Mijn schoonzusje is ondertussen ook gekomen. Tijd om lekker te eten. Daarna kwamen vrienden nog kijken in het huis en fixten zij ons internet. Fijn! Ik was daarna kapot moe.


Omdat alle grote meubels nog in ‘s-Heerenberg staan maar alle andere dingen in Nieuw-Wehl sliep ik bij mijn ouders. De volgende dag moest ik gewoon weer werken. Thijs rommelde nog wat in huis en zag in de brievenbus al een kaartje van de buren. Super lief.


Woensdag (8 september). De eerste ochtend werken na de vakantie. Het ging prima en leuk om alle kinderen weer te zien. Daarna reed ik naar mijn ouders. Ik deed daar maar een was van ons.


Wat mails beantwoorden achter de laptop in het zonnetje.


Na het eten vlogen er ineens twee legervliegtuigen laag over. Wat een gaaf gezicht. Na het eten ben ik met vaders en moeders naar ons nieuwe huis geweest. De container aan de weg en natuurlijk een rondleiding geven.


Donderdag (9 september). Ik werkte de ochtend weer op school. Daarna zat ik wat achter de computer en even wat drinken met mijn ouders. Ja en de afvalwijzer app op mijn telefoon zetten. Pa had dat even voor mij opgeschreven, haha.


Even naar de Action en Kruidvat wat huishoudelijke dingen halen.


Na het eten met vaders nog een keer spullen brengen naar het nieuwe huis.


Ik hing gelijk wat geurtjes op in huis en een ding tegen de muggen. Die zitten er veel. Grr, irritante beesten.


In ‘s-Heerenberg was er nog een pakketje van Femme Luxe gekomen voor mij. Bij mijn ouders pakte ik het pakket uit.


Vrijdag (10 september). Een dag werken op school en in de middag stond ik voor een groep van een collega. Dat is omdat zij nog niet volledig hersteld is van Corona. Ik neem de middag haar groep over. Daarna deden we nog wat dingen in de klas.


Na werk reed ik naar ons nieuwe huis. Daar was Thijs al en mijn moeder. Zij heeft voor ons gewacht tot de jacuzzi binnen kwam. Die kwam pas eind van de middag. Een vriend van Thijs heeft een kraan. Hiermee kan de jacuzzi over het huis getild worden.


We hebben namelijk geen achterom en de jacuzzi past niet door de deur kan ik je zeggen…. Eerst een kar het dak over. Hier komt de jacuzzi op zodat we deze daarna makkelijk kunnen verplaatsen.


Daar gaat het bad. Wat een gaaf en apart gezicht om te zien.


De jongens van Fonteyn die de jacuzzi geleverd hebben, hebben geholpen met de jacuzzi vast zetten. Marco deed de rest.


En daar staat hij dan. Thijs en Marco hebben het bad vervolgens op de plek gezet. Met een klein beetje hulp van Rachel (vriendin van Marc0) en mij.

persoonlijke update
Daarna hadden we wel zin in wat lekkers.

persoonlijke update
Thijs kon het busje voor de verhuizing van de volgende dag al ophalen. We haalden daarom ook snel onze bank nog op.

persoonlijke update
Met mijn moeder erbij hebben we deze ook nog in elkaar gezet. Het was laat maar hij staat. Geen lamp nog in huis maar de tv geeft ook prima licht.

persoonlijke update
Zaterdag (11 september). De dag van verhuizen. Theo verhuist naar ons appartement en wij naar de woning in Nieuw-Wehl. En Rianne kan dan eindelijk in de studio van Theo. Een doordraai dag.

persoonlijke update
Na wat dozen pakken en de vrachtwagen verder vol laden in ‘s-Heerenberg is het koffie tijd. Met een stuk cake.

persoonlijke update
De bus vol, twee auto’s vol. We gaan uitladen in Nieuw-Wehl. Rianne was daar al om de wasmachine in ontvangst te nemen.

persoonlijke update
Alles uitgeladen. Daarna krijgen we weer trek. Tijd voor een broodje. Daarna ging iedereen weer terug naar ‘s-Heerenberg. Een volgende ronde inladen en bij Theo dingen op de plek zetten.

persoonlijke update
Ik bleef thuis en ging daar alles uitpakken en op de plek zetten. En wachten op twee andere pakketjes die moesten komen. Ik deed de vaatwasser aan en kwam erachter dat er een lampje onder zit die aangeeft dat deze aanstaat en hoe lang de vaat nog moet. Super handig!

persoonlijke update
Allemaal lieve kaartjes ook. Staat leuk in de vensterbank.

persoonlijke update
Daar komt lading twee. Vooral veel dingen die in mijn kamer moeten.

persoonlijke update
Alles staat eind van de middag al goed op de plek. Het wordt al gezellig in huis.

persoonlijke update
Ons bed is er helaas nog niet. Ik slaap op het logeerbed en Thijs op een matras. Ook kwam de kast van Thijs die middag. Ik dacht: misschien kunnen we die vast in elkaar zetten? Veel pakketten en veel schroeven. Daar moeten we maar eens rustig voor gaan zitten.

persoonlijke update
Na al het sjouwen, slepen en mijn kast gedeeltelijk in elkaar gezet te hebben, was het tijd voor eten! We bestelden wat lekkers. Hadden we wel even nodig.

persoonlijke update
Daarna hebben we nog wat spullen opgeruimd en daarna met een wijntje op de bank. Ik was zo moe. De eerste nacht sliep ik goed. Van de verhuisdagen heb ik ook een REEl online staan.

persoonlijke update
Zondag (12 september). Ik sliep uit en verder rommelden we wat in huis. Jolynn kwam naar ons huis kijken en we lunchen lekker buiten samen.

persoonlijke update
We kregen een mooie bos bloemen van haar. Super lief. Thijs ging met Jolynn op pad. Kijken voor een andere tv, andere thermometer en nog meer dingen.

persoonlijke update
Ik bleef thuis want mijn vader zou komen. Als we de kraan op de badkamer gebruiken wordt de hele boel nat. Het onderste laatje stond vol water. Inclusief mijn spulletjes…. Niet fijn.

persoonlijke update
Het is wel duidelijk waardoor de boel lekt. We belden Thijs zodat hij gelijk een nieuw sifon mee kan nemen. Die heeft mijn vader erin gezet en verder alles nog eens goed aangedraaid. Nu moet het hopelijk goed gaan.

persoonlijke update
Haha en ondertussen heb ik met mijn vader ook outfit foto’s gemaakt in de tuin. Komen snel op mijn blog.

persoonlijke update
Na het avondeten kwamen de buren op visite. Even kennismaken. We hebben erg gezellige buren.

persoonlijke update
Maandag (13 september). De eerste werkdag vanuit mijn nieuwe huis. Het rijden naar school is iets korter. Het was een leuke dag op school. Twee keer op de groepsfoto met twee klassen. In de middag stond ik voor de groep van een collega.

persoonlijke update
Daarna eten bij paps en mams.

En dan zit de week er al op en de persoonlijke update ook. Het was een drukke maar zeer leuke week. Het nieuwe huis is zo fijn! Langzaam komt alles op de plek en is alles helemaal goed. Aankomende week moet er nog een kast in elkaar gezegd worden en komt ons bed van Club 9 hopelijk. En dan hebben we vrijdag een bruiloft van vrienden! De foto’s daarvan komen de in de volgende persoonlijke update.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *