Club 9 bed & review matrassen door mijn ouders

Hoi! Ik slaap al heel wat maanden op ons lekkere Club 9 matras. Deze ligt op ons logeerbed en soms als mijn lieve wederhelft snurkt of geluid maakt in zijn slaap, wil ik nog wel eens verhuizen. Dan lig ik op het Club 9 matras. Maar ik ben niet de enige met een fijn matras. Mijn ouders hebben sinds kort ook een matras van Club 9 en vertellen wat zij ervan vinden… En Club 9 heeft iets nieuws: een bed! Check deze post voor meer informatie en een leuke kortingscode.

Matras bij pa en ma

Eerst even naar het matras van mijn ouders. Zij hebben sinds korte tijd dus ook een matras van Club 9 (meer lezen over club 9 en hun matrassen, check dan DEZE POST). Ik ben zelf erg enthousiast over dit matras. Het ligt echt super lekker en over vijf jaar krijg ik vanzelf een nieuwe.

Je matras om de vijf jaar veranderen is namelijk erg aan te raden. Maar dat lees je in dat andere artikel wel. Mijn ouders hebben hun oude matras al wel meer dan twintig jaar misschien…. Dat is lang joh! Mijn ouders hebben gekozen voor twee losse eenpersoons matrassen (die passen op hun boxspring die ze al hadden). Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een groot tweepersoons matras.

Maar mijn pa en ma slapen denk ik graag gescheiden, haha (Thijs en ik doen dat trouwens ook met twee losse matrassen). De keuze om het matras in één keer te kopen, hebben mijn ouders niet gedaan. Ze kozen voor de abonnementsvorm en betalen dus elke maand iets minder dan twintig euro voor het matras. Na vijf jaar wordt deze dus omgewisseld voor een nieuwe. De oude wordt gewoon meegenomen en op een milieuvriendelijke manier afgebroken.

Wat vinden ze ervan?

Dat klinkt erg fijn en goed! Maar wat vinden (sorry pa en ma dat ik het zeg) de ‘vijftig plussers’ van het matras? Ze zijn erg tevreden met het matras. In het begin was het wel wat wennen aan het matras. Het Club 9 matras was in verhouding wat harder dan hun eerdere matras. De honderd dagen proefslapen zijn dus erg handig. Maar na twee weken was het al duidelijk voor mijn ouders. Dit matras is prima en we houden deze zeker.

Club 9 bed

‘Het matras is niet te hard en niet te zacht en ligt erg lekker. Wordt ‘s morgens lekker uitgerust wakker’ aldus mijn moeder. Mijn vader vult hierbij aan: ‘ze heeft trouwens geen rugpijn meer’. Hijzelf ligt ook erg lekker op het matras en slaapt goed.

‘Deze formule spreekt ons aan omdat we op ons vorige matras eigenlijk veel te lang hebben gelegen. Hier hebben wij niet zo over nagedacht. Nu hoeven we daar niet meer aan te denken. Dat doet Club 9 wel voor ons’.

Club 9 bed

Dan over naar iets nieuws: het Club 9 bed! Naast een matras huren, is er ook de mogelijkheid om een bed te huren/kopen. Met het Club 9 bed is je matras voorzien van de beste ondergrond. In combinatie met het Club 9 matras een perfecte combinatie voor een goede nachtrust.

Club 9 bed

De kern van de box bestaat uit pocketvering voor optimale ventilatie. Het design van het bed heeft een tijdloze uitstraling en past hierdoor in iedere slaapkamer. De breedtematen van het bed zijn: 140, 160 en 180 cm. De lengtemaat is: 200 cm.

De basis van het club 9 matras bestaat uit een unieke hybride en firmfoam laag. Daarop ligt een vier cm dikke comfortlaag die er in drie verschillende soorten zijn. Afhankelijk van jouw slaaphouding kies je een toplaag die bij jouw het beste past.

Bestel je een Club 9 bed? Dan wordt deze één gratis bezorgd en ook geïnstalleerd in jouw slaapkamer zonder bijkomende kosten. Dat is helemaal ideaal. Zo kun je nu bij Club 9 zelf helemaal beslissen wat jij bestelt voor in je slaapkamer? Misschien alleen een bed, of juist een matras met kussen van Club 9. Er zijn vele mogelijkheden.

Club 9 bed

Ben jij nou benieuwd geworden naar het bed of matras van Club 9? Met de code: GIRLSTHINGS10 krijg je 10 % korting op je bestelling!

Vervang jij je matras wel op tijd?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *