Persoonlijke update: shoppen & bioscoop

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Het is weer tijd voor een nieuwe persoonlijke update! Afgelopen week heb ik weer veel gedaan. Naast werken en bloggen stonden er nog meer dingen op de planning. In het weekend ben ik met Thijs naar Arnhem geweest: shoppen! We hadden spontaan een etentje met vrienden en de bioscoop stond ook op de planning. Alles onder de noemer: wie weet kan het straks niet meer. En in deze persoonlijke update zie je een zeer leuke blunder van mij…. Iets met apenbeeldjes van de Action….

 


Dinsdag (6 oktober). Na het werk op school, thuis verder aan het werk voor mijn blog. Ik ga ook maar een nieuw lijstje maken. Deze is lekker chaotisch met al die strepen.


En voor het eten nog even sporten. Lekker op de crosstrainer.


Woensdag (7 oktober). Eén van de kinderen had een tekening voor mij gemaakt. Super lief! Het was een leuke ochtend op school. Daarna bloggen en Dennis de klusjesman kwam even langs. Wat drinken en kijken hoe hij onze vaatwasser weer stevig vast kan zetten.


Na het eten begon ik aan mijn nagels: een mooie kleur Gellac erop. Ondertussen keek ik een video op YouTube.


Donderdag (8 oktober). Na school reed ik langs mijn ouders. Ik kwam wat ophalen en we dronken gezellig koffie. Daarna heb ik een video bewerkt en deze ingepland op YouTube.


Thijs was op tijd en we aten gezellig samen. Haha beide wel wat anders. Komt omdat hij spontaan toch thuis was. Doen we lekker makkelijk een pizza en daar had hij zin in.


Vrijdag (9 oktober). Na het werk op school even nog wat bloggen. En daarna schoonmaken. Wat een feest….


En dan gaat er ook nog wat mis. He sjips. Eén van de aapjes op de wc valt stuk. Eens kijken of ze een nieuwe hebben bij de Action.


The Masked Singer weer kijken. Wat een verrassing was de muis zeg! Ik denk dat ik wel zeker weet wie er in het astronaut pak zit….


Zaterdag (10 oktober). We beginnen de dag met sporten. Alleen na één minuut op het roeiapparaat kreeg ik een zwart beeld. Hij deed niks meer… Sjips.


Thijs en ik haalden broodjes en aten deze bij mijn vader op. Gezellig! En ik mocht nog een lekkere My Museli meenemen naar huis. Thanks ouders!

persoonlijke update
Na de gezellige lunch reden Thijs en ik naar Arnhem. Thijs had nieuwe broeken nodig voor het werk en wat leuke shirtjes mochten we die vinden. Nog geen minuut in de stad en ik zie deze blije hond. Hallo!

persoonlijke update
Bij de New Yorker slaagt Thijs vaak voor broeken. Ook deze keer en nog leuke shirtjes gevonden ook. Helaas was deze te groot, maar wel precies een tekst voor Thijs, haha.

persoonlijke update
Voor Thijs zijn we klaar. Ik had nog drie winkels waar ik heen wilde. Alleen naar die winkels gaan we dan ook. Het was best nog druk in de stad.

persoonlijke update
Bij de Primark ging ik op zoek naar een nieuwe badjas. Gevonden daar! Bij de ingang zag ik nog een leuke leren broek hangen in model van een mom jeans. Even passen. Helaas geen succes. Raar leren stofje had die broek. Hij bleef ‘hangen’ op mijn knie. Geen succes.

persoonlijke update
Daarna nog even naar de Hunkemöller (had nog een 5 euro shoptegoed) en naar de Rituals (had nog twee cadeaubonnen). Bij beide dus goed geslaagd.

persoonlijke update
Een spontaan idee van Dennis en Thijs. We gaan nog even uiteten met z’n vieren. Gezellig! Wie weet kan dit niet meer binnenkort…

persoonlijke update
Het was erg gezellig en we hebben veel gelachen.

persoonlijke update
En onder de noemer: straks is alles dicht, zijn Thijs en ik samen nog naar de film geweest. Naar de film: Casanova’s. Erg leuke film! Ik kreeg het een beetje koud van het stilzitten en kon de trui van Thijs als dekentje gebruiken, haha.


Zondag (11 oktober). Een rustig ochtendje in huis. Daarna een leuk plekje zoeken voor outfit foto’s.

persoonlijke update
Vervolgens onze wekelijkse boodschappen doen. We zijn ook naar de Action gegaan. Op zoek naar een nieuw aapje voor op de wc. Ik was helemaal blij: ze hadden er nog eentje!

persoonlijke update
Thuis gelijk neergezet…. Meen je niet. Heb ik de verkeerde gehaald! Wat dom!

persoonlijke update
Eerst maar even lunchen en Wie is de Mol terug kijken. Zijn mijn beide mollen eruit. Nu weet ik het niet meer hoor.

persoonlijke update
Op de fiets met fingers crossed terug naar de Action. Pfiew, de andere hadden ze ook nog. Nu klopt het weer! Verder ruimde ik wat op in huis en zat ik op de bank met de laptop voor mijn blog.

persoonlijke update
De moeder en zus van Thijs kwamen gezellig bij ons. Thijs heeft voor ons gekookt. Super lekker en lief hoor! Echt grappig: bij ons in huis zijn de rollen een beetje omgedraaid. Ik vind koken nou niet echt heel leuk maar Thijs vind het juist wel leuk. Heb ik op zich geen problemen mee hoor, haha.

persoonlijke update
Maandag (12 oktober). Een drukke en leuke ochtend weer op school. Ik was zelfs even weer bij de kleuters. Altijd leuk! Daarna thuis wat opruimen, bloggen en een video opnemen.

 

Dat was de persoonlijke update weer. Een leuke week weer. De items die ik geshopt heb in Arnhem laat ik jullie snel zien. De film was erg leuk en grappig. Ik ben heel benieuwd hoe aankomende week gaat worden. De persconferentie zal vast niet veel goeds brengen…..

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *