Pink Gellac Miami Vibe Collection review

Pink Gellac Miami Vibe Collection

Hoi! Laatst schreef ik al over de vernieuwde flesjes van Pink Gellac. Er is nu ook een nieuwe lijn met kleurtjes uit. De Pink Gellac Miami Vibe Collection. Een hele vrolijke zomerse lijn met vijf prachtige kleuren. De zoetigheid springt van je nagels af. Ik laat je de nieuwe kleuren zien van de Miami Vibe Collection.

Pink Gellac Miami Vibe Collection

Pink Gellac Miami Vibe Collection

De nieuwe Pink Gellac kleurtjes zijn echt zo vrolijk. De naam van de lijn doet echt zijn eer aan. De kleuren doen mij echt aan Miami denken. Strand, zee en palmbomen. Ja, zeker Miami! Het zijn precies 5 kleuren, dus op elke nagel kan ik mooi รฉรฉn kleurtje aanbrengen. De kleuren staan namelijk best leuk bij elkaar! Ik pak mijn lamp erbij en ga aan de slag!

Florida Pink (nr. 270)

Op de duim heb ik een roze kleur aangebracht. Wat is deze knallend en vrolijk zeg. Alle kleurtjes blijven zeker wel twee weken goed zitten. Dat is het voordeel van gellak. Bij mij komen er soms wel kleine scheurtjes in of er gaan kleine hapjes uit. Maar nooit gaat de hele lak er af. Zo fijn! Deze roze kleur is heel leuk voor de lente en zomer.

Key Largo Purple (nr. 273)


Paars: een kleurtje wat ik eigenlijk niet vaak op mijn nagels heb. Best gek eigenlijk, want het is heel leuk. Dit is een wat lichtere kleur paars en ik vind deze heel mooi. Zacht, maar toch knallend. Wat zijn de namen van deze lakjes ook leuk hรจ?!

Coral Pink (nr. 272)


Dan nog een roze kleurtje. Deze is echt anders dan de kleur op mijn duim. Dit is meer Barbie roze. Een meer zoetsappig kleurtje die best wel knal is. Ik hou ervan! Ik denk dat ik deze kleur veel ga dragen.

Surfing Blue (nr. 269)


De blauwe kleur vind ik echt prachtig helder! Een mooie blauwe kleur die mij echt aan de zee doet denken. Ja, super gaaf!

Palmbeach Green (nr. 271)


En dan als laatste deze mint kleur. Dit is misschien wel mijn favoriet. Ik vind dit een mooie frisse kleur en de kleur knalt echt van mijn nagels af. Deze kleur vond ik zo tof dat ik deze ook nog op mijn tenen heb gedaan.

Miami Vibe op mijn tenen


Ik gebruik gellak al een tijdje en ik kom er nu gewoon achter dat mijn voetjes ook in dat lichtbakje passen. Kunnen mijn teennagels ook mooi voorzien worden van een laagje gellak. Super handig!

Pink Gellac Miami Vibe Collection
Yes, ik ben heel blij met deze zomerse kleuren. Naar Dreamfields had ik deze kleurtjes nog steeds zo op. Echt zo leuk en gaaf! Een grappig festival lookje met mijn nagels zo. Met deze lakjes ben ik ook helemaal klaar voor de vakantie! De vrolijkheid spat ervan af!

Welke kleur vind jij het mooist?

* dit artikel bevat een samenwerking*

 

Misschien is dit ook leuk?

13 comments

  1. Ik vind ze stuk voor stuk super mooi voor de zomer, ik hou hier dus echt van en moet zeggen dat ik ze zo allemaal verschillend op je vingernagels ook heel erg vrolijk vind staan, Leuk voor als je naar een festival gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *