Pink Gellac nieuwe kleuren & nieuwe uitstraling

Pink Gellac nieuwe kleuren

Hoi! Een leuk kleurtje op mijn nagels draag ik graag. Ik heb dan ook een grote collectie aan nagellak. Je kan maar één kleur per keer dragen (al hoewel, verschillende kleuren kan tegenwoordig ook). Maar ik heb overdreven veel nagellak en dat krijg je nooit allemaal op/ gebruik ik nooit allemaal. En nu al helemaal minder nu ik Gellac heb ontdekt. Dat blijft toch veel mooier en langer zitten. Pink Gellac heeft nieuwe potjes en nieuwe kleuren. Deze laat ik je graag zien!

Pink Gellac nieuwe verpakking

De Pink Gellac flesjes hebben dus een nieuw uiterlijk. Eigenlijk is alleen de top een stuk vrolijker geworden. Daar zit nu het logootje op van Pink Gellac. Echt heel leuk gedaan. De flesjes nagellak vind ik er eigenlijk altijd al heel mooi en luxe uit zien. Je ziet echt dat dit kwaliteit nagellak is.

En dat is het ook kan ik je zeggen. De gellak blijft echt wel twee weken zitten. Er komen bij mij wel kleine barstjes in en kleine stukjes scheuren af. Maar het grootse gedeelte zit er na twee weken nog op. Echt ideaal! Zeker voor op vakantie is deze nagellak handig. Je lakt je nagels vlak voordat je gaat en je hebt er lang plezier van.

 Nieuwe kleuren

Ik heb drie kleurtjes ontvangen in nieuwe uitstraling. Echt heel tof. Ik laat je de kleurtjes graag zien!

Pink Gellac nieuwe kleuren

De eerste is gelijk een knal kleur! Het is echt een roze kleur die van je nagels afknalt! Echt super tof dit. Ik hou hier van. Echt lekker zomers. Dit kleurtje vind ik ook heel tof op mijn teennagels. Ik bedenk mij net dat ik mijn teennagels nog nooit met Gellac heb gedaan. Lijkt mij onhandig om met je voet onder de lamp te zitten. Maar ik denk wel dat het mogelijk is, haha. Maar eens een keer proberen!

De volgende kleur is rood. En ik vind het een lieve kleur rood. Er zit een subtiele glitter doorheen. Echt een kleurtje die altijd kan en altijd goed is. Ja, een fijne kleur om in je nagellak stash te hebben.

De laatste kleur is ook rood. Alleen dit is een wat donkerder kleur rood. Ook heel erg mooi. Een rode kleur die het hele jaar door mooi is om te dragen. Ook deze kleur is mooi op je tenen vind ik.

Dat waren de kleurjtes van Pink Gellac in de nieuwe verpakking. Ik vind ze echt heel tof en leuk! De verpakking is positief veranderd. Ja heel leuk!

Draag jij wel eens gellak? En wat vind jij van de Pink Gellac nieuwe kleuren? 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *