Persoonlijke update: mijn verjaardag vieren

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Daar is dan een hele feestelijke persoonlijke update. Ik was afgelopen zaterdag jarig en werd 25 jaar. Dit heb ik ondanks deze gekke tijd natuurlijk wel gevierd. Het hele weekend had ik een beetje bezoek, haha. We hadden een lekkere taart in huis en veel Kippie eten. Kijk mee hoe de week verliep en hoe mijn verjaardag was in deze persoonlijke update.


Dinsdag (17 november). Een leuke ochtend op werk. Toen ik thuis kwam, heb ik een pakketje opgehaald. Ik heb namelijk een Goodiebox gewonnen bij De van Schaijkjes. Ze hebben 50 abonnees op hun kanaal. Vandaar de leuke winactie.


Heuj, ik mag één iemand meer uitnodigen op mijn verjaardag, haha.


Woensdag (18 november). Na het werken op school ging ik thuis aan de slag voor mijn blog en ik filmde een video.


Jammie een pasta eten die Thijs voor mij had gemaakt. Lekker!


En na het douchen zie ik  een oranje lampje knipperen op de cv ketel… Oh oh. Ding is toe aan een onderhoud beurt. De volgende dag maar even gebeld.


Donderdag (19 november). Na werk op school reed ik naar Arioque. Ik had weer een laserbehandeling voor mijn oksels.


Daarna kroop ik bij mijn ouders achter de laptop: video bewerken. En daar gezellig eten.


Daarna zat ik lekker op de bank en ik keek Boos. En daarna de Meilandjes!


Vrijdag (20 november). Op school was het erg gezellig. De schoolfoto’s zijn binnen. Ze zijn echt super leuk geworden!


Daarna thuis schoonmaken en mijn pakket van Wijnvoordeel uitpakken. Ik heb namelijk een Chateau Meiland wijn pakket gekocht. Hoe leuk?!


Daarna wat bloggen en sporten. En toen kwam Thijs thuis met een verrassing! Hij heeft ergens moeten lossen bij een Kerstwinkel. Hij mocht wat dingen uitzoeken. Cadeautjes  voor mij!


En deze leuke Kerstster. Zo lief van hem. Ook een alvast voor mijn verjaardag.


‘ Oudjaars’ avond vieren, haha. Lekker een wijntje, een lekker gemaakt plankje door Thijs en een serie op Netflix.


Zaterdag (21 november). Ik ben jarig! Jeej. Na mijn leuke verjaardagsoutfit aan gedaan te hebben, zijn Thijs en ik op pad gegaan. Mijn taart ophalen.

persoonlijke update
Dit was bij zijn ‘oud’ buurvrouw in Dieren. We dronken even koffie bij zijn moeder en zusje. Daar kreeg ik alvast een cadeautje. Super lief! Een boeddha beeldje van glow in the dark. Daarna haalden we een Kippiepan in Doetinchem op.

persoonlijke update
Thuis wat lunchen en mijn kaarten bekijken die ik kreeg via de post. Zo lief! De grote kaart links is van mijn ouders. Daar kwam zelfs muziek uit.

persoonlijke update
Ook kwamen er twee pakketen voor mijn blog binnen. Leuk! Hier komt snel een toffe Instagram post van online. Volg je mij al? Zo zie je morgen wat hier in zit….

persoonlijke update
En toen kwam er bezoek! Mijn ouders en vader van Thijs. Gezellig!

persoonlijke update
Eerst even met de mooie taart op de foto, haha.

persoonlijke update
En oooh wat was deze lekker. De bovenste laag was aardbei en aan de onderste moeten we nog beginnen. Dat is chocolade.

persoonlijke update
Pa en ma hadden het mooi voor elkaar: Theo bracht ze naar huis. Konden we mooi om 17:00 een fles Meiland wijn open trekken. Echt lekker is die wijn zeg!

persoonlijke update
Kippie tijd! Wie jarig is, mag kiezen wat zij wil eten toch? Ik wilde Kippie, haha. De eerste Meiland fles was op… Oops.

persoonlijke update
In de avond kwamen Dennis en Ellen nog even langs. Van hen kreeg ik dit leuke pakket.

persoonlijke update
Lekkere hapjes en de tweede fles, haha. Die was de rosé variant. Ook erg lekker! Rond kwart over 1 gingen Dennis en Ellen weg. Ik heb echt een gezellige en leuke verjaardag gehad.

persoonlijke update
Zondag (22 november). We sliepen wat uit. Beetje opruimen in huis en ik mocht voor een samenwerking wat leuke dingen uitzoeken. Dat deed ik :). Ohja en we maakten nog wat outfit foto’s.

persoonlijke update
Daarna kwamen de moeder en zusje van Thijs. Kijk nou wat een hoop lieve cadeautjes. Met die roomspray ben ik zooooo blij! Super lief. We begonnen aan de chocolade taart. Ook al zo lekker.

persoonlijke update
Tijd voor spelletjes en wijn, haha. We speelden met z’n vieren Skip-Bo. Leuk om weer eens te doen.


Na het eten (weer Kippie natuurlijk) deden we nog wat potjes Uno. Ook erg lachen.

persoonlijke update
Maandag (23 november). Een leuke dag op school. Ik trakteerde het team op gebak. Leuk en lekker.

persoonlijke update
Met een krat vol eten ging ik na het werk op pad, haha. Bij opa en oma een taartje afleveren, Kippiepan terug brengen en daarna naar paps en mams. Ik had nog wat Kippie over en dat heb ik daar bij ze opgegeten.

Dat was de feestelijke persoonlijke update. Ik heb echt een heel leuk verjaardagsweekend gehad. Met een klein groepje is net zo gezellig. Ik voelde mij echt jarig.We gaan nu door het leven als 25-jarig, haha. In de volgende persoonlijke update zie je hoe de aankomende week dan gaat!

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *