Kletsvideo: goed gesprek theekaartjes beantwoorden

Hoi! Een gezellige kletsvideo vandaag. Ik zou zeggen: pak een lekkere kop thee erbij en ga ervoor zitten. In deze video kom je namelijk wat meer over mij te weten aan de hand van wat vragen. Deze vragen haal ik uit een theepot: goed gesprek thee vragen.
Het zijn vragen over werkelijk van alles. Een gezellige kletsvideo waarin ik heerlijk nuchtere antwoorden geef op de vragen uit de theepot.

Deze goed gesprek thee heb ik al een tijdje op het aanrecht staan. Het is dus thee met daarbij 25 kaartjes met vragen over van alles. Je hebt dit soort goed gesprek thee setjes ook met een onderwerp. Bijvoorbeeld een goed gesprek over: vrienden. Ik noem maar wat.

Ik heb deze goed gesprek thee gekregen tijdens onze housewarming. Echt super leuk! Dit zijn vragen die werkelijk over van alles gaan. Van dingen over vriendschappen tot persoonlijke valkuilen, ouder worden en leven na de dood? Er komt zo veel voorbij.

In de kletsvideo beantwoord ik echt niet alle 25 vragen. Dat is best veel. De leukste haal ik eruit en die beantwoord ik. Zo leer je mij ook wat meer kennen. Veel kijkplezier!

Kletsvideo: een goed gesprek over van alles

Vond je deze kletsvideo leuk? Vergeet geen duimpje omhoog te doen?! En abonneer je op mijn kanaal. Er komt volgende week een hele leuke vlog aan. Ik neem je mee tijdens de week waarin ik jarig ben. Eén en al gezelligheid. Dus mis deze zeker niet.

Ik vond het erg grappige vragen om te beantwoorden. Zeker ook leuk om te doen met familie of vrienden. Zo leer je elkaar op een andere manier nog eens kennen. Super leuk! En dit is ook zeker leuk om te geven aan een ander. Zeker een toffe cadeau tip voor de feestdagen denk ik! En dan nu natuurlijk nog de vraag aan jullie:

Wanneer komt het kind in jouw weer naar boven? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *