Persoonlijke update: mini housewarming & brunch

Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update met veel gezelligheid en lekker eten. Oops. Tja de horeca ging afgelopen week dicht. Dan maken we onze eigen horeca thuis, haha. Thijs maakte een lekkere brunch voor mij en kookte voor mij en mijn ouders. We hadden een mini housewarming met twee vrienden en onze vakantie is begonnen! Kijk mee naar alle (lekkere) foto’s in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (13 oktober). Na school reed ik naar mijn ouders. Ik bleef er gezellig eten. Eerst kon ik daar rustig bloggen.


Ik haalden Thijs snel op bij de vrachtwagen en samen keken we naar de persconferentie. Tja…. dit zat eraan te komen.


Woensdag (14 oktober). Na het werk heb ik wat geblogd en Dennis was er om de vaatwasser te fixen. Daarna hebben we nog even gekletst. Als avondeten had ik deze super lekkere pasta. Gemaakt door Thijs.


Ik heb mij weer rot gelachen tijdens deze aflevering van Ranking The Stars. Heerlijke humor daar.


Donderdag (15 oktober). Ik kwam terug van school: zie ik dat de wc verstopt is. Gelukkig is het hiermee opgelost! Kan ik fijn een video bewerken.


Daarna sporten en koken. Vrienden van ons  hebben het idee dat ik nooit kook. Dus bij deze, haha.


Vrijdag (16 oktober). Nog een ochtendje werken en mijn herfstvakantie begint! Eerst stofzuigen en de bedden gedaan. Dan een bak koffie en door met schoonmaken van de douche, wc en vloer. Goed bezig!


Na het eten kwam een collega van Thijs met zijn vriendin. Zij keken ook The Masked Singer. We hebben dit dus met z’n allen gekeken. Gezellig!

persoonlijke update
Zaterdag (17 oktober). De vakantie is begonnen! Niet alleen voor mij, maar ook voor Thijs. Hij heeft ook gezellig een weekje vrij. We deden de ochtend lekker rustig aan. Ik zat lekker chill met de laptop op de bank.

persoonlijke update
We deden wat boodschappen. Die avond komen er namelijk vrienden.

persoonlijke update
Nog wat opruimen in huis en toen was het alweer etenstijd. Ik had zin in pannenkoeken en Thijs wilde een pasta. Haha, dan maken we dat toch samen.

persoonlijke update
Jolynn en Wouter kwamen die avond langs. We mogen maar 3 personen binnen. Dennis en Ellen van de vriendengroep kwamen daardoor niet. Zij hadden ons huis natuurlijk al lang gezien. Wouter en Jolynn nog niet. Een mini housewarming dus. We kregen wel van hen allemaal dit leuke pakket! Super lief. En van Jolynn neem ik een SteamOne over. Eens kijken of ik dat wat vind.

persoonlijke update
Het was een erg gezellige avond. Super veel gelachen weer.

persoonlijke update
Zondag (18 oktober). We sliepen uit. Rond een uur of 10 werden we wakker. Dat is voor ons best laat, haha. Ik ging douchen en toen ik klaar was, had Thijs deze lekkere brunch gemaakt voor mij. Echt zoooo lief!

persoonlijke update
In de middag zijn we even naar de stad geweest. We moesten nog wat keukengerei hebben. Ik zie weer hele andere dingen natuurlijk, haha. En we wilden in Doetinchem verder nog kijken voor een andere jas voor Thijs. Helaas zat driekwart van de winkels dicht. Dus dat werd hem niet.

persoonlijke update
Door naar huis en vast wat aan het eten voor die avond beginnen. Mijn ouders kwamen eten en Thijs heeft voor ons gekookt. Super lekker!

persoonlijke update
Ach en het is vakantie. Dus zondagavond lekker met wijn en de serie: Undercover op de bank. Super gezellig!

persoonlijke update
Maandag (19 oktober). De was doen in huis, samen koffie drinken en daarna outfit foto’s maken.


Nom nom. Weer een lekkere lunch.


De rest van de middag bestond uit bloggen en tussendoor even dansen op de Wii. En weer door bloggen. Drie artikelen gemaakt. Hoppa!

The end off deze persoonlijke update. De herfstvakantie zijn we goed begonnen. Heerlijk even een weekje rustig aan doen. Het bloggen gaat natuurlijk wel door, haha. En met mijn ouders ga ik nog naar de stad. We hebben wat nieuwe kleren nodig. Wel netjes met mondkapje natuurlijk! En verder zullen we het volgende week allemaal wel zien.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *