Verjaardagsoutfit – Ik ben jarig!- 25 jaar-

Hoi! Jeeeeej, ik ben jarig! Vandaag is de dag dat ik 25 jaar word. Een halve Sara noemen ze dat toch?! Haha dat klinkt alweer oud zeg. Ach, het valt ook wel mee. In deze post vertel ik je hoe ik mijn verjaardag in deze gekke tijd vier en hoe mijn verjaardagsoutfit eruit ziet.  Op deze manier maak ik er toch wat speciaals van: een vrolijke verjaardagsoutfit.

25 jaar

Vandaag word ik dus echt 25 jaar. Wauw. Als ik eerlijk ben had ik mijn 25ste verjaardag wel iets anders voorgesteld…. Het is wel een bijzondere leeftijd. Na jaren ben ik eens in het weekend jarig en zou ik dus op de dag zelf mijn familie en vrienden kunnen uitnodigen.

Dat is dit jaar dus even anders. Niet alle familieleden en vrienden kunnen dus komen. Keuzes maken. Want mijn verjaardag wil ik wel vieren natuurlijk. Niet groots (dat zou ik sowieso nooit doen), maar met een klein clubje nu dus. Is ook niks mee. Dat is zeker ook super gezellig.

verjaardagsoutfit

Mijn ouders komen en de vader van Thijs.  Ook nodig ik twee vrienden ( Even kijken qua tijden hoe en wat). uit en de dag erna komen mijn schoonmoeder en schoonzusje. Niet allemaal tegelijk dus. We moeten ons houden aan de 1,5 meter afstand en dat wil ik dat gebeurd.

verjaardagsoutfit

Verjaardagsoutfit

verjaardagsoutfit

Gelukkig is er wel gewoon taart en lekker eten, haha. Zo heb je toch het gevoel dat je jarig bent. Cadeautjes van mijn ouders en Thijs heb ik al ontvangen. Ze hebben een deel mee betaald aan mijn telefoon en van mijn ouders kreeg ik wat kleding en sieraden (zie dat allemaal in de video op mijn YouTube kanaal).

verjaardagsoutfit

En om mij helemaal jarig te voelen heb ik een toffe verjaardagsoutfit bedacht. Dit blijft ieder jaar een terugkomend ding, haha. Maar zo voel je je op je verjaardag toch even speciaal. Ik draag dit jaar mijn kobalt blauwe top (van de Primark) op een leren broekje van NA-KD. Natuurlijk een panty hieronder, anders is het te koud.

Mijn look a like Dr. Martens boots en wat mooie sieraden maken de look af. Ja, echt een ‘ Merle verjaardagsoutfit’. Zo heb ik vast en zeker een super leuke dag. Een dag om op deze manier niet snel te vergeten. En de snippers van deze foto’s vind ik elke dag nog in mijn schoenen of onderbroek, haha.

Ik ga nu lekker taart eten en vieren dat ik 25 jaar oud ben geworden. Yeah! Ik zeg ook nog proost! En je zult snel zien hoe mijn verjaardag verliep. Er komt een vlog en een blog van. We leggen deze bijzondere dag goed vast.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1169

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *