Persoonlijke update: Kerst vieren & kortingscodes

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Een gezellige persoonlijke update in kerstsferen. Afgelopen weekend hebben we gezellig Kerst gevierd. Anders dan normaal natuurlijk, maar net zo gezellig. Veel lekker eten en ik had zelfs een online meeting met de familie. Lachen! Verder zat ik veel op de bank. Ben nog wel wat moe. En ohja: in deze persoonlijke update deel ik wat toffe kortingscodes met jullie!


Dinsdag (22 december). Lekker weer op de bank. Gelukkig kan ik steeds langer achter de laptop. Merk wel dat mijn concentratie minder is. Tussendoor keek ik veel Serious Request. Echt lachen die Rob en Wijnand.


Even een klein stukje lopen. We liepen nu naar een andere brievenbus om wat te posten.


En toen we terug kwamen lagen er allemaal kerstkaarten in de bus. Jeej leuk!


Ja hoor mensen: daar zijn de Meilandjes weer. Lachen!


Woensdag (23 december). Daar zitten we weer. Beetje tv kijken en achter de laptop.


Ik zag deze toffe laarsjes. Mocht ze bestellen als kerstcadeautje van mijn ouders. Super lief!


Ik nam een video op. Super leuke spulletjes voor een shoplog.


Donderdag (24 december). Weer op de bank chillen. Ik keek op de site van de Hunkemöller. Er waren veel kortingen. Helaas de dingen die ik wilde: niet meer in mijn maat. Irritant…


Weer een pakketje binnen. Hier zaten sloffen in, haha.


En toen was het tijd voor outfit foto’s. Deze maakten we gewoon thuis. En ik maakte er een zooitje van, haha.


En daar is het eind van Serious Request. Wauw, wat hebben ze een mooie bedrag opgehaald.


Kerstavond met warme chocomelk en kerstkoekjes.


Jammie. En gezellig!


En een dubbele aflevering van de Meilandjes. Daar hoort een wijntje bij!


Vrijdag (25 december). Het is eerste kerstdag. Ik maakte wat schoon in huis en zat lekker op de bank. Nu is het top 2000 tijd. En ik zag een stukje van de kersttoespraak van Willem.


De kerstoutfit van dit jaar! We pakken de spullen gaan naar mijn ouders.


We namen een klein cadeautje voor ze mee.

persoonlijke update
Ze vonden het heel leuk: een bierproeverij voor thuis!

persoonlijke update
We dronken thee met een kerstkoekje en daarna speelden we Skip-Bo.

persoonlijke update
En toen was het tijd om de gourmet te pakken. Ik schonk de wijn in, haha. En ja je ziet het goed: de gezellige Kerstman is ook van de partij. Ik dacht: ik zal jullie allemaal en neem dat ding mee, haha.

persoonlijke update
Cheers op een mooie kerst!

persoonlijke update
En lekker eten. Jammie!


Toetjes tijd daarna. Mhh zo lekker die ijstaart! Hierna werd ik moe en reden we naar huis. Ik ging vrij snel daarna naar bed.


Zaterdag (26 december). Ik heb in deze kerstpyjama geslapen. Moeders had deze gekocht voor school, maar dat plan ging niet door. Of ik hem wilde hebben: tuurlijk joh. Ik slaap daar wel in.

persoonlijke update
Daarna hadden we een online meeting met de familie! Met z’n allen bij elkaar mag niet, maar zo vieren we toch een beetje Kerst samen. Lachen zo.


Daarna reden Thijs en ik naar zijn vader. Rianne was daar ook al. We hadden wat cadeautjes voor elkaar.

persoonlijke update
Maar al snel werden we afgeleid door de tafel met zo veel lekkers. Heeft mijn schoonvader goed gedaan! Veel dingen heeft hij zelf gemaakt: wraps, wafels, broodjes. Echt lekker.

persoonlijke update
Daar hebben we heerlijk van genoten. En hij had zelfs een soort bruschetta gemaakt. Dit vond ik zooo lekker. Wat ik ervan proefde dan…Want helaas: mijn smaak is nog niet echt terug.

persoonlijke update
Daarna dronken we nog wat. Dit kregen Thijs en ik trouwens van Rianne. Ze heeft dit van Epoxy gemaakt. Voor mij een roze M en voor Thijs een T met koffieboontjes erin. Zo leuk! Neem eens een kijkje op haar Instagram! Je kunt bij haar namelijk dit soort sleutelhangers en meer van Epoxy bestellen.


En door naar de moeder van Thijs. Ook daar hadden we cadeautjes. Voor schoonmoeders deze toffe Blond Amsterdam mok.


En ik kreeg deze van haar. Lief! Ik upload ondertussen de weekvlog.


Spelletjes tijd: Uno!

persoonlijke update
Mmhh en hier gingen we aan de kaasfondue. Lekker hoor.

persoonlijke update
Schoonmama had voor ons nog een Fortune cookie. Zo leuk. Een passende tekst moet ik zeggen.

persoonlijke update
En nog een heerlijk toetje.

persoonlijke update
En toen was er wijn. We speelden nog wat potjes Uno. In de auto naar huis viel ik al bijna in slaap. Toch nog wel vermoeiend dus… Ik lag op tijd in bed.

persoonlijke update
Zondag (27 december). Op de koffie bij oma. Op gepaste afstand. Oma vond het erg leuk om ons weer te zien. Hebben haar lang niet gezien.


Een lunch met broodjes van mijn schoonvader. Er was nog veel over en we mochten wat meenemen. Lekker hoor!

persoonlijke update
Ik deed daarna de bedden en we maakten foto’s voor mijn Instagram. Altijd lachen als we dat samen doen. Ik maakte een foto met mijn Club 9 matras omdat ik een leuke actie heb! Met de code: 75LZ-RAYY-M73Q krijg je t/m 31 december 15 % korting op je abonnement daar! Check deze blog voor meer info en zo kom je ook op de site van Club 9. Verder keek ik wat tv en zat ik achter de laptop voor mijn blog.


Ik deed de was nog even en zag dat er een touwtje uit mijn trui was. Is in de wasmachine gebeurd. En deze trui heb ik net nieuw zoals je in de laatste vlog ziet. Nouja…. Ik moeders appen en die zei dat het nog wel te fixen was. Gelukkig!

persoonlijke update
Maandag (28 december). Een rustig dagje. Was nog erg moe. Ik keek een serie op Netflix en tussendoor wat achter de laptop. En ik had voor de verandering weer eens een spijkerbroek aan. Lang niet aan gehad: dacht even wennen hoe dat ook alweer zit.

persoonlijke update
Ik keek wat kleding online. Ook bij Robanashop. Daar is veel in de sale en met de code: Merle10 krijg je nog eens extra 10 % korting op de items daar! Dat is nog eens leuk.


Een spontaan idee van Thijs: hij had gourmetvlees in de aanbieding gekocht bij de Jumbo. Dan plannen we een spontane gourmet sessie samen. Gezellig en lekker!

De persoonlijke update is voor deze week op zijn eind. Een leuke kerstweek moet ik zeggen. Hopen dat kerst volgend jaar gewoon weer met de hele familie kan. Aankomende week vieren we oud en nieuw. Dit doen we met vrienden. En verder is mijn vader jarig en gaan we dus naar hem om dit klein te vieren. Verder zullen we het allemaal zien.

Heb jij ook een fijne kerst gehad? 

Misschien is dit ook leuk?

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *