Persoonlijke update: nog erg moe & niks proeven?

Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update met veel foto’s op de bank. Ik ben nog erg moe door het Coronavirus. Het gaat al wel gelukkig stukken beter dan vorige week. Ik heb zelfs al een rondje gelopen buiten. Heerlijk. Verder hebben we lekker gegeten en hebben we warme chocomelk in huis gehaald. Maar of ik dat allemaal kan proeven? Lees vooral deze persoonlijke update verder.


Dinsdag (15 december). We liggen nog steeds op de bank. Erg moe en weinig energie nog. Ik keek een serie en films en tussendoor wat op de laptop.


Er kwam in de middag nog een pakketje voor mij.


Beetje bijzonder verpakt allemaal. Komt een video van online. Probeer deze snel op te nemen…


Woensdag (16 december). Weer op de bank. Thijs had een lekkere latte gemaakt en ik keek Koffietijd.


En toen was ik moe. Viel even in slaap. Merk dat ik vooral de ochtenden erg moe ben en in de middag gaat het dan wat beter. ‘s Avonds ben ik dan ook weer erg moe.


Kon wel nog een blogpost maken. Daarvoor had ik The Hangover gekeken. Terwijl ik achter de laptop zat kon Thijs The A-Team op tv kijken.


Donderdag (17 december). Geheel verrassend: weer een dagje op de bank. Ik keek The Hunger Games nog eens. Tussendoor zat ik achter de laptop.


En ik schreef adressen voor onze kerstkaarten. Plus: we kregen zelf ook twee leuke kerstkaarten. Heel erg leuk!

persoonlijke update
Thijs had een lekker avondmaal gemaakt. Een voorgerecht: soep met brood. Een lekker en gezond hoofdgerecht en een toetje na. Daarna keken we Temptation Island.


Vrijdag (18 december). Ik had die ochtend een hele opgave staan: mijn teennagels knippen. Echt een hel voor mij! Na veel zweten is het gelukt. Echt niet mijn ding. Zijn er meer mensen die teennagels knippen verschrikkelijk vinden?!

persoonlijke update
Verder een beetje wat schoongemaakt in huis en daarna op de bank ene film gekeken. En daarna even een klein wandelingetje buiten gemaakt. We hebben kerstkaarten op de post gedaan. Even lekker een frisse neus halen.

persoonlijke update
Ik denk dat ik weer aan de betere hand ben hoor: een glaasje wijn. Haha. Wel even lekker weer.

persoonlijke update
Zaterdag (19 december). Jaaa, ik kwam er die ochtend achter dat ook dit jaar een Serious Request is. Dit keek ik die dag dan ook veel. En heb de was gedaan, bedden gedaan en nog wat voor mijn blog. Tussendoor lekker rusten.

persoonlijke update
We maakten een kleine wandeling buiten en haalden nog wat kleine dingen bij de supermarkt. Even lekker buiten.

persoonlijke update
Daarna weer op de bank. Ik was even een beetje weggedut. En in de groepsapp met onze vrienden werd er gevraagd of ik nog leef. Ik stuurde deze blije foto.

persoonlijke update
Hadden nog een cadeaukaart die ik kon inleveren bij de Xenos. Ik bestelde leuke dingen!

persoonlijke update
Zondag (20 december). Ik was nu wat vermoeider dan de dagen ervoor. Viel in slaap op de bank. Keek Serious Request en een film op tv. En ik ben trouwens ook begonnen met vloggen in de kerstvakantie.

persoonlijke update
We maakten lekker warme chocolademelk met slagroom en een stukje chocolade erbij. Ik proef er alleen bar weinig van. Mijn smaak en reuk vermogen zijn zo goed als weg. Symptomen die bij Corona horen. Ppfff ook dat nog.


Thijs had die avond een heerlijke pasta gemaakt. Na vele happen proefde ik er iets van. Gelukkig!


Zondag (21 december). Een ochtendje op de bank met de tv aan. Het kerstpakket van Thijs werd bezorgd en ik deed wat voor mijn blog.

persoonlijke update
En ik nam een kleine video op. Daarna rusten op de bank.


Jeej, er kwam een pakketje die dag. Toffe items en hier komt natuurlijk een post van online.


Verder heb ik de video bewerkt en ingepland. Mijn concentratie is soms ver te zoeken. Is ook een corona verschijnsel heb ik opgezocht. Ach het scheelt: heb tijd zat. Kan gerust een artikel over de hele dag maken. Dus dat komt goed.

Een persoonlijke update die zich veel op de bank afspeelde. Mijn kerstvakantie is nu officieel begonnen. Ik blijf lekker veel rusten en hopelijk kan ik wat vaker buiten een rondje lopen. Aankomende week gaan we ook kerst vieren met mijn ouders. Het plan is volgens mij om te gourmetten. Hopen dat ik dan wat meer proef, haha. Is wat…. We zullen het allemaal volgende week wel zien.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *