My-Jewellery Sample Sale- items en ervaring

My-Jewellery Sample Sale

Hoi! Vorige week hadden mijn moeder en ik een ticket gekocht voor de online My-Jewellery Sample Sale. Natuurlijk kan zoiets in deze tijd niet fysiek. Maar digitaal is veel mogelijk gelukkig! In deze post laat ik jullie zien hoe de My-Jewellery Sample Sale werkte en wat we hebben gescoord met korting.

Sample Sales

Sample Sales zie je steeds meer. De Hunkemöller heeft dit vaak in een grote hal. Dan zijn bh’s, slips, loungewear, bikini’s en noem maar op voor een kleine prijs te scoren. Vaak hanteren ze prijslijsten zodat elk item een vaste prijs heeft. Bh’s bijvoorbeeld 5 euro en slips 3 euro.

My-Jewellery Sample Sale

Met mijn moeder ben ik twee keer naar zo’n sample sale geweest. Echt super leuk om heen te gaan en je kunt toffe items scoren voor weinig geld. In september vorig jaar zijn we ook nog naar een Sample Sale van The Musthaves geweest. Kleding scoren voor een lage prijs. Jurkjes voor 15 euro en broeken voor een tientje.

My-Jewellery Sample Sale

My-Jewellery kon een Sample Sale natuurlijk niet fysiek organiseren. Snap ik. Erg leuk dat ze het online gedaan hebben. Voor €3,50 kon je een ticket scoren en zo had je toegang tot een bepaalde pagina op de site. Je moest wel een dag en tijdvak reserveren ( zodat niet iedereen tegelijk op de website zit, overbelasting).

Wij kozen voor vrijdagmiddag van 14:00 tot 18:00. Ongeduldig als we waren logden we iets over twee al in, haha. Je kwam dan op de Sample Sale pagina waar meer dan 500 items op stonden. Ook hier waren items vast geprijsd: kettingen 5 euro, tops 10 euro enzovoort.

My-Jewellery Sample Sale

Op zich leuk prijsjes voor items van My-Jewellery. Helaas vonden wij de items wel wat tegenvallen. Er stonden vooral veel oorbellen en haaraccessoires tussen. Ook kleding en andere sieraden. Maar niet echt super gave items. Helaas…Natuurlijk is bij een Sample Sale de keuze niet heel groot en vind je vooral items die uit het assortiment gaan.

Domper

Dan kon je hier wel echt merken. Qua kleding was al snel alles in onze maten uitverkocht… Dan zijn we voor de sieraden gegaan. Daar zaten wel wat leuke dingen nog tussen. Toch hebben we wat gevonden en we rekenden af. Boven de 100 euro zouden de verzendkosten gratis zijn. Haha, wij hadden €28 aan items. Hoppa kwamen €4,95 aan verzendkosten bij. En hadden ook al €3,50 voor een ticket betaald…(totaal dus €36,45 al uitgegeven)

Plus we vonden nog een grote domper…. Veel items die op de Sample Sale pagina stonden, konden we ook gewoon terug vinden op de ‘gewone sale pagina’ bij My-Jewellery. En ook gewoon voor dezelfde prijsjes als bij de Sample Sale. Uh My-Jewellery zo wordt die Sample Sale pagina niet zo bijzonder hè…..

[shopsuite_snippet id=5649]

Klimaatneutrale verzending….

De items werden met Budbee verzonden. Een klimaatneutrale bezorgdienst. Ik had er nog nooit van gehoord. Ik kon mijn bestelling op de voet volgen en 5 minuten voordat ze kwamen, kreeg ik nog eens een sms met die informatie. En daar was dan het pakketje….Een klein envelopje. Hoe konden hier nou een trui, een hengels voor je tas en sieraden in zitten?!

Verrassing! Die sieraden zaten er alleen in…. Ik was in de war en dacht: huh wat is dit nou?! De volgende dag kreeg ik weer een mail van Budbee (ik had de chat van My-Jewellery ondertussen al open staan om een bericht te sturen). De tweede bestelling was ook onderweg.

Oowww. Klimaatneutrale bezorging. Dat gaat in etappes ofzo?! En om het verhaal nog leuker te maken. Ik kreeg daarna nog een mail van My-Jewellery dat ik geld teruggestort krijg….. Mijn verwarring was nu helemaal compleet. Blijkbaar was het tassenhengels wat ik had uitgezocht toch uitverkocht. Hiervan (€5,00) krijg ik mijn geld terug…Beetje jammer.

Geshopte items

My-Jewellery Sample Sale

Maar de andere items zijn gelukkig gekomen en leuk! Ik laat je zien wat we dan toch nog kochten. Ik begin met het item wat we allebei hebben. Een armbandje met ons sterrenbeeld erin. Mijn moeder heb ik al eens een ketting gegeven hiervan in het goud. Ik kocht toen zelf een zilveren variant van de Schorpioen (alle twee hebben we dit sterrenbeeld).

My-Jewellery Sample Sale

Nu konden we voor 3,50 ook nog een bijpassend armbandje scoren. Moeders in goud en ik in zilver. Leuk! Normaal kosten de armbandjes €19,95. Verder vielen de sieraden tegen en vond ik alleen nog een leuk enkelbandje. Een gele met zilveren schelpjes eraan. Alvast leuk voor de zomer dacht ik zo.

Dan vond ik toch nog een fijne trui tussen alles. Een lange sweater Dress in het roze. En dan lekker Barbie roze. Love it. De jurk koste normaal €34,95 en nu maar €12,50. Dat is leuk om te proberen. Ik heb de trui in een maat S en hij valt ruim zat. Echt een oversized model. De lengte kan net. Ik kan er een panty of legging onder doen, maar kan ook prima met een leren broek (polo shirt).

My-Jewellery Sample Sale

Toch nog wel een paar leuke items gescoord. Maar het enthousiasme springt er niet echt vanaf. Zoals op het kaartje staat wat bij bestelling twee zat. Hopelijk de volgende keer in het echt…. Wie weet kunnen ze dan meer items afprijzen en vind je ze niet ergens anders nog.

My-Jewellery Sample Sale

Heb jij wel eens een Sample Sale meegemaakt? 

Misschien is dit ook leuk?

4 comments

  1. Wat leuk dat je hierover een artikel schrijft! Ik was namelijk erg benieuwd naar hun sample sale. Ik wou zelf ook een ticket kopen maar toen kwamen er telkens verzendkosten bij. Dus heb het maar gelaten en vind het jammer om te lezen dat het toch niet echt de moeite was en sommige items zelfs voor dezelfde prijs in hun gewone sale pagina staan… Jammer… En heb ook al vaak meegemaakt bij zo’n sales dat ik de helft niet krijg omdat het toch uitverkocht was. Jammer om te lezen dat ze hier nog niets aan veranderd hebben en je het ook hebt meegemaakt… Maar die juwelen zijn wel erg mooi! Je hebt er echt een leuke en interessante blog post van gemaakt, dankjewel !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *