Hunkemöller Fabrieksverkoop shoplog 2020

Hoi! Daar is dan de Hunkemöller Fabrieksverkoop shoplog ! Ik ben vorige week samen met mijn moeder naar de Ahoy in Rotterdam geweest. Daar was een Hunkemöller Fabrieksverkoop. Alles was er €2,50 en alle badkleding zelfs €2,-. We konden lekker los gaan dus. In deze video laat ik jullie mijn aankopen zien. Veel kijkplezier met de Hunkemöller Fabrieksverkoop shoplog!

Vorige week met ik dus samen met mijn moeder naar de Ahoy geweest. Wat een rommeltje zeg. We moesten echt goed zoeken naar mooie items. Maar over de dag zelf heb ik ook al een leuk artikeltje online staan.

Voor nu laat ik lekker al mijn aankopen zien in deze Hunkemöller Fabrieksverkoop shoplog. Ik heb gewoon 170 euro bespaard. In totaal was ik €24,50 kwijt en in werkelijk zou alles € 193, 90 kosten. Ik heb dus meer dan 170 bespaard. Hoe goed is dat?! En ik heb echt leuke dingen gescoord. Hoewel er ook al veel weg was. Maar dat risico loop je als je op de laatste dag gaat. Maar toch goed geslaagd. Kijk maar mee!

Hunkemöller Fabrieksverkoop shoplog

En? Goed geslaagd hè?! Ik ben zo blij met alle items. En vooral voor deze prijzen natuurlijk. Wel jammer dat veel dingen ook al weg waren. Volgende keer neem ik een dag vrij en ga ik de eerste dag als zoiets is, haha. Dan zijn er vast en zeker nog genoeg onesies, badjassen en pyjama’s.

Maar met deze dingen ben ik ook blij. Vooral de bh’s zijn super fijn. De onderboeken heb ik eigenlijk nog niet geprobeerd, maar ga er vanuit dat die ook wel zullen passen, haha. De trui is zo heerlijk zacht en met het badpak heb ik al in ons bubbelbad gezeten. Ik vind het badpak zo mooi en zit mooi. So happy!

 

Als er weer een Hunkemöller Fabrieksverkoop is, ben ik er zeker bij. Je vind zoveel leuke items voor weinig. Echt een aanrader! Maar even in de gate houden waneer dit event weer is.

 Welk item zou jij graag bij Hunkemöller met veel korting shoppen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *