Persoonlijke update: Frozen& Hunkemöller Fabrieksverkoop

persoonlijke update: 

Hoi! Tijd voor weer een hele leuke persoonlijke update! Afgelopen week was mijn werkweek weer echt begonnen, maar ook had ik veel leuke dingen. Zo ben ik met Joanne naar Frozen 2 geweest en hebben we heerlijk gegeten. Ik moest naar de mondhygiëniste en was voor mijn blog bezig. In het weekend ben ik met mijn moeder naar de Hunkemöller Fabrieksverkoop in Rotterdam geweest.  We zijn een hele dag bezig geweest met leuke items scoren tussen alle rommel. Ik zou zeggen: bekijk de foto’s in deze persoonlijke update!

 


Dinsdag ( 7 januari). Een dag werken in de winkel. En ik droeg dit leuke jurkje! In de avond keek ik thuis lekker een serie.

persoonlijke update
Woensdag (8 januari). In de ochtend liep ik met de huidige onderwijsondersteuner op school mee. Leesgroepjes begeleiden. Vanaf februari neem ik haar taak over. Toen ik thuis kwam, kwam Joanne en ging ik met haar naar Frozen 2. Ik had namelijk twee vrijkaartjes. Er waren niet heel veel mensen, haha. Uiteindelijk kwamen nog vier andere bezoekers.


De film was in 3D. Een mooie film, maar best heftig nog voor kinderen moet ik zeggen.

persoonlijke update
Daarna zijn we lekker nog wat wezen eten in de stad en konden we gezellig bijkletsen.


En we deelden dit lekkere toetje: een taartje van KinderBueno.


Donderdag (9 januari). Ik was vrij die dag en begon weer eens te sporten. Goed bezig!


Daarna moest ik naar de mondhygiëniste om tandsteen te laten verwijderen. Het viel gelukkig mee en ik kreeg deze lekkere prikkers mee. Dit moet helpen om tandsteen zelf weg te halen.


Daarna reed ik even door naar de stad. Ik haalde Echinacea en wat gedroogd fruit.


En in de middag zat ik verder achter de laptop voor mijn blog. Ik maakte wat artikelen.


Vrijdag (10 januari). Een dag werken in de winkel. En in mijn pauze weer een lekker patatje, haha. Het was een redelijk drukke dag. Veel gedaan in de winkel. Dat is altijd fijn!


Zaterdag (11 januari). Met mijn moeder ging ik naar Rotterdam. Naar de Hunkemöller Fabrieksverkoop.

persoonlijke update
Deze was in de Ahoy. We betaalden 4 euro entree en we konden helemaal losgaan. Alles was namelijk 2,50 en alle badkleding maar € 2,-.


Bij binnenkomst zagen we dat het iets anders was dan de vorige keer in Eindhoven. Hier lag alles in bakken… En een beetje rommelig.


Overal lag wat op de vloer. We hebben eerst een beetje een rond gelopen om te zien wat er allemaal in de eerste hal was.

persoonlijke update
Daarna liepen we naar de andere hal. Hier hingen meer dingen op een rekje, maar ook hier veel dozen met van alles door elkaar erin.

persoonlijke update
Dan starten we lekker met een kop cappuccino, haha. En daarna hebben we alle rekjes bekeken en in dozen gekeken. Alles wat we enigszins leuk vonden stopten we in de tas. Later zoeken we alles wel uit.

persoonlijke update
Goed zoeken naar de juiste maat. Veel dingen waren heel groot (maat XL of cup F ) of juist heel klein (maat XS of cup AA). Maar er lagen gelukkig ook dingen in onze maten.

persoonlijke update
Tja het is gekkenwerk: we weten het. Maar zo was je dus aan het shoppen….

persoonlijke update
Er was ook een Dunkin Donut kraampje. Even een lekkere lunch denken we maar zo.

persoonlijke update
Op de grond tussen alle bh’ s en slipjes zochten we een plekje om wat te eten en koffie te drinken. Dit deden meer mensen en zo krijg je hele gezellige gesprekken, haha.

persoonlijke update
Daarna zijn we weer verder gegaan en zoeken naar leuke items. Ik denk dat we rond een uur of drie naar de kassa zijn gegaan.

persoonlijke update
En met goed gevulde tassen reden we weer naar huis. Het was een dagvullend programma zeg. Je moest echt goed zoeken naar een maat en veel bikini setjes waren gewoon niet meer compleet. Best jammer. Maar we hebben het heel leuk gehad en veel gelachen. Dat is ook belangrijk denk ik zo. En natuurlijk ook wat leuke dingen gescoord!

persoonlijke update
Thijs was al bij ons thuis en we hebben met z’n vieren Kippie gegeten en in de diepvries vond mijn moeder vervolgens nog een kersttoetje, haha. Daar zijn we ook maar aan begonnen. Daarna heb ik bij Thijs Wie is de Mol op de bank gekeken.


Zondag (12 januari). Met Thijs de omzetbelasting aangifte doen. Het is soms even abacadabra voor mij.

persoonlijke update
Thijs deed vervolgens boodschappen en kon ik rustig een Hunkemöller Fabrieksverkoop shoplog opnemen.


Verder schreef ik twee blogposts en bewerkte ik de video.


Thijs maakte macaroni. Mhh heel erg lekker!


Daarna reden we naar het werk van Thijs. Hij rijdt een week lang internationaal. Dat betekend: ook slapen in de vrachtwagen. We brachten vast een dekbed en wat eten naar de wagen. Kijk nou wat gezellig?!


Maandag (13 januari). Op school ben ik de halve ochtend op zoek geweest naar de verfschortjes van de kleuters. Uiteindelijk vond ik ze in de wasmand van de was, haha. De kleuters kunnen weer lekker schilderen.


En het was restjes avond, haha. Waaronder nog wat saus van de macaroni van Thijs. Samen met Kippie smaakte het goed.

En dat is deze persoonlijke update dan. Er komt snel een shoplog aan met mijn aankopen van de Hunkemöller Fabrieksverkoop. Ik heb echt leuke dingen gekocht voor weinig. Maar wat een beleving zeg, haha. Leuk om eens mee te maken. Aankomende week staat er nog niet veel op de planning. Dat zien we volgende week wel weer.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *