Persoonlijke update: sample sale, stemmen en wandelen

persoonlijke update

Persoonlijke update:

Hoi! In deze persoonlijke update ben ik veel buiten. Of beter gezegd: ik wandel wat meer rondjes. Erg lekker en gezond. Verder konden we stemmen en dat deed ik ook. Mijn moeder en ik hadden een ticket voor de My-Jewellery Sample Sale en konden online shoppen hierdoor op een speciale pagina. En met Thijs heb ik de serie Sky-Rojo gezien. In deze persoonlijke update deel ik de foto’s van deze fijne week.


Dinsdag (16 maart). Die dag deed ik niet heel veel. De hele middag ben ik in etappes bezig geweest met mijn kledingkast uitzoeken.


Een aantal dingen kunnen op Marktplaats/Vinted. Dit ziet er weer netter uit zo.


Woensdag (17 maart). Ik ging stemmem. Mijn vader zat op het stembureau in mijn gemeente, dus ging ik bij hem stemmen.


Daar is het rode potloodje hoor!


Verder rustte ik op de bank en bewerkte ik de afgelopen shoplog.


Eind van de middag maakte ik dit kunstwerk, haha. (moderne kunst bestellen bij Artihove).


Donderdag (18 maart). Ik was moe die dag, bah. Ik zat wat op Insta en had zacht een muziekje op staan via onze box.


Toch wel even lekker een stukje lopen. Bij het Kruidvat wilde ik vitamine E halen. Helaas waren ze op….


Wel kocht ik twee boeken. Als straks het zonnetje komt, kan ik deze mooi lezen op het balkonnetje.


Kleding die ik niet meer draag of niet aan ga doen op Marktplaats/Vinted zetten. Daarna lag ik te rusten op de bank. 
Aan het eind van de middag had ik Montessori studie, deze mocht ik digitaal bijwonen. Koste mij veel energie… Had best wel hoofdpijn na die tijd. Maar het is gelukt!


Vrijdag (19 maart). Ik werd wakker en had al twee items verkocht joh. Ik printte verzendlabels uit en legde de boel klaar. Verder zat ik lekker op de bank in het zonnetje.


Ik wandelde nog een klein stukje. Heerlijk in het zonnetje.


Moeders kwam in de middag. Bij hen was een kaart voor mij bezorgd. Super lief. Deze is van collega’s van school.

persoonlijke update
We hadden namelijk een kaartje gekocht voor de My-Jewellery Sample Sale. Samen keken we door de items heen. Er zat niet echt veel spannends tussen moet ik toegeven. Hebben wat sieraden en een trui, verder vonden we het wat tegenvallen.

persoonlijke update
Ondertussen aten we wel een heerlijke Limoncello taart die moeders had gemaakt. Dat maakt de middag weer helemaal goed, haha.

persoonlijke update
Zaterdag (20 maart). Thijs was die ochtend naar de kapper en het afvalpunt geweest. Op de terugweg ging hij langs de supermarkt en zag daar de Boer’n Yoghurt met Likeur 43. Die vind ik zooooo lekker. We aten daarna gezellig croissantjes als lunch.

persoonlijke update
We begonnen aan de nieuwe serie op Netflix: Sky-Rojo. Het begin is al super spannend!


Zonnebril op en we gaan een stukje lopen.

persoonlijke update
Daarna deed ik nog wat voor mijn blog en wilde ik een nieuwe mascara bestellen. Deze mascara van Kiko. Ik zag hem niet meer op de site staan dacht ik…. Wat bleek: ze hebben de verpakking veranderd. Goed kijken Merle… Besteld heb ik nog niet. De mascara is 4 euro en je moet minimaal voor 15 euro bestellen en dan zijn de bezorgkosten ook nog eens €6.95. Dat is wel een dure mascara dan….

persoonlijke update
En na het eten ging onze bingwatch time verder. De hele serie hebben we al gezien, haha. De afleveringen (zijn er 8) duren vaak minder dan 30 minuten, dus dat heb je zo gekeken. En zeker als de serie ook nog eens heel spannend is!


Zondag (21 maart). We keken De Verraders terug. Wat een bijzondere opdrachten moesten ze doen zeg…


Ik ging daarna weer verder voor de journalistiek cursus. We moeten elkaars columns van feedback voorzien. Aangezien ik mij niet lang kan concentreren, doe ik dit in delen. Elke dag een paar.

persoonlijke update
Na de lunch zijn we weer een stukje gaan lopen. We ontdekken steeds meer leuke plekjes in ‘s-Heerenberg.

persoonlijke update
Het was wel wat frisjes.. We lopen telkens maar kleine rondjes hoor. Stoppen vaak om naar huizen te kijken.


Haha dit wordt mijn huis: check die roze details!

persoonlijke update
Aan het eind van de middag kwamen mijn ouders nog voor de verjaardag van Thijs. Gezellig! Voor mij nam moeders nog een stuk Limoncello taart mee.

persoonlijke update
Thijs heeft daarna (met een beetje hulp van mijn moeder) een heerlijke schotel gemaakt. Lekker! Na het eten gingen mijn ouders weer op tijd weg. Ik lag daarna op de bank.


Maandag (22 maart). Ik deed rustig aan die ochtend. Ik belde even met een collega (zit ook thuis met een nasleep van Corona) en verder stofte ik wat af.


Daarna reed ik naar Doetinchem. Wat pakketjes wegbrengen. En ik ging naar de stad om mijn ogen ter controle op te laten meten.  Mijn linkeroog was iets minder dan een kwart achteruit gegaan. Dus geen nieuwe sterkte of iets nodig.


Ik liep verder een klein rondje door Doetinchem. Was er al heel lang niet meer geweest. Ik zie dat er ook Shoeby komt. Leuk! Echt een toptijd om een winkel te openen nu….
Moeders vroeg of ik nog wat dingetjes bij het Kruidvat wilde halen. Ik nam voor hen ook paaseitjes mee. Ik heb daarna daar op de bank gelegen en gegeten.

En dat is deze persoonlijke update weer. Een week waarin ik goede dagen en slechte dagen had. Maar gelukkig gaat het langzaam beter. Aankomende week ga ik ook weer lekker buiten lopen verder zien we het wel weer.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *