Duitse Shoplog – DM, Muller & New Yorker- Bocholt

Hoi! Vandaag een Duitse shoplog. En nee, ik ga niet in het Duits schrijven gelukkig. Maar alle geshopte items van deze shoplog komen uit Duitsland. Ik ben namelijk samen met Thijs naar Bocholt geweest. Een half uurtje rijden vanaf zijn huis, dus dat valt reuze mee. Natuurlijk ga ik graag shoppen in Duitsland voor de DM. En daar slaagde ik dan ook goed…

Bocholt

In Duitsland zijn veel drogisterij producten goedkoper dan hier in Nederland. Shampoo, douchegel, deodorant en meer van dit soort artikelen zijn een stuk goedkoper. De make-up valt wel mee ben ik achter. Dus daar heb ik niet zo veel naar gekeken. En de parfum is ook leuk om te kopen daar. Er waren namelijk wel flinke kortingen en ik heb dan ook twee nieuwe luchtjes.

In winkelcentrum Arkade zit Müller. Ook een drogisterij waar je goedkoop dingen kunt scoren. Buiten het winkelcentrum zit de DM. Ik heb het idee dat die nog goedkoper is. Daar heb ik dan ook twee rondjes gelopen, haha. Thijs liep braaf achter mij aan met het mandje.

Duitse shoplog

Naast drogisterijen zijn we ook nog wat schoenenwinkels en kledingwinkels in geweest. Er is niet super veel keuze daar, maar altijd leuk om te kijken. Bij de New Yorker vond ik nog wel een leuk item.

New Yorker


En dan heb ik het over dit shirtje. Een simpel wit shirtje met Los Angeles en de coordinaten van de stad erop. Ik ben natuurlijk al twee keer in LA geweest en ook dit jaar ga ik weer. Deze wilde ik daarom wel graag hebben. En voor €4,99 is het helemaal leuk. Ik kocht er ook eentje voor Rianne. Het shirtje had ik alleen wel even mogen strijken voor de foto, haha. Oops. 

Müller


Bij de Müller kocht ik de volgend dingen: een mini Listerine (€ 0,95). Deze zet ik bij Thijs neer in de badkamer. Ik zag daar ook een Dove deodorant in een stick vorm (€ 1,95) . Ik gebruik nu deo sticks van Lady speed sticks. Maar naar deze van Dove ben ik ook heel benieuwd. Hij ruikt in ieder geval lekker naar de vertrouwde Dove geur. En als laatste kocht ik met korting de Nivea urban skin protect crème (€ 4,79) . Deze gebruik ik als dagcrème en is ook voor bij Thijs.

DM


Dan door naar de DM! Daar kocht ik twee staven met bruisende vitamine pillen (per stuk € 0,40). Deze laat je oplossen in water en zo krijg je weer een dosis vitamine binnen. Ook deze leg ik bij Thijs neer. Vaak bij het avondeten neem ik dit. En in de sale zag ik een Labello color lip balm (in de sale voor maar € 2,95) . Volgens mij is dit net zo één als een Labello Crayon. Dit is alleen een donkere kleur (naam: black cherry). Ik ben er erg benieuwd naar.

Duitse shoplog
En dan mijn ‘ duurste’ aankoopjes. Twee nieuwe parfums! Ik gebruik altijd eau de parfum en die zijn vaak wat duurder. Maar blijven wel langer zitten dan eau de toilette. Even goed zoeken en ik vond twee parfums die ik lekker vond ruiken en waar eau de parfum op stond.  Beide zijn vrij zoete luchtjes, maar toch ook fris. Daar houd ik het meeste van.

De eerste is Christina Aguilera by night ( € 8,65) . Het is een 15 ml flesje. En deze ziet er zo leuk uit! De andere parfum is S. Oliver Soulmate ( € 11,95). En is een 30 ml flesje. Waarom ik altijd kleine flesjes neem? Ik wissel graag af van geur en heb dan ook aardig wat parfum. Als ik dan een grote neem, krijg ik die niet op en blijft deze lang staan. Dan wordt de geur minder. Vandaar dat ik liever kleine flesjes heb.

En dat zijn de aankopen uit Duitsland dan. Een mooie Duitse shoplog al zeg ik het zelf.  Ik ben erg blij met alles. Gelukkig is Bocholt niet ver van ons vandaag en kunnen we zo weer gaan als ik iets nodig heb, haha. Vandaar dat ik geen grote hoeveelheden in sla van alles. We kunnen zo nog eens gaan.

Als jullie van iets een review willen zien. Laat dan zeker een reactie achter! 

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

  1. En of je goed bent geslaagd. Wauw. Ik gebruik deze Dove deo ook altijd, maar betaal er hier €4,68 voor, wat een verschil zeg! Groot gelijk om even in te slaan als je er toch bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *