Lady speed stick – deo uit de VS-

Lady speed stick

Hoi! Lady speed stick…. Toen ik in mijn bloggers vriendinnen app vertelde ik dat dit ging testen, werd er gelachen. Er werd namelijk niet meteen aan een deodorant gedacht bij deze naam, haha. Toch is het echt een deodorant! Ik had hier al wel eens van gehoord. Een bekende deo uit de VS. Toen ik in Los Angeles was, heb ik deze deo’s wel gezien, maar totaal vergeten om er eentje mee te nemen naar Nederland. Totdat ik een webshop mij aansprak en deze deo’s ook in hun assortiment had. Hell yeah dat ik deze wil testen!

De Lady Speed sticks zijn dus erg bekend in de VS. Het zijn geen spuit- of rollerdeo’s zoals we hier in Nederland hebben. Nee, dit zijn echt meer een soort sticks die je aanbrengt onder je oksels. Ik vind de uitstraling erg leuk en vrolijk. Het paarse kleurtje vind ik erg grappig en leuk om te zien. Op de één of andere manier hebben de producten een Amerikaanse uitstraling. Een wat drukkere verpakking en veel kleur. Dat pas er wel bij.

Lady speed stick

Wanneer je de dop eraf haalt zit er nog een beschermdopje op en dan zie je de deo. Ik vind het net op een stuk zeep lijken, haha. Aan de onderkant zit een draaidop en zo draai je het ‘zeepblok’  (de deo) omhoog. Dit breng je dan via een soort rollende beweging aan onder je oksels. Er zit aardig wat in en ik denk dat je best lang met één deo kan doen. Er gaat ook niet veel af na één keer gebruik. Alle drie de deo’s zouden 48 uur moeten beschermen (ik reken even snel en dat zijn 2 dagen, what?!). Dat is best lang. Maar laten we even kijken welke deo’s ik dan heb getest.

Lady speed stick
De lady speed stick powder fresh. Deze lady speed stick invisible dry laat geen witte restjes achter op de huid en beschermt de hele dag lang tegen geurtjes. Deze antiperspirant deo vermindert het transpireren en voorkomt daarmee dus zweetvormige geuren. Dit is in de VS één van de meest populaire antiperspirant deo’s. Ik vind de geur heel erg fris en op de één of andere manier doet mij deze geur een beetje aan een wc verfrisser denken. Qua geur is dit mijn minst favoriete. De werking vind ik bij deze deo het prettigst. Ik heb echt het idee dat deze geur de hele dag om mij heen hangt en zweetgeurtjes zijn er gewoon niet.

Lady speed stick
De lady speed stick shower fresh. Ook dit is een antiperspirant deo en zorg dus voor het verminderen van transpiratie en blijft op deze manier onaangename geurtjes voor. Ook deze laat geen witte restjes achter op de huid en beschermt de hele dag tegen zweetvorming. Deze geur is echt heeeeel lekker zoet! Ik vind dit de lekkerste geur. Ik hou wel van een beetje een zoette geur. De werking is ook prima, maar of deze deo echt 2 dagen blijft werken. Dat geloof ik niet. Elke ochtend breng ik de deo gewoon opnieuw aan, want na het douchen is de werking toch echt weg. Dat geldt voor alle drie de deo’s.

Lady speed stick
En dan de laatste: de lady speed stick wild freesia. Deze deo is een wat sterkere variant dan de andere twee. Dat waren Invisible dry varianten en dit is een invisible dry power variant. De duur van de bescherming is langer (hoewel ik op alle deo’s 48 uur zie staan, haha). En de bescherming tegen zweetgeurtjes is sterker. Ook dit is één van de best verkochte deo’s in de VS. Ook deze geur is erg lekker zoet en vind ik heerlijk. Bloemetjes en snoepjes zoet, mmhh. De werking is ook bij deze deo prima, maar ik heb het idee dat deze het snelst ‘uitgewerkt’ is. Aan het eind van mijn stage dag (ik loop stage op een basisschool) had ik wel het idee dat ik een nieuwe laag kon aanbrengen.

Lady speed stick

De Lady speed sticks ruiken in ieder geval erg lekker en naar mijn idee werken ze langer dan een spuit of roller deo. Ze laten inderdaad geen witte restjes achter op je kleding en brengen gemakkelijk aan. 48 uur werking is een beetje overdreven, maar voor één dag ben je prima beschermd tegen zweetgeurtjes. Of dit ook werkt na een uurtje sporten betwijfel ik.  Maar voor een gewone ‘werkdag of ‘huis tuin en keuken’ dag werken deze deo’s echt heel fijn!

Zou jij een lady speed stick willen gebruiken?

Misschien is dit ook leuk?

14 comments

  1. Ik gebruik altijd een stick van Dove. Ik vind dit zelf erg prettig in gebruik en blijft lang fris. Ik vraag me af wat ik gebruikte in Amerika ( ben er twee keer voor langere tijd geweest) maar weet t eigenlijk niet meer.

  2. Ik was ook even nieuwsgierig toen ik de naam zag. Deo’s in deze uitvoering bestaan wel al lang en zijn inderdaad vaak veel effectiever dan een rol of een spray. Meestal ook huidvriendelijke omdat er minder chemische stofen inzitten.

  3. Ik lees hier al jaren goede reviews over en ben dan ook erg benieuwd geworden naar de sticks. Zelf gebruik ik nu natuurlijke deo’s van Salt Of The Earth en die bevallen ook heel erg goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *