Labello Crayon review – verzorging en kleur-

Labello Crayon

Hoi! Heb jij de nieuwe lijn van Labello al gezien? De Labello Crayon. Met dit koude weer, krijg ik best snel droge lippen. Herkenbaar? Ik smeer mijn lippen dan graag in met Labello.Ik vind Labello altijd fijn werken en zeker de verschillende kleurtjes en geurtjes zijn fijn. Nu heeft Labello een nieuwe variant toegevoegd aan hun lijn. De Labello Crayon. Ik zag deze bij de Kruidvat liggen en er was een leuke actie: 1 +1 gratis. Dan is de verleiding wel groot om twee kleurtjes te testen.

Labello Crayon

Labello Crayon

Er zijn drie kleurtjes in de Labello Crayon lijn: Cora Crushl, Poppy red & Hot Pink. De eerste twee kleurtjes heb ik gekocht. De Hot Pink heb ik niet, maar wie weet haal ik die ook nog eens. De clue van deze Labello’s is dat het de verzorgende werking van Labello heeft, maar de uitstraling van een lipstick. Deze Labello geeft meer kleur af. Je kunt ervoor kiezen om de kleur meerdere malen aan te brengen, zodat de kleur feller wordt. Of je brengt de kleur lichtjes aan.

Labello Crayon

Ik heb dus de rode en meer koraal variant. De uitstraling van de Labello vind ik erg leuk. Het lijkt inderdaad wel een beetje op een lipstick. Erg grappig. Voor deze Labello Crayon betaal je €6,99. Maar door de actie heb ik er dus twee voor die prijs gehaald.

Coral Crush

Labello Crayon
De Coral Crush Labello ruikt echt heerlijk zeg! Een lekker zoete geur en een beetje fris. De Labello brengt ook heel fijn aan. Deze glijdt soepel over mijn lippen.

Labello Crayon
De kleur valt wel op, maar vind ik niet super opvallend. Lastig uit te leggen, haha. Je ziet de kleur wel, maar het is niet te opvallend. Een beetje een nude tintje. Op de foto is de kleur iets lichter dan in het echt op mijn lippen. Ik vind het een mooi subtiel kleurtje. Goed om de hele dag te dragen.

Poppy Red

Labello Crayon
De Poppy Red ruikt ook al zo zoet. Nog zoeter dan de andere. De werking van deze Labello is precies hetzelfde en brengt dus ook fijn aan.

Labello Crayon
Deze kleur valt wat meer op. Op de foto neigt de kleur wat naar het oranje, maar het is echt wel rood. Ik heb niet een super dikke laag aangebracht, want dat vind ik gewoon niet mooi. Deze kleur is zeker leuk voor een avondje uit, omdat deze wat meer opvalt.

Labello Crayon
De hele dag blijven deze kleuren echt niet zitten. Na ongeveer 2 uur kan ik wel weer een nieuwe laag aanbrengen. Met dit koude weer is dat misschien ook wat sneller nodig. De lucht maakt mijn lippen droog. Blegh, haha. Van mijn mentor op stage kreeg ik trouwens nog een goede tip: breng Labello niet aan voordat je naar buiten gaat, maar juist als je binnen bent. Dan drogen je lippen minder snel uit. Handig!

Labello Crayon

Ik vind deze lijn van Labello een leuke toevoeging. De kleurtjes zijn erg mooi en zijn perfect voor mensen die niet een al te felle kleur op hun lippen willen, maar liever voor een mooi bescheiden kleurtje gaan. Yes, me like it! En ook fijn dat de Labello nog verzorgend is. Een zeer goede combinatie.

Ken jij deze Labello Crayon al?

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *