Persoonlijke update: winkel, etentje & badkamer kijken

Persoonlijke update: 

Hoi! Deze persoonlijke update bevat mijn laatste vakantieweek. Ik werk nog wat dagen in de winkel en op de laatste dag ga ik met wat collega’s uiteten na het werk. Echt een gezellige avond. Ik geniet nog wat van het mooie weer in mijn vakantie. In het weekend gaan Thijs en ik kijken voor een badkamer en de eerste dag werken op school zit erop.

 


Dinsdag (18 augustus). Een dag werken in de winkel. Het was in de ochtend en begin van de middag rustig. Daarna werd het ineens super druk. Raar joh. De middag ging daardoor gelukkig snel voorbij. Na sluitingstijd paste ik een broek van de andere winkel. Er zitten twee winkels van mijn baas in Winterswijk. Bij de andere hadden ze een bloemetjes Flared Pants. Dat is wel iets voor mij natuurlijk.


In de avond keek ik een serie en dronken moeders en ik een lekker wijntje. Panter wijn zoals we dat noemen. Floor heeft mij deze laten proeven.


Woensdag (19 augustus). Ik ging die dag naar school. We hadden de startvergadering. Daarna had ik met de middenbouw een overleg en heb ik nog wat geholpen in de klassen daar. Thuis heb ik lekker gegeten en nog een heerlijk toetje gehad. Deze is echt zo lekker!


Nog even lekker buiten zitten achter de laptop.


Donderdag (20 augustus). Ik ging wat eerder naar de winkel. Het was namelijk de eerste dag van de restanten markt in Winterswijk. Voorin de winkel moesten we allemaal sale items plaatsen. Het was een druk en leuk dagje. En ik kocht de Flared Pants. Dat printje is zo tof!


Oops haha. Tja die fles moet op, haha.


Vrijdag (21 augustus). Koffie drinken met moeders. Het regende die ochtend dus zaten we binnen….


Daarna reed ik met mijn moeder mee naar de molen in Zevenaar. Daar ging ze meel halen voor haar broodbakmachine. Mijn oma bakt ook haar eigen brood en ik nam voor haar meel mee. Dat brachten we daarna naar opa en oma toe.

persoonlijke update
Na de lunch reed ik naar Arioque voor nog een behandeling voor mijn onderkin.


Ik nam veel op voor een video.

persoonlijke update
Het werd steeds lekkerder weer en ik heb buiten nog even op mijn bedje een boek gelezen.

persoonlijke update
Na het eten zijn moeders en ik even de stad in geweest. Op vrijdag is het altijd koopavond in Doetinchem. Het was alleen totaal niet druk.

persoonlijke update
We kochten wat huishoudelijke dingen en keken wat rond in de kledingwinkels. Moeders kocht nog een gave broek. Daarna dronken we nog wat op een terrasje.

persoonlijke update
Zaterdag (22 augustus). De laatste dag in de winkel in Winterswijk werken. Het was een fijn druk dagje. Met drie collega’s hebben we daarna lekker wat gegeten.

persoonlijke update
Echt super gezellig! En lekker eten ook.

persoonlijke update
Het werd steeds later en later. Zo gezellig was het. Moeten we zeker vaker doen!


Zondag (23 augustus). Ik sliep wat uit en ruimde daarna op in huis. Met Thijs deed ik daarna samen boodschappen. Voor ons beiden moeten we voor de hele week eten halen.

persoonlijke update
Na de lunch zijn we op pad gegaan voor een nieuwe badkamer. Beetje rondkijken. Thijs had al wat winkels uitgezocht waar we konden kijken.

persoonlijke update
In Beuningen zit Q1 sanitair. Daar zagen we veel leuke dingen. We hebben het één en ander uitgezocht. Er komt begin januari iemand onze badkamer doen.

persoonlijke update
De spullen worden ruim voor die tijd gebracht dan. Dit wordt de wastafel. Echt mooi!

persoonlijke update
Op de terugweg naar huis hebben we een leuke plek voor outfit foto’s gezocht.

persoonlijke update
Mijn vakantie zit erop. Als afsluiter haalden we samen een ijsje.


Met fruit en wat drinken keken we 1 tegen 50. Leuk leuk!

persoonlijke update
Maandag (24 augustus). De eerste dag op school. Of beter gezegd: de ochtend. Ik werk nu 5 ochtenden op school. Vandaag was echt een ‘ wen dag’ voor de kids. Ik at mijn brood op school en daarna deed ik daar nog wat dingen achter de computer. Daarna reed ik naar mijn ouders. Ik zocht wat spullen uit daar. Er moeten nog dingen naar het appartement van Thijs.

persoonlijke update
Nog langs de Action en daarna thuis nog wat rommelen en bloggen.

En dat was de laatste vakantieweek en deze persoonlijke update dus. Het werkleven is weer begonnen… Ook wel weer leuk. Het is wel even wennen weer, haha. Maar dat komt allemaal goed. Aankomende week ga ik dus weer aan het werk en nog wat dingen overhuizen. We zien het weer in de nieuwe persoonlijke update.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1192

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *