Persoonlijke update: werken in de winkel & huisbezoek

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update waarin ik aan het werk ben. Huh, maar je hebt toch nog zomervakantie? Dat klopt. Maar ik help in de winkel waarin een paar maanden geleden nog heb gewerkt. Nu in een ander filiaal. Erg leuk om weer te doen. Ik had ook nog wel twee dagen vrij. En met het warme weer heb ik gebruik gemaakt van het zwembadje. En Thijs en ik zijn op bezoek geweest bij  Joanne en haar vriend. Naar hun nieuwe huisje kijken.

 


Dinsdag (11 augustus). Een dag werken in de winkel. Lekker tussendoor even wat meloen eten. Het was niet een hele drukke dag.


Na het eten en douchen voor mijn blog bezig.

persoonlijke update
Woensdag (12 augustus). Nog een dag werken in de winkel. Ik stond nu samen met een collega. Altijd gezellig. Ik had dit leuke jurkje aan die dag. Eind van de middag hebben we er nog eentje verkocht!

persoonlijke update
Na het eten nog even dobberen in het zwembadje.


De laatste Tenerife vlog heb ik bewerkt en geupload. Daarna Netflix kijken en deden we kaarsjes aan buiten. Gezellig.

persoonlijke update
Donderdag (13 augustus). Ik had vrij en ben na het koffie drinken naar Arioque gegaan. Daar had ik weer een laserbehandeling voor mijn oksels en daarna hebben we wat gedaan aan mijn onderkin. Daar zien jullie binnenkort wel meer over. Zoals je ziet hebben we veel vast gelegd.


Dennis en Ellen belde mij ondertussen dat ze bij de Ikea waren en lampen hadden gezien voor op onze nachtkastjes. Ze kwamen deze daarna brengen. Super lief!


We zaten wat in de tuin en hebben wat gedronken. Ondertussen kwam er een pakketje voor mij.

persoonlijke update
Met moeders op pad: tanken en wat boodschapjes doen. Daarna zette ik haar af bij de garage. Haar auto was klaar van de grote beurt.

persoonlijke update
En dan nog even de bikini aan en een tijdschrift lezen dobberend op de unicorn. Deze heb ik daarna snel laten drogen.


Na het eten werd het donker. Snel alles naar binnen en wij ook. Het regende even goed en ook onweer. Ik keek binnen fijn een serie.

persoonlijke update
Vrijdag (14 augustus). Ik moest van 10:00 tot 21:00 werken in de winkel. Af en toe kwam een collega helpen. Het was namelijk een erg drukke dag. Mijn avondeten bestond uit deze salade. Daarna nog koopavond en ik reed vermoeid, maar voldaan naar huis.

persoonlijke update
Zaterdag (15 augustus). Nog een dag in de winkel. Ik stond nu samen met een andere collega. Helaas was het die dag iets minder druk. Ik maakte voor de baas een lijstje met kleding items die goed lopen en waar hij er meer van kan halen. Deze vesten en broeken zijn bijvoorbeeld heel tof!

persoonlijke update
Daarna reed ik naar Thijs. Zijn vader en zusje waren daar en we hebben met z’n allen lekker buiten gegeten.

persoonlijke update
Daarna liepen we een rondje door s-Heerenberg en hebben we gekeken naar de vrachtwagen van Thijs. Hij heeft nu een eigen van de zaak. Helemaal blij is hij. Dan een lekker ijsje halen nog.

persoonlijke update
Zondag (16 augustus). Een chill ochtendje. De was doen, koffie drinken en buiten achter de laptop wat doen.


In de middag zijn Thijs en ik naar Joanne en haar vriend gereden. Ze wonen sinds een tijdje samen in een appartement en wij hadden deze nog niet gezien. Ze wonen echt mooi! En natuurlijk hebben we gezellig gekletst.


Ach ja en op de terugweg kwamen we langs een Mc Dondalds. Dan eten we daar wel wat, haha. Ik had kipnuggets. Die blijven zo lekker.


We reden door om het eten te laten zakken en haalden bij de volgende Mc Donalds het ijsje, haha. Het regende keihard op dat moment. Lekker rustig en droog het ijsje eten en een stukje van mijn vlog bekijken.


Maandag (17 augustus). In de ochtend beetje bloggen en ’s middags weer werken in de winkel. Ik had dit leuke setje aan. Die broek zit echt zo fijn! Het was een redelijk druk middagje. De tijd ging snel voorbij.

 

Dan zijn we aan het eind van deze persoonlijke update. Leuk om weer in de winkel te werken. Aankomende week ga ik dat nog een paar dagen doen. En ik heb alvast een startvergadering op school.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *