Persoonlijke update: wat te vieren & bioscoop

Persoonlijke update:

Hoi! In deze persoonlijke update hebben we wat te vieren! Lees vooral verder om te zien wat. Dit vieren we met een lekker etentje. Thijs en ik gaan nog naar de bioscoop (zonder mondkapje). Op school was het gezellig en druk, veel gedaan. ¬†Verder keken we de wedstrijd van Nederland die helaas niet zo mooi afliep…. Check de foto’s van deze week in de persoonlijke update.


Dinsdag (22 juni). Ik werkte wat langer op school. Het was een drukke dag. De kids waren druk en ik had veel gedaan. Thuis snel douchen en eten, want daarna had ik cursus journalistiek. Eerst werden de ingeleverde stukken besproken.


Daarna het volgende deel: filmen met je smartphone. Niet geheel nieuw voor mij….Daarna was ik erg moe maar nog wel druk in mijn hoofd. Ik sliep hierdoor iets later.


Woensdag (23 juni). Een ochtend werken op school. Na de lunch kwam ik thuis en lag mijn zonnebril op sterkte van polette in de bus. Jeej, zo leuk!


Dan is dit de tafel in de middag. Bezig voor mijn Montessori studie, bezig voor mijn blog en ook nog voor de journalistiek cursus. Alles ging een beetje door elkaar, haha.


Na het eten lag ik lekker op de bank. Elite seizoen 4 staat op Neflix. Daar ga ik aan beginnen. Zo een toffe serie!


Donderdag (24 juni). Phoe wat een drukke dag op school. Ik had lesbezoek, iets met kleuters zoeken/in de gate houden en dan had ik ook nog de opdracht om foto’s van kinderen te maken voor in hun portfolio.


Ik at daarna met mijn vader en samen gingen we naar het huis van onze oud oom. Daar hadden we met iemand afgesproken via Marktplaats die een bed kwam kopen. We namen gelijk alle kledingzakken mee.


Die dropten we in kledingcontainers. Op een terrasje dronken we even wat. Hadden dorst gekregen van het bed sjouwen.


Vrijdag (25 juni). Ik deed de ochtend rustig aan en rommelde wat in huis. Daarna reed ik naar mijn ouders. Lunchen daar. Ik mocht een pakketje meenemen met zonnebrand wat ze bij de postcode loterij hadden gewonnen. Leuk!


Ik ging met moeders mee boodschappen doen. De dag ervoor hebben ze een soort vetbult bij haar schouder/rug weggehaald. Ze mag niet tillen of hoog rijken. Dus onder begeleiding mocht ze boodschappen doen, haha.


En dan gaan we ook even bij de Action en Kruidvat langs. Ik had ook nog wat dingetjes nodig.


Handige en huishoudelijke dingen. Na het eten ging ik weer naar huis. Thijs kwam ook thuis en we lagen op de bank. Beide waren we wel moe.


Zaterdag (26 juni). Koffie tijd en Thijs heeft mij geholpen met een programma waarin ik straks teksten ga maken voor een bedrijf. Even uitpuzzelen hoe dat werkt.


Tussen het bloggen door even buiten lekker chillen met een tijdschrift.


Daarna werd het bewolkt. Ik lag lekker op de bank en keek bikini’s op de site van Shein.


Klaar gemaakt om lekker uit eten te gaan met Thijs en mijn ouders.

persoonlijke update
Proost! We zijn niet zomaar uiteten geweest. We vierden dat Thijs en ik een huis hebben gekocht. In mijn laatste video vertel ik je daar meer over. Maar afgelopen week hebben wij akkoord gekregen op een super mooi huis in Nieuw-Wehl. Proost!

persoonlijke update
Mijn ouders hadden we uitnodigt omdat zij regelmatig mee geweest zijn naar bezichtigingen. Ons bedankje: een lekker etentje bij Steakhouse Amadeus in Silvolde.

persoonlijke update
De toetjes zijn daar zooooo lekker. Ik had dit toetje de vorige keer ook: cookie dough.

persoonlijke update
Na het etentje zijn Thijs en ik nog naar de film geweest. Raar om zonder mondkapje daar rond te lopen. We zijn naar de film: Zwaar verliefd 2 geweest. Een grappige film. Ik had de hele dag al rustig aangedaan omdat het wat later zou worden. En ik vond het best vermoeiend om naar zo’n groot scherm te kijken.


Zondag (27 juni). Een rustig dagje thuis. We sliepen uit, dronken buiten koffie en toen zat ik achter de laptop. Ik kreeg een belletje van iemand die niet allen boodschappen in de fietstas kreeg, haha. Ik kwam ook naar de supermarkt gefietst met een tas.

persoonlijke update
Verder zat ik buiten. Wat op mijn Instagram bezig. En beetje relaxen.

persoonlijke update
Mijn schoonvader en moeder kwamen in de middag. Ik moet voor de journalistiek opleiding een video maken over de hobby van…. Ze gieten vaak Epoxy samen. Dat leek mij een mooie hobby om te filmen. Theo had zijn Epoxy spullen mee en in de garage zijn ze begonnen aan een tafeltje.

persoonlijke update
Mijn vader kwam ook en met z’n allen keken we de wedstrijd van Nederland. Iedereen met vlaggetjes en al op de wangen.

persoonlijke update
Lekker en makkelijk eten. Helaas mocht dit alles niet baten…. Nederland ligt eruit.

persoonlijke update
Maandag (28 juni). Ik maakte wat schoon in huis. Verder was ik best wel moe. Moe in mijn lichaam. Ik zat buiten achter de laptop. Wat werken aan mijn blog.


Ik verhuisde al snel naar binnen. Lunchen en een stukje Love Island kijken.


De rest van de middag werkte ik verder binnen. Het werd benauwd buiten en er kwamen buien over. Ik werkte een artikel uit voor een site waar ik bij mag schrijven en eind van de middag had ik online een teamvergadering van school.

Het einde van deze persoonlijke update. We zijn echt super blij met het huis. De rust van het zoeken en regelen is wedergekeerd. Maar straks komen alle verhuis dingen voorbij. Inpakken enz…. Dat zien we dan wel weer, haha. Het is nog geen september. Eerst maar eens op naar volgende week. Dan ga ik mijn vaccinatie halen.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *