Persoonlijke update: uiteten & huis opruimen met de fam

Persoonlijke update: 

Hoi! In deze persoonlijke update geniet ik heerlijk van het mooie weer. Ik werk weer wat meer op school en dat ging prima. Er stond zelfs weer een vergadering op de planning. Met Thijs ben ik in het weekend uiteten geweest. Zo fijn en lekker! En de zondagmiddag was het opruim-middag met de hele familie. Lees in de persoonlijke update daar meer over.


Dinsdag (8 juni). Op school ben ik druk bezig geweest met het vaderdag cadeautje. De kinderen hebben bij mij van brooddeeg balletjes gemaakt voor een spelletje.


Ik werkte nu tot 15:00. Daarna reed ik naar mijn ouders. Mijn Shein pakketje was daar gekomen. Ik zat daar even lekker in het zonnetje en heb gegeten met mijn ouders.


Lekker op de bank met fruit en Love Island kijken.


Woensdag (9 juni). Ik werkte tot 12:30 op school. Daarna nog een gesprek met de directeur en door naar huis. Ik had Montessori opleiding digitaal. Net voor we begonnen, ging de bel: mijn Zara bestelling.


Dus…. Anderhalf uur lang zat ik dus te luisteren naar het theorie gedeelte met een half open gescheurd pakketje.


Daarna snel opengemaakt. Ik paste te items. Dit jasje zit helemaal top! Benieuwd wat ik nog meer scoorde? Check de shoplog op mijn YouTube kanaal.


Na het eten heb ik nog een stuk gelopen. Stevig doorwandelen.


Donderdag (10 juni). Ik werkte tot 15:00 en daarna hadden we online een vergadering. Ik knipte ondertussen vast onze nieuwe thema woorden uit.


Thijs kwam thuis en had als verrassing sushi gehaald. Lekker lekker!


Daarna reden we naar een nieuw huis dat we op het oog hebben. Daarna reden we nog door Didam, haalden daar een ijsje en liepen een stukje.


Vrijdag (11 juni). Sporten in mijn nieuwe sportsetje. Je sport gelijk beter, haha. Grapje….


Koffie drinken op het balkon en wat bloggen.


Met Karlijn had ik die middag in de stad afgesproken. Lekker wat drinken op een terrasje.


Thijs was wat later terug. Ik was toch in Doetinchem dus at bij mijn ouders. Ze vroegen of ik Kippie wilde meenemen uit de stad. Ik kreeg deze bal erbij.


Zaterdag (12 juni). Ik zat die dag veel achter de laptop. Ondertussen even de boodschappen aannemen. Met het mooie weer op komst, haalden we lekker Desperados in huis.

persoonlijke update
We kregen trouwens dit als cadeautje bij de bestelling. Kunnen we mooi de Hollandse vlag op ons gezicht maken. Ik bewerkte die dag ook de laatste shoplog.

persoonlijke update
Een leuk pakketje voor vaderdag.

persoonlijke update
En eind van de middag hadden Thijs en ik geserveerd bij restaurant Amadeus in Silvolde. Mmmhh heerlijk weer uiteten.

persoonlijke update
Vooral mijn toetje vond ik heerlijk! Ik had een soort cookie dough. Jammie. Het waaide wel die dag, dus wel even een jasje aan.


Een klein stukje lopen door Silvolde.

persoonlijke update
Zondag (13 juni). De ochtend zat ik wat achter de laptop. Daarna reden we naar het ouderlijk huis van Ome Gerard. Het huis moest leeggehaald worden. Of althans: opgeruimd. De hele familie kwam helpen. Ik begon aan de keukenkastjes.

persoonlijke update
Tussendoor even een pauze. Lekker wat drinken en een taartje eten die moeders had gebakken.

persoonlijke update
We vonden zelfs een ouderwetse naaimachine. Gaaf om te zien!

persoonlijke update
Alle rommel weg. We hebben het huis nu netjes gemaakt zodat er foto’s voor de verkoop gemaakt kunnen worden. Nog niet alles is opgeruimd maar dat komt wel later.

persoonlijke update
De mannen hebben de tuin grotendeels gedaan. Het gras stond eerst tot op de knieën.

persoonlijke update
Daarna hadden we allemaal trek. Een patatje ging er wel in. Borden konden we zo snel niet vinden. Maar in deze schaaltjes ging het ook prima, haha. We hebben met z’n allen veel gedaan. En ondertussen ook veel gelachen.

persoonlijke update
Ik keek een stuk van de wedstrijd van Nederland. Ik was zo moe dat ik het einde niet meer heb gezien.

persoonlijke update
Maandag (14 juni). Ik was die ochtend bezig voor mijn blog. Ondertussen kwam ons Etos pakketje binnen. De aftersun die we hebben besteld valt iets groter uit dan gedacht, haha. Maar beter te veel dan te weinig.

persoonlijke update
Rond lunchtijd reed ik naar mijn ouders. Met die warmte kan je beter daar zijn. Vaak waait het daar nog lekker. Samen met vaders even lunchen.

persoonlijke update
Mijn middag bestond verder uit in het zonnetje een tijdschrift lezen en afwisselend onder de boom in de schaduw aan de blog werken.  Daarna at ik nog gezellig bij mijn ouders.

En dat is deze persoonlijke update. Wat een heerlijk weertje is het. En dat blijft ook de aankomende week. Het wordt zelfs boven de 30 graden…. Dat vind ik zelfs warm. Op school maar rustig aan doen met de kids.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *