Persoonlijke update: crematie en grote schoonmaak

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update die misschien iets minder leuk begint. Woensdag hadden wij de crematie van onze oud oom Gerard. Een mooie dienst met een lach en een traan. Verder heb ik van de week weer fijn gewerkt was het een werken vol schoonmaken. Het huis is helemaal netjes, want er zijn kijkdagen ingepland…. Kijk mee naar mijn week in deze persoonlijke update.


Dinsdag (18 mei). Een ochtend werken op school. Ik nam wat Griekse Yoghurt mee en mijn crackers met tomaatjes en komkommers. Uuhh, dat paste niet allemaal in mijn tasje. Lekker Merle….


Na het werken op school ben ik naar mijn ouders gegaan. We hebben nog even gekeken naar de dienst van de crematie van ome Gerard of alles klopt en reden daarna naar zijn ouderlijk huis. Daar vond ik een tekening van mij die hij bewaard heeft. Wat schattig!


Ik had echt gigantische spierpijn. Heel even in het bubbelbad.


Na het eten was de condoleance avond voor ome Gerard. Daarna hebben we met de familie zijn kist samen dicht gedaan.


Woensdag (19 mei). Een ochtend gewerkt op school en kreeg een pakket zelftests mee naar huis.


Eind van de middag was de crematie van ome Gerard. Het was een erg mooie dienst, eentje met een lach en een traan. In de koffiekamer hebben we daarna met de familie nog samen gezeten. Er was soep en daarna nog een lekker broodje.


Het grote boeket bloemen hebben we daar achter gelaten. Rust zacht lieve ome Gerard. We zeiden als familie al: hij is nu herenigd met mijn broer daarboven en dat zal een gezellige boel worden.


Na die tijd zijn we nog langs het stukje gelopen waar ome Frans is uitgestrooid.


Donderdag (20 mei). Ik werkte de ochtend weer op school. Toen ik thuis kwam even nog wat mails beantwoorden.


Daarna had ik een bezichtiging voor een huis. Mijn moeders ging mee. Een mooi huis moet ik zeggen. Het was al tegen etenstijd en ik at samen met moeders een pasta.


Thuis plofte ik op de bank en keek ik het Songfestival. Wat een bijzondere acts komen er voorbij zeg.


Vrijdag (21 mei). Ik had een bezichtiging bij een huis in de wijk tegenover het huis van mijn ouders. Een nieuwbouw wijk. Super mooi huis, maar was niet heel enthousiast. Ik dronk daarna met vaders een bakkie koffie. Plus: ik maakte wat foto’s in huis daar.


Daarna terug naar huis. Daar lag een leuk pakketje in de bus. Komt meer over op mijn Insta.


Ik heb daarna reservere sleutels afgegeven bij ons Makelaarskantoor. Aankomende week zijn er kijkdagen gepland voor ons appartement. Ik liep verder een rondje. Verder lag ik lekker op de bank.


Zaterdag (22 mei). Ik begon de ochtend met even fietsen, buikspieren en nog wat andere oefeningen. Ik merk dat mijn spierkracht langzaam wat meer terug komt. Fijn!


Verder zat ik achter de laptop. Thijs zat tegenover mij. Muziekje aan en af en toe kletsen tussendoor.

persoonlijke update
We reden samen naar het aanbiedstation om rommel weg te brengen en daarna boodschappen te doen. En daar is de bekende worstenbroodje pizza van de Jumbo. Toch maar niet meegenomen, haha.

persoonlijke update
Ik keek daarna naar de film: De Oost op Prima (even 30 dagen gratis proefabonnement aangemaakt). Wat een goede en indrukwekkende film. Wow.

persoonlijke update
We hadden zin in poffertjes en pannenkoeken. Jam jam.

persoonlijke update
En de finale van het Songfestival gekeken. Wijntje en nootjes erbij. Wat een bijzondere acts zitten erbij….. Ook hele mooie. Ik vond Frankrijk en Malta leuk. Italië won…. Dat vond ik maar niks. Maar smaken verschillen.

persoonlijke update
Zondag (23 mei). Ik sliep wat uit. Was wat laat geworden door het Songfestival. Eerst lekker rustig koffie drinken en daarna begon ik aan de schoonmaak.

persoonlijke update
We willen het huis wel netjes hebben voor de kijkdagen aankomende week. Het sopje was flink bruin.


Na de lunch fietsen we even naar de supermarkt. Daarna was het even hijgen, maar wel fijn om weer te doen!


De vader en oma van Thijs kwamen op bezoek. Oma had ons appartement nog niet gezien nu deze helemaal ‘af’ is.

persoonlijke update
Na het eten zijn Thijs en ik een stukje gaan lopen. Door de wijken van ‘s-Heerenberg heen. Sommige delen hadden we nog helemaal niet gezien. Daarna lagen we lekker op de bank en keken een serie.

persoonlijke update
Maandag (24 mei). Die dag was het opruim- en schoonmaak dag. Alles netjes maken voor de twee bezichtiging middagen.


Tussendoor even naar de Action.

persoonlijke update
Daarna door met de badkamer poetsen en wat opruimen. Thijs ging stofzuigen. En tussendoor even pauze met een bakje fruit.

persoonlijke update
Alles netjes vinden we. Misschien allen de kussentjes even recht leggen nog. Maar dat zijn laatste dingen die de volgende ochtend komen.

Dat was de persoonlijke update. Een bijzondere week, maar fijn dat het allemaal goed is gegaan. De crematie was mooi en echt gedaan voor onze familie.

Aankomende week zijn er dus twee middagen ingepland waarin mensen ons appartement kunnen bezichtigen. We mogen dan niet thuis zijn (voor trucker Thijs geen probleem natuurlijk). Ik ben bij mijn ouders dan. We zijn erg benieuwd…. Je hoort en ziet het volgende week wel!

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *