Persoonlijke update: vrijgezellenfeest & sauna

persoonlijke update

Persoonlijke update:

Hoi! De eerste vakantieweek zit er alweer op. In deze persoonlijke update zie je hoe deze verliep. Ik heb met vriendinnen afgesproken op een terrasje: lekker eten en drinken. Met moeders ben ik even naar de stad geweest. En in het weekend had ik een vrijgezellenfeest. We hebben een hele leuke workshop gehad. En het was relaxtime in de sauna. Kijk naar alle foto’s in deze persoonlijke update!Β 


Dinsdag (27 juli). Mijn vakantie start lekker. Een video bewerken op mijn iMac. Het is de video waarin je ziet hoe ik een Cryolipolyse behandeling onderga.


Na de lunch ga ik naar Arioque. We moesten nog wat foto’s hebben en mijn oksels zijn weer gelaserd.


Daarna ging ik weer verder achter de computer. Vierkant ogen alarm…. Ik ging maar even een stukje lopen buiten.


In de avond werd het slechter weer. Ik keek wat vakantie vlogs terug. Kom je toch in een zomerse stemming.


Woensdag (28 juli). Ik had gesport en daarna tikte ik een blogpost.


Na mijn middageten ging ik naar moeders. Samen zijn we even de stad ingegaan. Ik kon wat pakketjes ophalen wat ik had besteld bij de HunkemΓΆller en Schuurman schoenen.


Verder haalden we nog wat andere dingen. Bij de postcode loterij had moeders shampoo gewonnen. Voor 50 euro aan shampoo hebben we. Wow.


Mijn slippers, blij mee!


Daarna gingen we naar de verjaardag van mijn nicht. Ze had zelf heerlijke tiramisu taart gemaakt.


Ik at bij mijn ouders en daarna lekker het bubbelbad in. Ik had best nog wel spierpijn. Dan is een warm bad wel fijn.


Donderdag (29 juli). Daar zitten we weer. En ik leek wel niet wijs: ik was bezig voor de Montessori studie. Wat feedback verwerken en vast aan mijn pitch beginnen.


Al snel was de concentratie weg. Koffiepauze. Daarna maakte ik foto’s voor bij een artikel en nog wat andere dingen voor mijn blog.


Eind van de middag had ik met Joanne afgesproken. We waren iets te vroeg voor ons eten dus liepen we de stad rond. Even bij de Xenos kijken. Zo veel leuke dingen daar.


Daarna lekker eten bij La Cubanita. En veel kletsen.


Onze tijd was om en een toetje hadden we nog niet gehad. Een ijskoffie als toetje is ook top. Dit op het terras bij Friul. Hier hebben we ook weer gelachen samen.


Ach en we waren lekker op dreef. Door naar het terras bij Simons. Daar zaten we heerlijk onder een terrasheater. Het was een gezellige avond.


Vrijdag (30 juli). Ik sliep uit en daarna ging ik sporten. Voelde weer goed.


Verder deed ik mijn nagels en rommelde ik wat in huis aan.

persoonlijke update
Met Karlijn had ik die middag afgesproken. We hebben gezellig op een terrasje gezeten. In Doetinchem bij: Van Mien. Super leuk daar. We hebben gezellig bij gekletst.

persoonlijke update
Na het eten ging ik met Thijs naar de film: Meskina. Een erg grappige film.


Zaterdag (31 juli). In de ochtend rommelde ik wat in huis. Daarna haalden we Jolynn op bij het station en reden we naar Dinxperlo. Daar was het vrijgezellenfeest van Ellen! We versierden samen eerst de plek waar we een high tea hebben.

persoonlijke update
Ellen wist echt helemaal van niks en was super verrast. Dat is natuurlijk helemaal leuk. Wij hadden allemaal een gezellige stropdas om en Ellen een Bride To Be sjerp. Lachen.

persoonlijke update
Eerst een heerlijke high tea.

persoonlijke update
Daarna gingen we naar een winkeltje in Varsseveld waar we een workshop: Jemonite hadden. Dit leek op een soort Epoxy gieten. Alleen dit is wat vriendelijker spul en is sneller droog.

persoonlijke update
Dit kan je er allemaal van maken. Zo leuk!

persoonlijke update
Daar gaan we: poeder mengen met vloeistof, kleuren toevoegen en decoratie. Erg leuk om te doen. Na een tijdje had je het wel beter door hoe en wat.

persoonlijke update
Ik had iets met schelpjes gedaan. Super leuk! Ellen vond het ook erg leuk allemaal.

persoonlijke update
Na die tijd konden we alles schuren. Man man, ik had het lastig met die schelpjes. Wat een gepruts.

persoonlijke update
Maar met een tasje vol verlieten we de workshop. We hebben echt hele leuke dingen gemaakt.

persoonlijke update
Daarna aten we nog een patatje en toen was het feest om. Heel erg gezellig en leuk. Jolynn en ik wachten met een milkshake op Thijs die ons op kwam halen. Daarna ging ik snel naar bed. Ik was moe van die dag.

persoonlijke update
Zondag (1 augustus). Een rustige ochtend. Dit is het resultaat van de workshop. Na 48 uur moeten we het thuis nog wel insmeren met een soort wax.


In de middag zijn we bij Profijt meubel geweest voor een bank. En dit is hem geworden! Zo gaaf. Deze kunnen we ook ophalen op de dag dat we gaan overhuizen. Dat is al helemaal ideaal.


Nog even op pad voor een kast voor Thijs. Helaas geen geschikte gevonden nog.


Na het eten lekker op de bank en Flikken Maastricht kijken.


Maandag (2 augustus). Een dagje sauna met Ellen en Jolynn. Ellen pikte mij op bij de Mc Donalds in Doetinchem. Ik haalde snel koffie voor ons. Jolynn pikten we op het station in Deventer op en daarna reden we naar de Veluwse Bron.


Het was een heerlijke dagje relaxen in de (bubbel)baden en sauna’s.


In Deventer doken we daarna het terras op. Cocktail time.

persoonlijke update
En natuurlijk ook wat lekkers eten. We hadden taco’s. Zo lekker!

persoonlijke update
En of we nog een toetje lusten? Ja hoor. Bleken alle toetjes op, haha. Dan een special coffee. Ook heerlijk! Een goede afsluiting van een heerlijke dag.

 

Dat is deze vakantie persoonlijke update. De eerste week was al super leuk. De tijd vliegt zo voorbij. Aankomende week ga ik een dagje shoppen en verder al een beetje langzaam mijn koffer inpakken. De volgende persoonlijke update zien we wel hoe de tweede vakantieweek verder is verlopen.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *