Persoonlijke update: uiteten & vaccinatie

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update waarin ik mijn vaccinatie ga halen. Hoe dat allemaal gaat lees je in deze persoonlijke update. Verder gaan we weer uiteten, oops. Ach, we moeten er nu van genieten zeiden we al. Dadelijk worden de teugels weer aangetrokken…. Verder heb ik weer lekker gewerkt op school en had ik Montessori studie. Check de foto’s van afgelopen week.


Dinsdag (29 juni). Een drukke dag op school. Ik heb veel gedaan.


Na het eten plofte ik ook lekker op de bank.


Woensdag (30 juni). Na school had ik Montessori studie. Dit was de laatste echte theorie bijeenkomst online. De volgende bijeenkomsten gaan we pitchen of is een examen. Dat is volgend schooljaar.


Daarna was ik nog even bezig voor mijn blog. En de link van mijn interview met Elle werd doorgestuurd. Het is een mooi artikel geworden.


Met een bakje fruit op de bank. Ik keek de laatste aflevering van Elite. Oeh het is weer spannend!


Donderdag (1 juli). Een lange dag op school. Na schooltijd had ik een vergadering en nog montessori praktijk les. Ik reed daarna naar mijn ouders en ja hoor: ook nog de brug open.


Na het eten ging ik met mijn vader in het bubbelbad. Even ontspannen en mijn hoofd leegmaken.


Wat toffe items bij NA-KD bestellen. En daarna ging ik op tijd slapen. Ik was moe.


Vrijdag (2 juli). Een dagje achter de laptop. Ik maakte een artikel voor mijn blog, een artikel voor de site waar ik voor schrijf en ik heb wat aan de video bewerkt die we moeten opsturen voor de cursus journalistiek.


Mijn moeder even wat dingen vragen voor de video nog. Zo zet ik de juiste informatie erbij.


In de middag reed ik naar Karlijn. We hadden besloten om samen naar de film: De slag om de Schelde te gaan. Eerst even wat drinken. Ik had nog een foto nodig voor mijn blog. Karlijn maakte deze op de schommel. Lekker blij.


Rond half 4 begon de film. Wauw wat een gave en spannende film. Deze is zo goed gefilmd.


Toen ik thuis kwam had ik een pizza date met Thijs, haha. We doen dit wel vaker op vrijdag maar de laatste keer was al best lang geleden.

persoonlijke update`
Van een klant in Frankrijk had Thijs wijn gekregen. Deze wilde ik wel proberen. Lekker hoor. Met een wijntje op de bank en samen keken we een serie.

persoonlijke update
Zaterdag (3 juli). In de ochtend deed ik de was en zat ik achter de laptop. Mijn moeder en schoonvader kwamen met de lunch. Ze brachten broodjes mee en zijn verder gegaan met het Epoxy tafeltje. Helaas konden ze niet veel want het spul moest verder drogen.

persoonlijke update
Thijs en ik zijn daarna naar een meubelzaak geweest om voor een bank te kijken. Niet echt iets gevonden.

persoonlijke update
Tussendoor even wat outfit foto’s maken. Gezellig bij de schapen.

persoonlijke update
Bij Profijt meubel wilden we kijken maar waren de tijd helemaal vergeten. Het was bijna sluitingstijd. We kregen wel vast een mapje mee met opties die wij mooi vinden. Dat is fijn!

persoonlijke update
Met vaders en moeders zijn we vervolgens uiteten geweest bij Hendriksen in Doetinchem. Ik had een risotto met kip. Echt zoooo lekker.

persoonlijke update
Jam jam en een lekker toetje. Het was een gezellige avond.

persoonlijke update
Zondag (4 juli). Administratie ochtend, haha. Belastingaangifte voor mijn blog en documenten verzamelen voor de financieel adviseur waar we de dag erna heen gaan.


In de middag lekker foto’s bewerken en bloggen.


Mijn moeder en schoonvader kwamen nog langs om het tafeltje van Epoxy af te maken. Ik filmde de laatste dingen.


Kijk nou hoe gaaf?!


Thijs kwam terug van zijn vaccinatie en kwam vertellen dat het allemaal mee viel. Zijn moeder en zusje kwamen daarna ook. We zijn langs ons nieuwe huis gereden met hen en daarna lekker samen gegeten.


Maandag (5 juli). Een dag met afspraken, haha. Als eerste zijn Thijs en ik samen naar ons financieel mannetje geweest.


Ik reed daarna naar huis om nog even wat te bloggen. Thijs ging naar zijn moeder, oma en de tandarts. Ik ging in de middag weer naar de diëtiste.

persoonlijke update
En daarna had ik mijn vaccinatie. Ik was stiekem een beetje zenuwachtig. Prikken, naalden, brr niet zo mijn ding. Maar het viel reuze mee. Even kletsen en voordat ik het door had zat de prik er al in. Daarna 15 minuten wachten.

persoonlijke update
Als het goed is ben ik met één prik klaar. Maar nu met reizen naar andere landen weet ik het allemaal niet zo. En ook niet met die andere variant. Ik ga eens uitzoeken hoe het allemaal zit.

Het einde van deze week en de persoonlijke update. De prik viel gelukkig mee. Mijn arm voelde wel zwaar aan na die tijd. Ik heb geprobeerd goed te bewegen. In de volgende update zullen we zien of ik er last van heb verder….

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *