Persoonlijke update: uitvaart en beetje verjaardag

Persoonlijke update:

Persoonlijke update:

Hoi! Een persoonlijke update van twee uitersten lijkt het wel. Afgelopen week was de uitvaart van mijn opa. We hebben op een mooie en fijne manier afscheid genomen van hem. Daarnaast vierde ik in het weekend ook een klein beetje mijn verjaardag. Ik denk ook niet dat opa had gewild dat ik dat zou overslaan. Dus ik heb veel taart gegeten, iets waar opa ook altijd van hield. Kijk mee naar alle foto’s in deze persoonlijke update.


Dinsdag (14 november). Ik kwam thuis en zag deze lieve kaart van een vriendin in de bus liggen. Zo lief.


Daarna heb ik mijn spullen gepakt. We hadden die middag geen stroom in huis wegens werkzaamheden in de buurt. Samen met Thijs ben ik naar mijn ouders gegaan.

Daar konden we bezig achter de laptop en was het lekker warm.

Met papa hebben we pizza gegeten. Het was die avond de condoleance van opa. Mama was al bij oma.


Papa vond nog leuke beelden van opa terug. Fijn om die te zien.

Van 19:00 tot 20:00 was het condoleren. Er waren veel mensen om ons steunt te betuigen. Echt heel erg lief. Daarna hebben we met de familie de kist gesloten van opa.


Woensdag (15 november). De dag van de uitvaart. We hebben een lekker ontbijtje genomen. Ik was een beetje van slag van alles en slecht geslapen. Hoort er allemaal bij helaas.


Vanuit Agelink in Doetinchem zijn we naar de Slangenburg gereden waar de uitvaart was. Het was een mooie dienst. Mooie woorden, veel gehuild en toch een kleine lach gelaten. Dat was fijn.

Daarna konden we samen genieten van een lekkere lunch en soep. De familie was er en de buurt. Fijn om samen te kunnen zijn.


We hebben op een fijne en mooie manier afscheid kunnen nemen.

Bij oma hebben we met de familie daarna nog thee gedronken en samen de rouwkaarten bekeken.


We waren allemaal erg moe na die tijd. Thijs en ik hebben Chinees gehaald (uiteraard bij de favoriete Chinees van opa) en dit thuis opgegeten.


Een van de mooie bloemenboeketten staat nu bij ons thuis.

Donderdag (16 november). Ik was zo moe die dag. Bleef lekker thuis. Samen met Thijs heb ik online mijn verjaardagsboodschappen besteld.


Verder veel gerust op de bank en een serie gekeken.

Ondertussen kon de jacuzzi opwarmen en konden we daar ’s avonds in. Ik had erg last van mijn rug, nek en schouders. Dan was dit wel fijn.


Vrijdag (17 november). Ik bleef nog een dagje thuis. Even nog wat bijtanken. We zijn weer lekker de jacuzzi ingegaan.

Met Thijs ben ik even naar de Makro geweest. Wat dingen halen.


En daarna heb ik de marktspullen wat uitgezocht en opgeruimd. Tussendoor zat ik veel op de bank.


En ik keek weer de The Masked Singer. Die koala is zo cuteee.


Zaterdag (18 november). Ik heb even gesport, nagels gedaan en nog wat andere dingen in huis gedaan. Daarna heb ik Jolynn opgehaald op het station.

Gabrielle en de kids kwamen daarna bij ons. Alvast voor mijn verjaardag. Lynn had een mooie tekening voor mij gemaakt. Super lief.

Persoonlijke updateGabrielle en ik hadden het laatst over de Crompouche hype. En daar zijn ze dan! We gaan deze proeven. Lynn en Stan vonden ze erg lekker. Wij vonden ze lekker maar niet heel bijzonder ofzo.

Persoonlijke update
Jolynn en Thijs hebben daarna mijn vader geholpen om dit vat vol met epoxyt te verzetten. We hebben onze voorraad goed aangevuld, haha. Dit vat lijkt ook wel op iets anders zo…. Haha.

Persoonlijke update
We hebben daarna Mc Donalds gehaald en dat gezellig opgegeten thuis.

Persoonlijke updateDaarna kwamen Lisa, Jelmer en Karlijn op bezoek voor mijn verjaardag.

Persoonlijke updateWe hebben spelletjes gespeeld.

Persoonlijke updateZondag (19 november). Jolynn was blijven slapen en we gaan gewoon door met nog meer taart. Mijn tante en nichtje waren er en Kim en Robin kwamen langs. Gezellig!

Persoonlijke update
Kim en Robin bleven wat langer en we hebben een mini vakantie naar Polen geboekt. We gaan namelijke naar Auschwitz. Beetje raar bruggetje op zo’ dag, haha. Maar we hadden al langer het plan om daar een keer heen te gaan.

Persoonlijke updateOndertussen hebben Kim, Jolynn en ik het nieuwe spel gespeeld wat ik gekregen had van Jolynn. Een erg leuk spel!

Persoonlijke updateDaarna kwamen Rianne, Lucas, Theo, Geny en mijn ouders. Voor mijn ouders had Thijs een kerstpakket als bedankje voor alle hulp rondom onze webshop en markten. Super lief. Ze waren helemaal verrast.

Persoonlijke update
Van mijn ouders kreeg ik deze vaas. Mama heeft deze opgepimt met epoxy. Echt gaaf.

Persoonlijke updateEn nog meer lekkere taart, haha.

Persoonlijke updateIn de avond hebben we nog met z’n allen gegeten. Ik houd van eten, haha. En dat was mijn verjaardagsweekendje dan.

Persoonlijke updateMaandag (20 november). Ik heb weer een ochtend gewerkt op school. Daarna ging ik thuis opruimen, de vloer dweilen en wat bloggen.

En dat is de persoonlijke update weer. Zoals opa zou zeggen: ik zag weer lekker veel eten voorbij komen. En zo sluit ik deze week ook af. We hebben een fijn afscheid gehad en dat is goed zo. Natuurlijk zal ik nog veel aan opa moeten denken. Dat hoort er nu eenmaal bij. Maar ook het leven gaat weer door. We gaan weer fijn aan het werk en staan zondag weer op een leuke markt.

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *