Persoonlijke update: thuis werken & verbouwen

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update veel vanuit huis. Eigenlijk niet eens mijn eigen huis, maar vanuit mijn ouders huis. Bij ons zijn ze de badkamer aan het verbouwen. Eén grote puinhoop, dus daar kunnen we nu niet zijn. Het thuiswerken doe ik dus bij mijn ouders. Dat gaat prima. Check hoe deze week verliep in de persoonlijke update.

 

persoonlijke update
Dinsdag (5 januari). Thuis werken it iss. Ik had een deel van groep 3 online en heb hen een leesles geven. Letters flitsen gaat prima zo.


Daarna heb ik met een collega het één en ander digitaal uitgezocht nog. Ik kwam erachter dat een scherm delen via Teams niet op mijn MacBook gaat. Dan de oude laptop erbij. Dat werkt beter!


Daarna reed ik met moeders richting ons huis. Eerst even tanken. Of ik even de tanktop vast wilde houden, haha ja joh.


En daarna namen we een kijken in huis naar de badkamer verbouwing. Wat een zut, haha. Maar het zal vast en zeker mooi worden!


Woensdag ( 6 januari). Online les geven. Ja nu met twee laptops.


De Shein bestellen van mijn moeder kwam die dag. Lekker vlot. Ik vind die zakjes van hen altijd zo gaaf.


Nadat mijn online tijd voor school erop zat, ging ik ook even op de Shein site kijken, haha. Niks gekocht nog……


Buiten foto’s maken voor Instagram.

persoonlijke update
En daarna lekker relaxen in het bubbelbad. Ik was wel moe.


Na het eten kwam er een pakketje voor mij. Het bezorgbedrijf vond ik zo grappig: Red je Pakketje.


Wat zou dit zijn…. haha. Komt snel op mijn blog.


De Slechte Chauffeur van Nederland weer op tv. Weer grappig om te kijken.


Donderdag (7 januari). Online lessen geven en tussendoor koffie drinken.


Ik keek een video over Teams.


Aan het eind van de middag was ik even op school voor een stuk van de Montessori cursus die ik volg. Dat was best even vermoeiend. Ik lag daarna lekker op de bank met een serie.


Vrijdag (7 januari). De laatste ochtend online lessen van de week. De kinderen hebben thuis allemaal naar dingen gezocht met de letter Z. Er kwam er zelfs eentje mijn zijn Zusje aanzetten. Geweldig.


In de middag ben ik even langs geweest in huis. Wat spullen pakken en natuurlijk kijken naar de badkamer. Het ziet er alweer anders uit.


En daarna even langs het Kruidvat wat dingen halen. Dat is het enige ‘ shop uitje’ haha.

persoonlijke update
Met vaders ben ik daarna terug gegaan naar ons huis. We kregen de vraag of we daar een klein kacheltje neer konden zetten zodat de aangesmeerde muren sneller konden drogen. Deze haalden we op bij mijn tante en parkeerde we in de badkamer.


Ondertussen hield moeders de pannenkoeken warm die we daarna gingen eten.


En het was weer tijd voor de Alleskunner. Fabian is mooi in beeld daar in het midden. Ik ken hem via de blogwereld een beetje. Grappig om hem op tv te zien.

persoonlijke update
Zaterdag (9 januari). Mijn vader en ik reden weer naar ‘s-Heerenberg. Kijken of het wat droger is geworden (alles moet wit worden). En we zetten het kacheltje weer aan (in de nacht zetten we deze uit).

persoonlijke update
Daarna kwam Thijs en lunchten we samen. Beetje kletsen, wat op de laptop doen en chillen.

persoonlijke update
Ondertussen heeft zijn vader gebeld of we konden helpen met het maken van een pasfoto. Ik ging gezellig mee en we dronken samen koffie.

persoonlijke update
We hebben na hele lange tijd weer eens Kippie gegeten. Jammie! Daarna keek ik Wie is de Mol.

persoonlijke update
Zondag (10 januari). Met mijn ouders en Thijs lekker in het bubbelbad. We namen koffie en broodjes mee. Gezellig!

persoonlijke update
Ik denk dat we hier wel meer dan één uur in hebben gezeten.


Met moeders reed ik daarna weer naar huis. Kachel weer aan en wat opruimen en stofzuigen vast.

persoonlijke update
De rest van de middag bestond uit mijn blog een beetje opruimen. Ik verwijderde hele oude blogposts en bijbehorende foto’s. Nog wel een klusje.

persoonlijke update
We bestelden lekker pizza. Hoewel lekker….. De dag erna rommelde mijn buik. Beetje last van de New York pizza gehad denk ik.


Maandag (11 januari). Ik was de ochtend op school voor de noodopvang. Ik had 6 kleuters. Samen met hen deed ik het werk wat ze mee hebben gekregen. Iets over: van klein naar groot zetten. Dat deden we dus.


Tussendoor regelde ik nog wat voor kinderen die dingen op kwamen halen en ik gooide dit hele werkboekje onder de scanner. Kunnen we digitaal alles laten zien aan de groep 3 kids.

persoonlijke update
Toen ik thuis kwam had ik nog een digitaal overleg. Daarna douchen en rustte ik uit op de bank. Best nog wel vermoeiend….

 

Dat was deze persoonlijke update veel vanuit huis. Niet vanuit mijn eigen huis, maar die van mijn ouders, haha. Aankomende week gaan ze nog verder met de badkamer en die is hopelijk eind van de week klaar! Ik ben super benieuwd. Ondertussen werk ik met de kids veel digitaal.

Werken jullie nu ook meer vanuit huis?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *