Persoonlijke update: tentamen gehaald & Ping Pong

Persoonlijke update:  

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update waarin weer leuke dingen zijn gebeurd. Ik had mijn tweede Montessori tentamen. Gehaald, yes! Verder ben ik ook druk geweest voor de studie en voor Sinterklaas. De tuin ziet er iets anders uit: bomen weg. En in het weekend kwam Thijs met een leuk spel voor thuis. Mijn eerste deel van de verjaardag is gevierd (want ja: splitsen) en we hebben weer lekker gegeten. Kijk naar de foto’s in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (9 november). Thijs heeft deze hele week vrij. Ik moest de ochtend op school werken. Kom ik daarna thuis heeft hij een nieuwe stofzuiger gekocht. Haha, ik moest wel lachen. Deze Dyson zuigt veel beter dan onze oude stofzuiger. Een goede koop.


De middag werkte ik aan wat teksten en Thijs aan zijn site. Gezellig zo samen.


Dit moet ook weer gekeken worden. En helemaal nu ik in de Sinterklaascommissie zit.


Ik lakte mijn nagels na het eten met het nieuwe kleurtje dat ik scoorde bij Pink Gellac in de Westfield Mall.


Woensdag (10 november). De ochtend werken op school en daarna met drie collega’s op naar Hilversum. Wij doen de Montessori studie en hadden ons tweede tentamen daar. We maakten ons drukker dan nodig was. En zijn allemaal geslaagd!


File op de terugweg zagen wij al…. We hebben eerst bij de MC Donalds maar wat gegeten. Rond 8 uur in de avond was ik thuis. Ik was super moe.


Donderdag (11 november). Een drukke ochtend op school. Ik nam wat toetsjes af bij groep 3 kinderen. Tussendoor wat voor Sint regelen en daarna nog een overleg daarover met een collega.


Thuis hadden we bezoek van Marco en de vader van Thijs. Eerst koffie drinken. Ik was ondertussen wat bezig achter de laptop.


Daarna zijn de mannen echte ‘mannendingen’ gaan doen. De bomen in de tuin moesten omgezaagd worden.


Na een uurtje lag de tuin vol snoei afval. Ging als een malle en super goed.  Daarna hebben we met z’n allen wat gegeten.
Vrijdag (12 november). Een dag werken op school. Ik was moe na die tijd. Veel gedaan en wat hoofdpijn. Ik nam nog wat zelftests mee. Die buisje zien er wel heel creepy uit.


Ja hoor…. Dé de persconferentie waar niemand zin in had. Helaas de maatregels aangescherpt. Ik snap het wel maar vind het echt niet leuk. Volgende week is mijn verjaardag. Deze kan dus weer niet doorgaan met veel mensen. Vorig jaar ook al niet. Daar baal ik wel van. En sowieso de horeca weer eerder dicht. Vind ik ook nergens op slaan….. Maargoed. Er is al genoeg over gezegd denk ik.


Daarna kijken we een lekker luchtig programma; The Masked Singer. Die monstertjes waren echt geweldig.

persoonlijke update
Zaterdag (13 november). In de ochtend kwam een man langs die ons ‘boom afval’ mee zou nemen. Hij is begonnen en zou later weer terug komen. Wij zijn ondertussen weg gegaan.


Tegels kijken voor in de tuin. We vonden in Wehl bij een lokale ondernemer een paar mooie tegels. Ik vond deze namen zo leuk. De Canarische eilanden. Helaas zijn deze het niet geworden.


Ik keek vervolgens een stuk van de intocht van de beste man.

Daarna zou meneer de rest van het snoei afval ophalen. Wat denk je? Komt die gast niet meer! Dit is geen afspraken maken. Hij zei tegen Thijs aan de telefoon dat hij niks kon met dat snoei afval. Ja daaaaag. Je komt de rest gewoon ophalen vriend , dat had je afgesproken. De tuin ligt nu nog vol en dit gaan we op de oprit leggen. Hij komt het dinsdag dan toch nog hopelijk ophalen.

persoonlijke update
Thijs was de middag verder weg met Rianne en zijn vader. Naar de Decathlon. Ik werkte de laatste opdrachten voor mijn Montessori studie uit. Alle opdrachten zijn nu af. Yes zo blij mee!

persoonlijke update
Tussendoor even de bijkeuken opruimen na het gesleep van toch wat takken en boomstronken. Met de nieuwe stofzuiger gaat dit als een malle!

persoonlijke update
Rianne, Theo en mijn ouders bleven vervolgens eten. We haalden wat lekkers.

persoonlijke update
En daarna kwam het pakket tevoorschijn wat Thijs bij de Decathlon heeft gescoord…. Een Ping Pong setje voor thuis. Het netje zet je op de tafel en je kunt al spelen. Echt zo leuk! De balletjes vlogen alle kanten op maar we hebben gelachen. Echt leuk voor thuis.

persoonlijke update
Zondag (14 november). Ik lag op tijd in bed en sliep uit. Super moe… In de ochtend deden we lekker rustig aan. Beetje achter de laptop. We matchen die dag met de kleding. Leuk!


In de mooie herfstnatuur maakten we wat outfitfoto’s. Deze bewerkte ik op de laptop en ik schreef de blogpost erbij.


Mijn schoonmoeder kwam met haar vriend langs. Alvast voor mijn verjaardag, want ja: splitsen. Ik kreeg een heel gaaf cadeau: de Rituals Advent Kalender. Waahhh zo tof!

persoonlijke update
Lekker een taartje en gezellig kletsen. Daarna zijn we nog in het bubbelbad geweest.


En de competitie is weer gestart daarna, haha. We speelden Ping Pong.

persoonlijke update
En tussendoor lekker sushi eten.

persoonlijke update
Ik werd fanatiek zoals je ziet, haha.

persoonlijke update
Hoe mooi is deze advent kalender. Ik kan niet wachten tot het 1 december is.


Maandag (15 november). Een dag gewerkt op school. Ik maakte onze Kosmische tafel in de klas weer even netjes na schooltijd. De kinderen vinden de dieren erop maar al te interessant.

Dat is deze week dan weer. Een persoonlijke update met weer gezellige foto’s. De week vloog voorbij. Het Ping Pong setje is een leuke aankoop van Thijs. Lachen hoor. Ik hoop dat aankomende week de rest van het snoei afval meegenomen word. Fingers Crossed.  En volgende week ben ik jarig. Gezellig!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *