Persoonlijke update: moeders jarig & Westfield Mall

Persoonlijke update: 

Hoi!  Tijd voor een hele leuke en gezellige persoonlijke update. Mijn moeder was afgelopen week jarig. Als verrassing versierde ik de woonkamer bij haar. We zijn uiteten geweest voor haar verjaardag. Lekker! In het weekend ben ik met mijn moeder en Rianne wezen shoppen in de Westfield Mall. Echt zo gaaf om daar te zijn. Check de foto’s snel!

 


Dinsdag (2 november). De ochtend gewerkt op school en daarna even snel naar het huis van mijn ouders. Moeders is jarig en ik versier de boel, haha.


Daarna had ik een afspraak bij Arioque. Hij heeft een peeling bij mij aangebracht.


Weer naar mijn ouders. Mijn opa en oma kwamen daar ook. We hebben met z’n allen Chinees gegeten.


Ik had in de avond ook nog een mini meeting met een begeleider van de journalistiek cursus. Ik kon nog wat laatste vragen stellen.


Woensdag (3 november). Na schooltijd haalde ik Karlijn op. Ze kwam op bezoek en naar het huis kijken. Gezellig.


Ze had ook nog wat leuks meegenomen. Super lief.


Karlijn bleef eten. Samen hebben we eten gemaakt.


Donderdag (4 november). Ik werkte de ochtend op school en daarna bleef ik wat langer. Ik werkte voor mezelf. Daarna had ik een overleg met collega’s.


Thuis lag dit pakketje voor mij onder de carport. Beetje grote doos voor een klein pakketje.


Mijn hoofd zat vol. Even sporten en deze leegmaken.


Vrijdag (5 november). Ik werkte de hele dag op school en daarna had ik nog een afspraak bij de overbuurvrouw. Ze heeft een eigen thee webshop. We hebben om de tafel gezeten of we iets voor elkaar kunnen betekenen.


Thijs was wat later thuis. Ik ben even in de jacuzzi geweest. Een beetje wat voor mijn Insta doen.


Zaterdag (6 november). Een dagje shoppen op de planning. Samen met mijn moeder en Rianne. We reden naar het grootste winkelcentrum in Nederland: the Westfield Mall! Lekker wat gehaald bij de Starbucks voor onderweg.


Na 1,5 uur rijden waren we er. Wauw super mooi dit winkelcentrum!

persoonlijke updateE
En van binnen ook al zo gaaf. Een hele mooie uitstraling. En wat veel winkels…. Niet te doen.

persoonlijke update
We zijn eerst langs de vleugel gelopen met de wat onbekendere winkels. Leuke en bijzondere boetiekjes. Een kerstwinkel bijvoorbeeld. Kijk deze Minion Kerstballen!

persoonlijke update
Moeders zag een mooie auto.

persoonlijke update
Na wat winkels gezien te hebben, zijn we een verdieping hoger gegaan. Hier waren veel eettentjes en deze grote bioscoop.Dit lijkt wel Amerika.

persoonlijke update
We hadden trek gekregen en haalden wat te eten bij Manneke Pis.

persoonlijke update
Hoe mooi ziet dit winkelcentrum eruit?! Wel weer even wennen met een mondkapje op. Maar de meeste mensen doen dit netjes.

persoonlijke update
Jaaaaa een Pink Gellac winkel. Ik werd helemaal blij en haalde hier een nieuwe basecoat en topcoat. En ach als we er toch zijn: een nieuw kleurtje.

persoonlijke update
Oeh en nog een mooie winkel om heerlijk in rond te kijken. Rianne haalde hier een fijne body mist. Verder zijn we veel kledingwinkels in geweest en hebben we allemaal wel wat leuks gescoord.

persoonlijke update
Haha, deze schoenen zijn geweldig! Niet gekocht hoor ;).

persoonlijke update
Haha en tussendoor weer een beetje trek. Bij de Dunkin Donuts haalden we wat lekkers.

persoonlijke update
We hadden trouwens All In die dag, haha. Nee grapje. Deze bandjes kregen we toen we naar de restaurantjes boven gingen. Je moest daar je QR code laten zien. Door middel van dit bandje kan je de volgende keer zo doorlopen.

persoonlijke update
Last Minute scoorde ik deze leuke set. Mijn moeder en Rianne hadden al veel nieuwe truien en broeken. Bij mij viel het nog best mee. Op mijn Insta komt er snel een shoplog.

persoonlijke update
Na een hele middag sjouwen was dit de schade. Valt best mee, haha. Het was een hele leuke dag. Veel gelachen en leuke dingen gescoord. Moe gingen we naar huis.

persoonlijke update
Zondag (7 november). Een rustig ochtendje: ik deed de was en wat kleins voor de opleiding. Daarna lekker koffie drinken in de jacuzzi samen.


Daarna was ik voor Insta en mijn blog bezig en Thijs maakte een heerlijke lunch.


Die middag was ik druk bezig voor mijn Instagram. Thijs hielp mij zo nu en dan.


Voor de verjaardag van mijn moeder gingen we nog uiteten. Bij Mingle in Doetinchem. Hier waren we nog nooit geweest. Ze hadden er zo veel.


Echt super lekker en zo veel keuze.


Zelfs een wijntje en nacho’s. Mmhh heerlijk.


Ohh en dan het toetje! Onze buiken zaten goed vol.


Maandag (8 november). Een drukke dag op school. Ik heb de middag weer voor de groep gestaan. Wel leuk. Thijs heeft deze hele week vrij. Had had lekkere wraps gemaakt toen ik thuis kwam.

Dat is de persoonlijke update voor deze week weer. Een leuke en gezellige week. Het dagje shoppen was echt heel erg leuk. Volgende keer boeken we een hotelovernachting erbij, haha. Zo veel winkels en zo veel te zien daar.

Aankomende week is Thijs vrij. Als ik thuis kom van het werk, hoop ik weer op een lekkere maal, haha. In de volgende persoonlijke update zie je die avondmaaltjes ;).

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *