Persoonlijke update: taart bakken & Thijs jarig

Persoonlijke update: 

Hoi! In deze persoonlijke update wordt Thijs 25 jaar! Nogmaals gefeliciteerd lieverd! Je ziet hoe we zijn verjaardag in delen gevierd hebben. Vooral met veel lekker eten. Sushi time en taart! En die taart was wel erg bijzonder. Die ik heb ik namelijk samen met een vriend van ons gebakken. Zie hoe dat allemaal gegaan is in deze persoonlijke update.


Dinsdag (9 maart). De wasmachine is trouwens weer gemaakt! Die ochtend kon ik weer wassen, jottum….


Ik was die ochtend bezig op Insta en mijn nieuwe laptophoes kwam. Een fijne en mooie hoes.


In de middag een klein stukje lopen. Bambi kijken, haha.


Toen ik terug kwam, lag er al een verjaardagskaart voor Thijs in de bus… Beter te vroeg dan laat zullen we maar zeggen (hij is vrijdag pas jarig).


Nieuwe verslavende serie: Flikken Rotterdam.


Woensdag (10 maart). Nagels lakken en verder zat ik een beetje op de bank. Af en toe wat achter de laptop.


Mijn activiteit voor die dag was even naar het Kruidvat. Ik haalde wat lekkers voor Thijs en dan kom ik toch weer met meer terug, haha. De Nivea was in de aanbieding (1 + 1 gratis) en de paracetamol vliegt erdoorheen nu.


Een klein rondje om de flat en ik zie ineens dat er een appartement te koop staat bij ons. Goh, wisten we niet. Verder was ik erg moe en lag ik veel op de bank.


Donderdag (11 maart). Wat een wind die dag zeg. Jeetje…. Ik zat chill op de bank, beetje Insta, beetje naar buiten kijken en de was opruimen.


Eind van de middag heeft Dennis (hij heeft een bakkersachtergrond, dus weet er veel van) mij geholpen met het bakken van een taart voor Thijs.


Ik was meer voor het kleien met de fondant, haha.


Bam, kijk dit! Deze is toch gaaf!!!


Vrijdag (12 maart). Rustig aan doen en beetje bankhangen (moe van de activiteit van de dag ervoor). Ik keek Boos en andere video’s op YouTube.

persoonlijke update
Mijn moeder kwam in de middag. Ze was voor ons naar de Action geweest en bracht mijn Shein pakketje. En samen hebben we het huis versierd voor Thijs.

persoonlijke update
Tadaaa de verjaardagstafel, haha. Thijs was helemaal verbaasd en verrast. Hij vond het super leuk.

persoonlijke update
De taart was echt wel een grote verrassing!

persoonlijke update
En dan mag je ook kiezen wat je wilt eten op je verjaardag. Hij wilde pizza, haha. We keken verder nog wat tv (laatste aflevering van Mocro Maffia, zo gaaf!) en sliepen op tijd. Waren beide erg moe.


Zaterdag (13 maart). In de ochtend beetje klungelen in huis en daarna kwam de vader van Thijs voor zijn verjaardag. We maakten een lekkere lunch.


En daarna moesten we er echt aan geloven… De taart aansnijden.

persoonlijke update
Best netjes zo, haha. Kijk die mooie laagjes! En lekker dat de taart was. Mmhh!

persoonlijke update
Daarna kwamen Dennis en Ellen nog heel even. Een super tof cadeautje brengen voor Thijs.

persoonlijke update
En natuurlijk ook de taart proeven. Tja, nu is er niet veel meer van over… Het was erg gezellig!

persoonlijke update
Onze boodschappen werden ook bezorgd en onze vaste bezorger had zelfs een cadeautje voor Thijs! Hij blijft altijd gezellig even kletsen bij ons en ik vertelde vorige week dat Thijs jarig was. Haha, zo leuk!


Zondag (14 maart). Een relaxt ochtendje. We keken samen het programma: De Verraders terug. Best een leuk programma!

persoonlijke update
Eind van de middag kwamen moeders en zusje van Thijs voor zijn verjaardag. Ik had iedereen opgetrommeld om zwarte sokken te halen voor hem. Ik haal zijn zwarte Puma sokken en die van Wehkamp vaak door elkaar. Hierdoor loopt Thijs vaak op twee verschillende sokken rond. Kan hij niet tegen. Ik dacht: ik zal je terugpakken, haha. Hij heeft nu helemaal zwarte sokken gekregen. Hij moest er erg om lachen.

persoonlijke update
We bestelden sushi . Dat was ook het verjaardagscadeau voor Thijs. Lekker!!!


Rianne en ik proosten op de verjaardag van Thijs, cheers! Nadat het bezoek naar huis ging, was ik erg moe. Ik ging op tijd naar bed.

persoonlijke update
Maandag (15 maart). Ik was die dag echt moe. Toch wat veel geweest het weekend… Ik liep wel even lekker een rondje buiten. Frisse lucht is altijd fijn.

persoonlijke update
Verder lag ik op de bank. Beetje achter de laptop en wat tv kijken of even mijn ogen dicht. Wel alles met mijn blije slofjes aan.

En dat is deze feestelijke persoonlijke update dan. Thijs heeft een erg leuke en gezellige verjaardag gehad. De taart was een groot succes. En ook leuk om te maken. Aankomende week ga thuis proberen langzaam wat meer te doen op een dag en verder zullen we het wel zien.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *