Persoonlijke update: veel thuis & sushidate

Persoonlijke update:

Hoi! Een persoonlijke update waarin ik veel thuis was. Ik liep veel ommetjes buiten en verder deed ik rustig aan. Onze badkamer werd deze week helemaal afgemaakt (jeej!). Ik werkte verder een takenlijstje af zodat ik maar één klusje per dag deed en in het weekend kwam Jolynn even bij ons. We haalden lekker sushi. Zie de (heerlijke) foto’s in deze persoonlijke update.


Dinsdag (2 maart). De laatste dingen voor de badkamer werden die ochtend gedaan. Ik zette koffie voor meneer en verder kwam er een pakketje binnen. Deze hebben Thijs en ik besteld voor in de berging als we daar gaan sporten. Zal voor mij even duren, maar dat komt wel weer.


En naast het getimmer van een kastje in de badkamer, werd er ook geboord aan de flat. Ik werd gek van die geluiden joh.


Ik liep richting centrum om geld te halen en pakketjes weg te brengen. Dat was wel even een opgave. Kostte veel energie om naar twee pakketposten te gaan. Tussendoor rustte ik even op een bankje.


En begin van de middag was alles klaar in de badkamer. De radiator hangt!


En ons spiegelkastje! Wauw zo gaaf. De badkamer ziet er echt zo mooi uit nu. Alleen moeten we nog iets van een plaat tussen het muurtje en de kast doen zoals je ziet. Beetje gapend gat.


Woensdag (3 maart). Kon merken dat ik de dag ervoor meer had gedaan. Moe… bah. Ik deed mijn taak voor die dag en mocht weer een sticker plakken, waha.


Verder lag ik wat op de bank en mijn activiteit was verder een paar foto’s maken voor mijn blog. En drinken man: jeetje. Die dag had ik echt veel dorst.


Thijs kwam ‘s avonds gezellig thuis. En mijn moeder kwam ook even. Was brengen en mijn pakketje van de Hunkemöller. Plus een zakje paaseitjes, lekker.


Donderdag (4 maart). Ik doe de gordijnen open schrok me rot joh. Zit een van de mensen die bezig zijn met de voegen van het flatgebouw op ons balkon, haha. Hij zwaaide vrolijk. Die dag waren ze druk bezig, veel lawaai. Bah. Ik lag veel op de bank.


In de middag was mijn activiteit: dweilen. Dat viel me zwaar joh…


Haha de kaart raakt voller…. Ben benieuwd wat Thijs heeft bedacht bij een volle kaart, haha.


Lekker avond eten, beetje tv kijken en ik ging vroeg naar bed.


Vrijdag (5 maart). De wc schoongemaakt in de ochtend. Verder keek ik een beetje tv en lag ik lekker in het zonnetje op de bank.

persoonlijke update
Verder ben ik begonnen aan het schrijven van een column voor de opleiding journalistiek. Leuk om te doen, maar wel lastig. Ik heb de concentratie er ook niet lang voor. In kleine stukjes lukt het wel.

persoonlijke update
Tussendoor even een klein rondje lopen buiten.

persoonlijke update
Tijdens het eten zagen Thijs en ik deze mooie lucht. Het lijkt net een regenboog.

persoonlijke update
Zaterdag (6 maart). Een lekker chil dagje. Ik droeg mijn nieuwe leren joggingbroek.

persoonlijke update
Met Thijs keek ik samen naar Mocro Maffia. Verder deed ik niet veel.

persoonlijke update
Jolynn kwam eind van de middag namelijk. Alvast voor de verjaardag van Thijs. We hebben sushi gehaald. Lekker!

persoonlijke update
En we hadden nog steeds een beetje trek. We haalden in de buurt nog een portie sushi met kip, haha. We hebben er de hele avond over gedaan om alles lekker op te eten. Helaas door de avondklok moest Jolynn wel op tijd weg…

persoonlijke update
En daar is dan de finale van Wie is de Mol! Jawel mensen: het was Reneé. Ze heeft het goed gedaan, maar ook dankzij de medekandidaten is er veel geld uit de pot.

persoonlijke update
Zondag (7 maart). Heerlijk deze sokken onder de leren joggingbroek, haha.


Mijn activiteit was de badkamer schoonmaken die ochtend. En dan is de lijst van deze week vol.


Verder was het een bank dagje. Ik zat even achter de laptop en bestelde een nieuwe laptop tas. Die van mij gaat stuk en is vies. Wel een roze natuurlijk.

persoonlijke update
En we sluiten het weekend af met een toetjes feest.

persoonlijke update
Maandag (8 maart). Een nieuwe lijst! Geen stickers meer, dus dan maar een vinkje. Verder was ik echt moe. Ik lag veel op de bank. En maakte deze update af. En ik deed wat voor Insta.


In de middag had ik een afspraak met de bedrijfsarts online. Mijn klachten had ik genoteerd (anders vertel ik een onsamenhangend verhaal…). Het was een fijn gesprek. Stapje voor stapje moet ik alles opbouwen. Anders ben ik weer terug bij af.

Eerst moet ik thuis proberen activiteit uit te bereiden. Nu doe ik deze week één activiteit op een dag. Volgende week twee. Als ik een goede dag heb, kan ik er iets meer doen. Wel genoeg rustmomenten tussendoor. Daarnaast blijven wandelen. En een stukje auto rijden oppakken. Dat is namelijk best intensief.

Eind maart mag ik dan naar school rijden en daar gewoon even gezellig koffie drinken bijvoorbeeld. Vanaf april mag ik dan twee keer twee uurtjes wat voor school doen. Mocht het autorijden mij niet zo veel inspanning meer kosten dan kan dat op school. Anders moet het thuis. Qua invulling van die uren moet ik met school overleggen.

Nou dat is allemaal wat. Met deze wijze woorden ben ik wel aan het eind van deze  persoonlijke update gekomen. Veel gehoord en daar ben ik wel weer moe van. Maar de komende week ga ik dus thuis werken aan mijn herstel. In kleine stapjes. Dan komt het goed!

[shopsuite_snippet id=5574]

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *