Persoonlijke update: shoppen, gezellige avonden & sushi

Persoonlijke update: 

Hoi! Een hele leuke nieuwe persoonlijke update! Afgelopen week had ik nog voor een deel vakantie. Ik heb lekker een wandeling in het bos gemaakt met een vriendin. Het was tijd voor een shopping dag met mijn ouders en ik had een gezellige avond met Floor en wijn. Verder heb ik voor het eerst echt sushi gegeten! En verder lekker chillen op de bank gezeten en veel voor mijn blog gedaan. Kijk de foto’s in de leuke persoonlijke update.


Dinsdag (20 oktober). Mijn tweede dag herfstvakantie (die van Thijs trouwens ook, haha). In de ochtend bezig met mijn blog. Na de lunch kwam Karlijn gezellig langs. We dronken thee en ze had een oud ‘ magazine’ meegenomen die wij samen ooit vroeger hebben gemaakt. Geweldig om te zien! Was denk ik mijn voorloper voor de blog.


Daarna hebben we een wandeling in het bos gemaakt. Leuk!


Woensdag (21 oktober). Samen met mijn ouders (en onze mondkapjes) ging ik winkelen in Arnhem. Ik kocht als eerste een broek voor Thijs, haha. Verder keek ik ook rond voor mijn ouders.


Tussendoor even een broodje gehaald en deze op straat opeten.


Leuk truitje!


En bij de Primark. Het was daar zo benauwd bij de pashokjes. Ik paste even snel zonder mondkapje hoor.


Even nog een bakkie koffie drinken buiten, haha. Wat een gezelligheid weer.


Terug naar de auto: we zijn goed geslaagd zeg!


Vooral ook veel dingen die mijn ouders gekocht hebben, haha. Totale lockdown?! Wij hebben nieuwe kleding en schoenen, wahah.


Toen ik thuis kwam had Thijs weer een heerlijk wereldgerecht gemaakt. Jammie!


Donderdag (22 oktober). Ik ging sporten en kreeg het warm: dus hup vest uit. Ik was klaar en wilde mijn vest pakken en daar zat ineens een klein vriendje op.


Verder zat ik wat achter de laptop en daarna zijn Thijs en ik even naar de Mediamarkt geweest. Ik kocht een nieuw oplaadsnoertje.

persoonlijke update
Eind van de middag kwam Floor. Ze bleef eten en in de avond hebben we gezellig gekletst tot een uur of half 12, haha. De tijd ging snel.

persoonlijke update
Vrijdag (23 oktober). Bezig achter de laptop voor de blog en ik nam een video op.

persoonlijke update
Ik ging in de middag naar Arioque. Kreeg ik daar een peelingsmasker. Deze was geel…. Ik moest deze een paar uur laten zitten. Wahaha. Ik liep de avond dus met een geel gezicht rond.

persoonlijke update
Er kwam die middag nog een leuk pakketje voor mij. Het verhaal hoe dit pakketje is binnen gekomen vertel ik je in deze vlog.

persoonlijke update
Het laatste wereldgerecht van die week. Lekker!

persoonlijke update
Die avond kwam Dennis bij ons gezellig wat drinken en keken we The Masked Singer. De heren vonden het programma maar niks, maar wel fanatiek meeraden wie er in de pakken zitten hè….

persoonlijke update
Zaterdag (24 oktober). In de ochtend gesport en achter de laptop bezig geweest: vlog bewerken.


In de middag zijn Thijs en ik naar de Action gereden. Moesten nog wat halen en namen deze adventkalenders voor de honden van zijn zusje en moeder mee. Daar gingen we namelijk heen.

persoonlijke update
We hebben daar namelijk sushi gegeten. Ik ben er niet een heel grote fan van (houd niet zo van vis), maar voor mij hadden ze sushi met kip en carpaccio. En die waren zooooo lekker!

persoonlijke update
Lekker gegeten en gezellig gekletst. En ja: die stokjes zijn puur voor de foto, haha.


Snel naar huis scheuren, want: Wie is de Mol finale! Jeroen heeft het super goed gedaan zeg.

persoonlijke update
Zondag (25 oktober ). Lekker lang kunnen slapen. Love it. Nagels lakken en bloggen. Na lange tijd heb ik eens geen gellak.

persoonlijke update
Die middag heb ik verder wat voor mijn blog gedaan en daarvoor foto’s gemaakt met Thijs. Onder andere van dit gekke kussen….


Mijn ouders kwamen daarna gezellig eten. We hadden ze een beetje met dit smoesje naar ons gelokt, haha. Onze badkamer stinkt erg. Onze afvoer zat behoorlijk verstopt en was vies. Paps en mams hebben met dit probleem geholpen. Thanks!


Samen op de bank 1 tegen 50 kijken. De afsluiter van onze vakantie.


Maandag (26 oktober). School begon weer na de vakantie. Leuk om de kinderen weer te zien. Ze waren allemaal erg blij. Daarna was het weer tijd voor de blog.

The end van de persoonlijke update. Een hele fijne week vakantie heb ik gehad. Lekker relaxt en leuke dingen gedaan. We gaan weer lekker aan het werk deze week: op school en voor mijn blog. Ik heb nog een aardig lijstje moet ik zeggen.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *