Weekvlog : herfstvakantie 2020

Hoi! Hier is een hele gezellige nieuwe weekvlog. Afgelopen week had ik namelijk herfstvakantie. En ik niet alleen kan ik je vertellen: Thijs had de week ook vrij. Samen hadden we een erg gezellige herfstvakantie. En daarin heb ik dus gevlogd. Een week waarin we thuis waren, maar er zo af en toe ook uit gingen. Veel kijkplezier met deze weekvlog!

De vakantie begon met veel boodschappen doen. Thijs had het plan om wereldgerechten te maken de hele week. Zo zijn we door de wereldgerechten een beetje op vakantie, haha. Een zeer grappig en leuk idee.

Elke avond stond er zeker wat lekkers op tafel. Ook bleven mijn ouders eten en vriendinnen ook. Vriendinnen heb ik dan ook veel gezien in de afgelopen week. Ik maakte met Karlijn een boswandeling en met Floor had ik een gezellige wijnavond.

Met mijn ouders ben ik nog wezen shoppen in Arnhem. Netjes met een mondkapje! Verder gingen mijn blogactiviteiten natuurlijk gewoon door. Verder zou ik lekker gaan kijken naar deze gezellig weekvlog!

Weekvlog herfstvakantie 2020

En vond je de weekvlog leuk? Doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn kanaal. Daar komt snel een shoplog op online. Met de items die ik in Arnhem geshopt heb natuurlijk.

De herfstvakantie was erg leuk en gezellig. Even lekker een weekje niks moeten en rustig aan doen. Heerlijk! Maar naar het werk gaan is toch ook wel weer leuk. De volgende vakantie wacht nog wel even op zich: de Kerstvakantie. Ik ben heel benieuwd in wat voor situatie we dan zitten in Nederland…. We zullen het allemaal zien.

Ik heb een leuke vakantie gehad en heb veel lekker eten gehad, haha. Oops. Ach: daar is een vakantie dan ook weer voor. Als de horeca dicht is, halen we het lekkers maar in huis. Veel gezellige avonden met wijn en chipjes. Helaas is dat nu weer over. Maar zo in de weekenden halen we weer wat lekkere dingen uit de kast. Doen jullie dat ook wel eens?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1169

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *