Persoonlijke update: schilder spelen & gezellig avondje

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Het is weer tijd voor een nieuwe persoonlijke update. Afgelopen week was weer leuk en vol. Ik had op school een vergadering en was verder druk voor mijn blog. In het weekend was mijn oma jarig en had ik een ‘ tijdslot’ om daar heen te gaan. Rianne bleef bij ons slapen en we hadden een gezellige avond op de bank. Ohja en ik was deze week één dag schilder. Zie waarom in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (29 september). Na school ging ik aan de slag voor de ‘ school vlog. Een video waarin we aan ouders laten zien hoe het nu op school is en hoe het werken gaat. Ouders mogen immers de school niet in…


Daarna bloggen. Foto’s bewerken voor mijn kleding artikel over Thijs.


Ik paste vast mijn ‘ schilders outfit’ voor de dag erna op school. De opening van de Kinderboeken week is dan. Alle leerkrachten  gaan als een oud historisch figuur verkleed.


Ik keek ’s avonds naar Kees van der Spek. Wat een lef heeft die vent.

persoonlijke update
Woensdag (30 september). Zo liep ik er die ochtend bij op school. Welke schilder ben ik?? Ik was die dag voor de foto’s.

persoonlijke update
Daarna reed ik naar mijn ouders. Daar even wat bloggen en daarna naar Arioque. En weer terug naar mijn ouders om daar gezellig te eten.


Nog even een stukje van de vlog bewerken en tv kijken. Lekker chill op de bank.

persoonlijke update
Donderdag (1 oktober). Die dag had ik een vergadering op school. Omdat ik alleen de ochtend werk, had ik mijn laptop mee. Tussendoor kon ik wat bloggen en eind van de middag sloot ik aan bij de vergadering.


Vrijdag (2 oktober). Na een ochtend werken begon mijn weekend. Ik deed wat boodschappen. Ik zag deze chocolaatjes. Jammie!

persoonlijke update
Eigenlijk haalde ik vooral cadeautjes. Een box vol lekkers voor mijn schoonvader en een leuk bloemetje voor mijn oma. Daarna was het schoonmaak tijd in huis en nog bloggen.


Thijs was wat later thuis, dus ik at vast. Lekker een pizzaaaa.


En ik keek The Masked Singer. Echt een leuk programma zeg.

persoonlijke update
Zaterdag ( 3 oktober). We begonnen de ochtend met koffie, wat lekkers en mijn belastingaangifte. Wat een feest, haha.

persoonlijke update
Daarna langs de Action en boodschappen doen samen. Veel mensen die al netjes een mondkapje dragen zeg.

persoonlijke update
Na de lunch reed ik naar mijn oma. Ze was jarig. In de middag was het ‘ uur’ voor de kleinkinderen. Mijn neefje en nichtje waren er dus ook. Na ongeveer 1,5 uur zijn we weer gegaan. Daarna kwam het volgende bezoek. Erg gezellig om even weer bij oma te zijn.

persoonlijke update
Ik kwam thuis en Rianne was ook bij ons. Ze bleef gezellig slapen. We hebben met z’n allen lekker gegeten en veel gekletst.

persoonlijke update
Daarna gezellig op de bank. Wijn, Wie is de Mol en daarna Ik hou van Holland.


Zondag (4 oktober). Een lekkere rustige ochtend. Samen ontbijten, koffie drinken en naar Road Trippers kijken. Daarna maakte ik het pakketje voor Theo in orde. We gaan naar zijn nieuwe huisje kijken.


Eerst even lunchen. Oops…. Daarna langs het huis van Rianne om spullen af te leveren.


En de rest van de middag zaten we bij de vader van Thijs. Hij heeft echt een leuk huisje. Het is eigenlijk meer een studio. We hebben veel gelachen die middag.


Maandag (5 oktober). Een studiedag op school. Het ging over het ICT in het onderwijs. Tussendoor hadden we een Coronaproof lunch. Ieder zijn eigen lunchbox gekregen. Lekker!

Dat was deze persoonlijke update weer. Een volle week waarin ik veel leuke dingen gedaan heb. Aankomende week ga ik weer lekker bloggen en in het weekend gaan we pannenkoeken eten voor de verjaardag van oma. Gezellig!

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *