Kledingkast van mijn vriend – zijn kledingstijl-

Hoi! Een artikel over mannenkleding? In dit artikel nemen we eens een kijken in de kledingkast van mijn vriend. We gaan het niet over mijn kleding hebben en mijn smaak, maar die van mijn wederhelft, haha. Mijn mening over zijn kleding en wat ik misschien liever wel anders zou willen zien…..Een kijkje in de kledingkast van mijn vriend dus!

Kledingkast van mijn vriend

Laten we beginnen met te melden dat Thijs niet heel veel om kleding geeft. Een echte man die gewoon de bovenste broek en het boven shirt pakt om aan te doen. Misschien wat overdreven, maar in het begin van onze relatie was dit vaak wel. Ben je bij mij natuurlijk aan het verkeerde adres. Ik kan uren nadenken over de leukste combinatie en nieuwe setjes.

Ik snap dat Thijs nooit zo word. En dat hoeft ook zeker niet (zou bijzonder zijn als hij meer tijd aan kleding zou besteden dan ik). Maar naarmate we langer een relatie hebben, veranderde er wel wat. Hij ging meer kijken naar welke dingen leuk bij elkaar staan en pakt niet zo maar meer wat uit de kast. Yeah!

kledingkast van mijn vriend

Laten we eens kijken naar de kledingkast van mijn vriend. Thijs is ‘uit te tekenen’  in een skinny jeans met een t-shirt. Dat draagt hij vaak. Thijs heeft het niet snel koud, dus in de winter heeft hij ook vaak een t-shirt aan. Mocht hij het koud krijgen dan komt daarover een trui. Deze kan hij dan makkelijk uitdoen wanneer hij het weer warm heeft.

T-shirts en skinny jeans

In de zomer is het dan vaak een korte broek met een t-shirt. Of van die sport shirtjes die lekker luchtig zitten. Dat is wel de inhoud van de kledingkast van mijn vriend. Ik vind het erg leuk hoe hij zich kleed. T-shirts staan vaak lekker vlot en ik vind wat strakkere broeken bij mannen erg mooi. Niet van die lossere broeken. Daar heeft Thijs het figuur ook niet voor.

Veel van zijn shirtjes hebben een leuke print of grappige tekst. Zijn shirt met de tekst: Fuck Off sprint er wel uit, haha. Die heeft hij zelf uitgezocht. Echt grappig.

kledingkast van mijn vriend

Iets anders?

Wat ik graag wat meer zou zien bij Thijs is wat anders dan een T-shirt, haha. Ik vind blouses bij mannen ook altijd erg mooi. Dat staat hem ook mooi! Ik heb het dan over blouses met lange mouwen. En dan gewoon een witte of zwarte. Love it! Het nadeel is dat Thijs deze niet altijd goed passen. Hij heeft erg brede armen. Daarvoor zou hij een grote maat moeten nemen. Maar dan is de lengte van de blouse niet goed, vaak te lang dan. Maar de zoektocht naar de perfecte blouse is nog niet gestopt!

En ik zou het wel leuk vinden als Thijs eens iets aparts qua broeken zou kopen, bijvoorbeeld iets met gaten erin of juist met een structuur. In ieder geval geen ‘simpele skinny jeans’. Ik weet alleen dat hij hier niet om staat te springen…..

Qua nette shirtjes heeft Thijs er niet veel. Hij had hele mooie polo’s. Deze zijn hem te krap geworden (weer die brede armen). Hier gaan we wel een paar goede vervangers voor zoeken. Ik vind een sportieve polo ook erg leuk bij Thijs.

Goh. Ik voel een shopdagje aankomen, haha. Ook niet Thijs z’n favoriet, maar af en toe moet het. Scheelt dat Thijs snel weet of hij iets leuk vindt. Als het past, dan koopt hij het, dat gaat erg makkelijk.

Ik vind de stijl van mijn vriend erg leuk. Er hangen echt leuke dingen in zijn kast. Het stijltje is gewoon lekker makkelijk, maar wel casual. Past gewoon helemaal bij hem. Maar af en toe een gekke uitspatting zou leuk zijn.

kledingkast van mijn vriend

Ik ben ook wel benieuwd wat Thijs eigenlijk van mijn stijl en kleding vind. Misschien ook wel eens leuk om de rollen om te draaien?! Laat maar weten of jullie dat wat vinden.

Wat vind jij van de kledingstijl van je vriend? 

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *