Persoonlijke update: Rituals adventskalender en kerstboom opzetten

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update waarin we van het ene feest naar het andere feest gaan. Op school vierden we Sinterklaas en ik mocht de beste man de hele dag rondleiden. Het was een gezellige dag. In het weekend hadden we leuk bezoek en besloot ik de kerstboom op te zetten. We halen op 5 december de kerst al in huis, haha. Ohja en ik mocht beginnen aan de Rituals adventskalender deze week. Kijk mee in deze persoonlijke update wat erin zat

 


Dinsdag (30 november). Een ochtend gewerkt op school en kinderen kwamen mij wat leuks brengen. Twee leerlingen uit de bovenbouw hebben mij laatst geïnterviewd. Hier moesten ze een samenvatting van maken. Super leuk gedaan!


Ik werkte de middag verder voor mijn blog. Thijs was op tijd thuis en ging koken. De rollen zijn bij ons omgedraaid, haha.


Het was een heerlijke ovenschotel!


Woensdag (1 december). Yes, ik kan eindelijk beginnen aan de Rituals adventskalender. Het eerste vakje gaf een lekker ruikend kaarsje.


Na het werken op school reed ik naar Arioque. We deden daar mijn laatste peeling voor mijn gezicht. Mijn poriën zijn al een stuk minder zichtbaar en mijn huid voelt al lekker zacht aan.


Ik ging daarna naar mijn ouders. Mijn laptop had ik mee en ik zocht wat kleding uit bij Vero Moda. Komt snel op mijn Insta!


Mijn schoolfoto kreeg ik ook mee. Haha lekker bruin nog daar.


Donderdag (2 december). Na het werken op school opende ik gelijk vakje 2.


En wat werken achter de computer.


Jawel mensen: deze meid gaat weer eens koken, haha. Zo af en toe doe ik dat heus wel.


Mijn nagels gelakt en daarna met Thijs weer onze Flikken Maastricht marathon oppakken.


Vrijdag (3 december). Het was feest bij ons op school. Ik zat in de Sint commissie en had als taak: de Sint begeleiden bij de groepsbezoeken. Het was een hele gezellige ochtend.


Nadat de Sint op bezoek was geweest bij de kinderen in de klas, mochten deze in de schatkamer, gemaakt door pakjespiet, een cadeautje uitzoeken. Dit was een groot succes. De kinderen waren zo blij.


Ik ging moe naar huis rond half 5. Kreeg ook nog wat leuks mee van school: een doos zelftesten, haha. En een chocoladeletter en pepernoten.


Lekker op de bank naar The Masked Singer kijken. Ik heb weer gelachen.

persoonlijke update
Zaterdag (4 december). Ik was moe die dag. Rustig koffie drinken, beetje op insta en de bedden gedaan. Daarna keek ik Expeditie terug en deed ik nog wat voor mijn blog.

persoonlijke update
Eind van de middag kwamen Gabrielle en Jordy weer. Gabrielle maakte wat foto’s van Thijs. De kinderen waren ook mee en als juf Merle heb ik met Lynn in een Sinterklaas boekje getekend, haha.

persoonlijke update
Tja en het is zo alweer etenstijd. We aten gezellig wat met z’n allen.

persoonlijke update
Daarna kwam mijn pakket van Vero Moda, yes!

persoonlijke update
Ik lag moe op de bank en Thijs zorgde voor thee en wat lekkers. Mijn moeder had een soort Rocky Road gemaakt. Mmhh lekker moeders! Na wat tv gekeken te hebben, ging ik vroeg naar bed.

persoonlijke update
Zondag (5 december). We zijn in de jacuzzi geweest en ik wilde daarna de kerstboom opzetten. Heerlijk op 5 december, haha. Ik kwam terug van het douchen en Thijs had de boom vast in elkaar gezet voor mij en alle spullen gepakt.

persoonlijke update
Ik was moe en had wat buikpijn. De hele middag heb ik erover gedaan om de boom op te tuigen. Af en toe even rusten. En daar is mijn grote vriend ook weer!

persoonlijke update
Maar hij staat! Het ziet er zo gezellig uit in huis. Love it! Daarna heb ik vooral op de bank gelezen en ging ik weer op tijd naar bed.

persoonlijke update
Maandag (6 december). Ik bleef thuis die dag. Super moe en buikpijn. Zal je de details besparen over mijn wc bezoeken…..


Ik keek tussen mijn wc bezoeken door naar La Casa. Het laatste deel, spannend! En af en toe vielen de oogjes ook dicht….

Dat is persoonlijke update voor deze week. Heerlijk die kerstsfeer in huis. Daar ga ik van genieten. Hopelijk knap ik zelf snel op. Ik merk dat rust mij goed doet en ik vaker naar de wc kan. Even rustig aandoen en dan komt het goed.

Heb jij de kerstboom al staan? 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *