Persoonlijke update: pakketjes & moeders jarig

Persoonlijke update: 

Hoi! Een leuke nieuwe persoonlijke update. Afgelopen week heb ik weer fijn gewerkt en was het pakketjes tijd. Ik heb wat dingen besteld en die kwamen binnen en ik moest een pakket wegbrengen. Mijn moeder was jarig en met weinig bezoek hebben we de verjaardag gevierd. Het was zeker erg gezellig. Kijk mee naar de foto’s in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (27 oktober). Ik bracht na het werk een pakketje weg. Daarna reed ik naar mijn ouders. Wat bloggen daar en ik had een vergadering van Teams.


En ik bleef gezellig eten daar. Ze hebben een nieuw tafelzeil. Die is leuk zeg!


Woensdag (28 oktober). Na het werk reed ik door naar Duitsland om daar te tanken. Scheelt toch weer even.


Verder lekker bloggen, een video bewerken en kon ik het één en ander afstrepen van mijn lijstje.


Mijn pakketje van Loavies kwam binnen. Ik heb een hele mooie nieuwe flared pants. Blij mee! Alvast een verjaardagscadeautje van mijn ouders.


Donderdag (29 oktober). Op school was er taart. Een collega was jarig geweest. Lekker hoor! Het was een druk dagje op school. Thuis nog even bloggen.


En daarna lag ik lekker met een dekentje op de bank. Ik keek op Videoland naar de serie over het ziekenhuis in Noord-Brabant tijdens het begin van de Corona crisis. Heftig om te zien.


Haha en daarna was luchtigs: de Meilandjes! Ze gingen in deze aflevering pannenkoeken eten in Doesburg! Daar zitten wij ook wel eens. Super grappig.


Vrijdag (30 oktober). Na het werk haalde ik nog een klein cadeautje voor mijn moeder. Ze is maandag jarig. Drank is altijd goed toch?!


Daarna schoonmaken in huis en ik plof op de bank. Even koffie drinken, beetje bloggen en op Pinterest. Daarna keek ik een serie. Beetje moe…


Weer tijd voor The Masked Singer. Samen met Thijs keek ik hierna. Famke Louise hadden we goed geraden. De lama was voor ons een groot raadsel, haha.


Zaterdag (31 oktober). Ik lakte mijn nagels en zat verder wat achter de laptop.


En toen kwam mijn pakketje binnen! Jeej, een super leuke nieuwe trui. Deze had ik met twee dagen binnen. Ik zat ook nog op wat sieraden te wachten….

persoonlijke update
Thijs kwam terug van de kapper en had in de brievenbus gekeken. Tadaaaa daar zijn ze! Alles komt vast en zeker wel op mijn blog voorbij in outfit posts.

persoonlijke update
Even naar de stad met z’n tweeën. Ik moest wat bij het Kruidvat halen en we wilden Kippie eten. Mijn moeder was ook in de stad en vroeg ons waar we waren. Tja dan sturen we flauw een foto door en zeggen: hier zo.

persoonlijke update
Bij de Kruidvat haal je toch vaak meer dan je nodig had, haha. Ik ging voor vitamine pillen en een ijzerdrankje. Kom ik ook nog terug met Andrélon producten. Waren 4 items voor 10 euro. Een voorraad is altijd handig. Bij de Wibra haalde ik nog wat schoonmaak artikelen.

persoonlijke update
Jam jam, Kippie eten! Hadden we lang niet gehad. We hebben nog genoeg over om er nog een keer van te eten.


Zondag (1 november). Een rustig ochtendje op de bank: filmpje kijken en wat bloggen. Bij de lunch ging het een beetje mis. Thijs sneed in zijn vinger. Het bloed zat zelfs op de kastjes. Gelukkig ging het goed en kon er een pleister op.

persoonlijke update
Moeder is maandag jarig en vierde het zondag. Voor maximaal drie personen. Thijs en ik kwamen gezellig. Lekkere taart!

persoonlijke update
Mama was erg blij met haar cadeautjes. En nog een fles Limoncello erbij.

persoonlijke update
En ze had lekker eten laten komen. Jammie! De volgende dag aten we er nog van, haha.

persoonlijke update
Maandag (2 november). Ik kwam terug na school en mijn nieuwe telefoon was er! Mijn oude iPhone heeft een barst in het glas van de camera… Niet handig. Ik kocht een iPhone 11 Pro Max. Gedeeltelijk is dit een cadeautje van Thijs en mijn ouders voor mijn verjaardag alvast. Ik ben er zoooo blij mee!

persoonlijke update
De camera is helemaal top.

persoonlijke update
Die middag ben ik bezig geweest met het overzetten van alles en hebben we nog bij mijn ouders gegeten. Nu was moeders echt jarig. Gezellig!

En dat is de persoonlijke update dan. Ik ben echt zo blij met mijn nieuwe telefoon! De camera is zo goed van deze. De telefoon is ook wat groter. Moet ik even aan wennen, haha. Met deze kan ik zeker een tijd vooruit. Super fijn! De volgende persoonlijke update foto’s zijn met mijn nieuwe telefoon gemaakt. Jeej!

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *