Super warme winterjas – Quechua winterjas

Hoi! Het begint toch echt wel kouder te worden. De tijd van dunne leren jasjes en tussenjassen zijn echt voorbij. De koud doet zijn intrede en dat betekent: tijd voor een fijne lekkere super warme winterjas! Ik ben koukleum nummer één, dus een goede winterjas is echt een must voor mij. Ik ontdekte een hele fijne waterdichte en super warme winterjas bij de Decathlon.

Quechua winterjas Decathlon

Op de site van de Decathlon hebben ze perfecte dikke winterjassen. En niet denken dat deze alleen voor de avontuurlijke mens zijn hoor. Veel van deze winterjassen zijn lekker warm en waterdicht. Daar heeft iedereen wat aan toch?!

super warme winterjas

Wat dacht je van op je fiets in alle vroegte naar het werk te moeten? In de wintermaanden kan het erg koud zijn dan. Een onverwachte regenbui erbij? Dan is een waterdichte jas ideaal.

Deze groene parka van de Decathlon is echt super warm. Hij beschermt je tegen de kou tijdens een fijne wandeling in het bos, in de sneeuw, wind en temperaturen tot -20 graden.

super warme winterjas

De jas heeft een opstaande kraag, anit-blizzard capuchon met een leuk nepbontje, een warme voering  en een waterdichte buitenkant.

Super warme winterjas

Een ideale jas voor de skivakantie bijvoorbeeld. Aan de zijkant zitten twee ritsjes. Deze kun je losmaken en zo kan je makkelijker je benen bewegen in de jas. Hierdoor krijg je meer speling. Echt heel erg handig.

super warme winterjas

Daarnaast is het kleurtje van de jas erg leuk vind ik. Het oogt niet als een typische ‘ski-achtige winterjas’. Nee, dit is gewoon een hippe winterjas die gewoon heel functioneel is. Er zitten binnenzakken in en deze zijn erg diep. Je handschoenen hierin bewaren kan makkelijk!

super warme winterjas

Een winterjas waar je veel winters mee vooruit kunt, lijkt mij. Maar naast deze winterjas heeft de Decathlon nog meer goeie super warme winterjassen. Ideaal voor de koukleumen onder ons of als je een skivakantie hebt gepland. Deze winterjassen gaan echt jaren mee en zien er nog eens leuk uit. Misschien wel een gouden tip voor een goede winterjas!

Wat voor super warme winterjas draag jij graag?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

26 reacties

  1. Een goede jas is zo belangrijk. Ik heb een hele warme jas maar het is niet waterdicht. Zo stom! Als het dan hard regent duurt het eeuwen voordat de jas weer droog is.

  2. Hij ziet er inderdaad warm uit! ik ben zelf nog op zoek naar een fake fur groene korte jas, kun je jezelf lekker aaien haha zo zacht

  3. Hij lijkt me heerlijk warm. Maar ik heb Arjen Lubach gezien over bont, en nou vraag ik me af: is die bontkraag van zo’n soort Chinese hond of echt nep? Het schijnt dat veel mensen denken dat het bont nep is, maar dat er dan toch een dier voor gestorven is. Ik wist dat helemaal niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *