Persoonlijke update: Nieuwjaar vieren & verbouwen

Persoonlijke update: 

Hoi! De eerste persoonlijke update in het nieuwe jaar. We zijn 2021 best goed begonnen. Lekker met patat, haha. In deze persoonlijke update zie je ook natuurlijk nog wat dagen van vorig jaar. Je ziet hoe we de verjaardag van mijn vader vieren. En het is natuurlijk oud & nieuw. Dat wordt ook gezellig gevierd. En de boel verbouwen? Wat is er nu weer aan de hand? Lees het snel!


Dinsdag (29 december). Een rustig ochtendje en na de lunch ben ik in de supermarkten op zoek gegaan naar sterretjes. Bij de Aldi had ik mazzel: dit was het laatste wat er lag.


Daarna naar mijn ouders toe. Mijn vader was jarig. We gaven hem dit pakket.


Hij was er erg blij mee. Het Graafschap shirt heeft hij de hele dag verder aangehouden. Er ontbreken nog wel twee dingen. Die hebben vertraging opgelopen met leveren. Houdt hij nog tegoed.


Paps en mams hebben beide die dag hun nieuwe matras van Club 9 ontvangen.


Voordat we deze naar boven sjouwen: eerst thee en een lekker taartje.


Daar zijn ze hoor! Na 8 uur mogen ze erop slapen. Het zijn echt fijne matrassen! 


Daarna tijd voor ontspanning: we gaan even lekker bubbelen in het bubbelbad.


En pa mocht kiezen wat hij wilde eten: dat werd Chinees!


Woensdag (30 december). Een rustig ochtendje en middagje. Ik keek een serie en blogde wat.


Daarna nog even wat lezen in de Cosmopolitan.


En daar zijn paps en mams weer. Ze hebben ons geholpen met de slaapkamer wat leeg halen. De dag erna worden de badkamer meubelen en tegels gebracht en die moeten daar neergezet worden.


Daar is zo ruimte voor.


We aten daarna de restjes van de Chinees op en een lekker toetje erna Jammie!


Donderdag (31 december). We waren vroeg wakker, want om tien voor 8 werden de badkamermeubels al geleverd. Ppff. Daarna lekker op de bank liggen. Beetje bloggen en een serie kijken. Tussendoor maakten we een lekkere lunch.


Mijn Xenos pakketje was er eindelijk! Leuke items. Als alle kerstspullen weg zijn, kunnen we leuk gaan decoreren.


Na het eten heb ik mij omgekleed. Op naar Dennis en Ellen om daar met z’n vieren oud & nieuw te vieren.


Lekkere oliebollen en wafels! Jammie. We hebben veel gelachen.


En ondertussen keken we met een schuin oog naar The Masked Singer.

persoonlijke update
En toen was het ineens al 12 uur. Cheers! Op een gelukkig 2021!

persoonlijke update
We zijn even naar buiten geweest om sterretjes te branden.


En om te kijken of er zo her en der nog vuurwerk te zien was. Zo af en toe zag je nog wat.

persoonlijke update
Maar onze sterretjes waren ook top, haha. Rond 2 uur waren we weer thuis. Ik was erg moe en gingen snel slapen. Maar het was erg gezellig!

persoonlijke update
Vrijdag (1 januari). We sliepen wat uit en verder was het die dag een beetje bankhangen. Ik keek een serie en bewerkte de laatste kerstvakantie vlog. En we hadden weer een gezellige online meeting met de familie. Elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen en kletsen.

persoonlijke update
Aan het eind van de middag reden Thijs en ik naar mijn ouders. Het nieuwe jaar inluiden met patat, haha. Ach ja: lekker en makkelijk op zo’n dag.


Zaterdag (2 januari). Ik heb wat schoongemaakt en daarna deed ik samen de belastingaangifte van het laatste kwartaal met Thijs.


Verder zat ik die middag op de bank: vlog bewerken en de vader van Thijs kwam nog even langs. Dronken gezellig koffie.

persoonlijke update
En eindelijk was de bestelling voor mijn vader er. Dit had in zijn pakket voor zijn verjaardag gemoeten. Dan geven we het maar iets later. Een muismat en een thuiswerk mok met onze foto erop. Wel heel leuk geworden!

persoonlijke update
Jaa en dan is het eindelijk weer zo ver: Wie is de Mol is begonnen. Ik ken er niet veel van, maar leuke deelnemers hoor. Wie de mol is? Echt geen idee nog.


Zondag (3 januari). Een ochtend waarin ik het één en ander opruimde. En ik kwam tijdens de was doen tot de conclusie dat bij deze joggingbroek wat mis is gegaan. Ook hier is het touwtje eruit gegaan. Net als bij de paarse broek. Gelukkig kreeg ik deze er ook weer in.


Met mijn moeder heb ik boodschappen gedaan. Ben nog wat wazig in mijn hoofd soms. Ze was mijn check of ik alles had, haha. Daarna even wat thee drinken.

persoonlijke update
En dan gaan we de kerstspullen opruimen. Het wordt wel kaal in huis dan.

persoonlijke update
Ik ruimde namelijk nog meer dingen op. Onze badkamer wordt verbouwd en wilde zo veel mogelijk dingen wegzetten. Kan het geen stof vatten.

persoonlijke update
Terwijl ik alvast wat dingetjes voor school regelde, heeft Thijs een heerlijk avondmaal gemaakt. Mijn ouders kwamen ook. We konden zo het cadeautje aan mijn vader geven.

persoonlijke update
Kijk nou hoe mooi en lekker?! Een mooie afsluiter van de vakantie.


Maandag (4 januari). De mannen voor de badkamer kwamen rond kwart voor 8 al. Die dag hebben ze veel van de oude badkamer gesloopt. We hebben voor de zekerheid het één en ander afgedekt.

persoonlijke update
Ik reed daarna naar mijn ouders. Thuis onderwijs geven en bellen met de kinderen gaat niet met al dat lawaai op de achtergrond. Ik heb daar gewerkt. En had meer spullen mee genomen. De aankomende week blijf ik bij hen. Alle kamers staan vol met spullen en zo kan ik rustig thuis werken en loop ik de mannen niet in de weg, haha. Plus: ik kan ook niet douchen thuis. Een logeerweekje bij paps en mams.

persoonlijke update
Vaders werkt ook thuis. Samen drinken we om half 11 even koffie. Hij maakt gelijkt gebruik van zijn mok.


Ondertussen stuurde Thijs foto’s door van het sloopwerk. Gaat lekker daar.


Je herkent de badkamer niet meer terug joh, haha.

persoonlijke update
Zo de eerste dag thuiswerken zit erop. Best nog wel vermoeiend zo lang achter de laptop. Lekker even rusten op de bank.

Dat was deze persoonlijke update in 2020 en 2021 dan. Het goede jaar is fijn van start gegaan. Ik ben erg benieuwd hoe de badkamer gaat worden. Dit zullen we snel gaan zien! En dan laat ik jullie ook zeker het resultaat zien. Deze week ben ik bij mijn ouders en kan ik daar rustig thuis werken.

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *