Persoonlijke update: nasleep Corona en pakketjes

persoonlijke update

Persoonlijke update:

Hoi! Een persoonlijke update die ik mij toch anders had voorgesteld…. Ik ben de hele week thuis geweest. Heel erg moe, weinig energie en veel hoofdpijn. Ik ben ervoor naar de huisarts en dit is duidelijk een nasleep van Corona. In deze persoonlijke update lees je er meer over. Wel kwamen er leuke pakketjes binnen deze week en hebben we weer lekker gegeten thuis.


Dinsdag (23 februari). Ik had de dag ervoor een Coronatest gedaan. Pfiew, gelukkig was deze negatief. Ik heb daarna de huisarts gebeld en heb een afspraak gemaakt. Dit zal een nasleep van Corona zijn, maar de huisarts wil voor de zekerheid even kijken en luisteren naar mijn klachten (hoofdpijn als ik mij inspan, weinig energie, geluid komt hard aan, prikkels, beetje warrig soms).


Moeders kwam die middag langs. Even beetje kletsen en ik ontving ondertussen pakketjes.


Daarna liepen we samen rustig naar de Action. Ik kon daar een bestelling ophalen. Even in het zonnetje een ijsje eten om bij te komen. Daarna weer rustig terug gelopen.


Mijn avondeten. Ik kon alleen de geraspte kaas niet vinden. Thijs had de helft meegenomen en de andere helft over gelaten voor mij. Ik zag het gewoon niet liggen in de koelkast. Thijs dacht: ik FaceTime even. Ik de koelkast laten zien…. Daar rechts op de tweede plank in het hoekje Merle…. Goed…..


Woensdag (24 februari). Ik paste de kleren van Femme Luxe (alles past, jeep!). Alleen één broek stonk erg en die hing ik even buiten. Het was toch erg mooi weer.


Deze week ben ik ziek gemeld op school. Even wat vitamine D opdoen buiten. Ik las een tijdschrift en tussendoor staarde ik wat voor mij uit.


Er kwam nog een pakketje : mijn bestelde pannenkoekmix van Panash.


Een klein dutje op de bank en ik kleurde deze mandala verder af.


Donderdag (25 februari). Weer een rustig dagje. Ik zat even buiten en kreeg het daarna een beetje benauwd.


Binnen zat ik even achter de laptop. Ik had contact met de Mediamarkt over onze wasmachine die kapot is. Een monteur van de Beko kwam die middag. Helaas moesten er onderdelen besteld worden en kan hij over twee weken pas weer komen om de wasmachine te maken. Gelukkig is daar: mijn moeder (of zoals ze zichzelf noemt: het waswief, haha).


Lekker warm buiten en ik eet boerenkool, haha. Dit is een van de maaltijden die ik bij uitgekookt heb besteld. Daar komt snel een blogpost van online.


Wat YouTube video’s kijken op de bank.


Vrijdag (26 februari). Mijn moeder kwam mijn Shein bestelling brengen en was meenemen. En ze bracht mij naar de dokter. Daar kreeg ik te horen wat ik eigenlijk al dacht, maar niet wilde horen. Ik heb nog steeds klachten die passen bij een nasleep van Corona. Doordat ik te veel heb gedaan, heb ik een terugslag gekregen.

Ik moet nu echt luisteren naar mijn lichaam. Dat ik hoofdpijn krijg bij een inspanning is al een teken. Van stofzuigen kan ik dat al krijgen en lig ik even uitgeput op de bank. De huisarts zei: je moet eigenlijk al je activiteiten door de helft doen als het ware. Als voorbeeld het stofzuigen: doe eerst de helft van je huis, pak dan een lang rustmoment en doe dan de rest.

Ik mag wel prikkels opzoeken, maar niet te veel. En rustig aan doen dus… Tja, dat past niet zo bij mij. Over deze persoonlijke update heb ik ook erg lang gedaan kan ik je zeggen. Elke dag 1 uurtje achter de laptop probeer ik nu. Dus dat betekend een klein stukje typen en dan nog wat anders doen en laptop dicht..

Het is even niet anders. Werken op school lukt voor nu ook even niet. Ik heb de directeur gebeld en hij gaat voor mij een vervanger regelen en ik ben aangemeld bij de bedrijfsarts om straks weer rustig op te kunnen starten.


Het is even balen, maar is niet anders. Ik wil dit straks niet nog eens. Dus nu even pas op de plaats. Deze kreeg ik van een collega. Super lief!

persoonlijke update
Na het eten had ik mijn laatste energie van die dag gebruikt om de kleding van Shein te passen. Alles zat top: behalve dit pakje. Die stof is zoooo raar. Kraakt aan alle kanten. Het voelt een beetje als een skibroek aan. En zo oogt het ook, haha. Nee die gaat terug. De rest houd ik. Even kijken of ik dat in een video of blogpost ga laten zien.


Thijs bracht daarna de was naar mijn ouders. Ik maakte thee en een bakje fruit. Konden we daarna samen tv kijken.

persoonlijke update
Zaterdag (27 februari). Jeroen kwam om de badkamer verder af te maken. Fijn! Ondertussen werden ook onze boodschappen bezorgd. Thijs had dit als verrassing besteld. Lekker!

persoonlijke update
Ik zat verder een beetje op de bank in het zonnetje (beetje op insta en genieten van de zon). Tussendoor kijken naar de badkamer. We hebben nu ook een douchedeur. Super fijn.

persoonlijke update
Een lekkere lunch!


De middag was verder niet zo spannend. Beetje liggen, dutje doen en TikTok filmpjes kijken. En toen was het alweer etenstijd. Een tapas van pizza, haha.


Jaaaa Wie is de Mol tijd. Ik zet mijn stem op Renée hoor!

persoonlijke update
Zondag (28 februari). Het ‘waswief’ (moeders) kwam weer, haha. Schone was brengen en vieze meenemen. Daarnaast ook twee pakketjes voor mij die bij mijn ouders waren bezorgd. Die van Femme Luxe was een verrassing. Waarschijnlijk een vergissing. Op het pakketje zag ik een datum van 13 januari staan… Verder lag ik wat op de bank.

persoonlijke update
En even een klein stukje lopen met Thijs. In het zonnetje op een bankje nam ik even pauze.

persoonlijke update
Thijs ging ondertussen naar de Jumbo wat dingen halen die we vergeten waren. Daarna begon de terugweg. Het voelde alsof ik een marathon had gelopen. Daarna deed ik ook niet veel meer. Genoeg gedaan voor die dag.

persoonlijke update
Pasta avond: makkelijk en lekker! Daarna keken we de serie Red Light en ik ging vroeg naar bed.

persoonlijke update
Maandag (1 maart). Lekker douchen die ochtend. De douchedeur maakt het douchen nog fijner, haha. En dit rekje is ook ideaal! Verder bestond de ochtend uit bankhangen…

persoonlijke update
Thijs heeft een schema voor mij gemaakt omdat ik zo veel in een keer doe op een dag. Dat mag dus niet echt… En om de humor erin te houden: heb ik een activiteit af? Dan mag ik een sticker plakken, haha. Geniaal. Verder probeer ik 1 uurtje achter de laptop te zitten per dag… Is lastig.


Ik melde me ook hiervoor aan. Eens kijken of dat was is. Of ik het wel vol houd om zo laat en lang dat te volgen, haha.

Dat is deze week dan. Ik heb nog nooit zo lang over een persoonlijke update gedaan. De concentratie is ook ver te zoeken en moet alles in stapjes doen. Het is lastig, maar wel beter. Als ik hoofdpijn krijg, doe ik dus weer iets te veel. Of wanneer ik op de bank zit en mijn ogen zwaar worden en dicht vallen…. Zegt ook genoeg.

Ik ben heel erg benieuwd hoe het aankomende week gaat. Ik ga echt proberen alles rustig te doen. In mijn hoofd moet daar wel een knopje voor om, maar dat gaat langzaam. Volgende week horen en zien jullie hoe het is gegaan.

[shopsuite_snippet id=54d2]

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *