Persoonlijke update: voorjaarsvakantie & nog een test?!

Persoonlijke update:

Hoi!  Een nieuwe persoonlijke update in vakantie sfeer. Afgelopen week had ik namelijk Voorjaarsvakantie. Ik heb rustig aangedaan in de vakantie. Ik was erg moe. Wel heb ik nog met een vriendin afgesproken en mijn moeder kwam langs. Een keer met een pakketje en een keer met een bloeddrukmeter….. En onze wasmachine ging ook nog even eens stuk. Wat een week: check de foto’s in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (16 februari). De ochtend lekker beginnen met een latte. Met de nieuwe koffie cupjes! Lekker even wat bloggen die ochtend.


Daarna ging ik lunchen bij mijn ouders. Er was daar ook een pakketje voor mij gekomen. Kon ik die gelijk meenemen: een trui voor Thijs!


En vanuit mijn ouders reed ik naar Floor. Naar haar gezellige huisje in Arnhem. Kijk hoe gaaf deze muur is geworden!


En ik ben verliefd op haar waterkoker, haha. Is een Binkie van de Hema. Ik wil er ook één!!!


We dronken gezellig thee en kletsen veel. Nee, geen Baileys zoals op de mok staat. Netjes thee.


En plots was het alweer etenstijd joh. Ja als twee vriendinnen eenmaal beginnen te praten, stopt het niet. We bestelden wat te eten bij de Beren. Je zou denken dat hier een taart in zit….


Maar nee: een bouw je eigen burger pakket.


Echt super lekker ! Ik reed na het eten weer naar huis. Toch nog wel een avondklok die blijft…. Haha. Het was erg gezellig bij Floor en leuk om haar weer eens te zien.


Woensdag (17 februari). Ze zijn de hele week in het appartementen complex al bezig met de voegen en gevels van de balkons. Die dag was het bij ons raak. Gezellig hoor.


Ik lag een beetje op de bank. Beetje bloggen en YouTube video’s kijken. Had erge hoofdpijn en was moe die dag.


Ik had die middag wel online Montessori studie. We moesten een kleine opdracht maken.


Daarna kwam moeders mijn Hunkemöller pakketje ophalen. Zij heeft deze voor mij in de winkel opgehaald. En ze nam dropjes en Dextro voor mij mee. Ben een beetje wiebelig en zie soms vlekjes voor mijn ogen. Misschien is mijn bloeddruk weer heel laag….


We testen nog even een spelletje uit die ik van school had meegenomen. Best een lastig spel voor kleuters is dit.


Donderdag (18 februari). Ik lag veel op de bank. Filmpjes kijken, bloggen en op Shein mijn winkelmandje vol pleuren, haha. Ik zag ook erg bijzondere dingen. Die broek snap ik niet helemaal denk ik.


Deze trui vind ik wel super leuk! Die blijft. En zo heb ik toch wat leuks besteld daar.


Daarna had ik voor mezelf een drie gangen menu gemaakt. Mijn moeder had de vorige dag soep gebracht. Daar had ik nog wat van over. Dat was mijn voorgerecht en daarna kwam hoofd en dessert.


Vrijdag (19 februari). Chillen op de bank. Ik keek Boos. Blijft een goed programma op YouTube.


En daar kwam moeders weer. Ze had de bloeddrukmeter mee en we hebben mijn bloeddruk opgemeten. Is niet heel hoog…..


En ze kon gelijk even met mij meekijken naar de wasmachine. Hij deed niks meer…. Hebben van alles geprobeerd. Conclusie: was mee gegeven aan mijn moeder en dan maar iemand er naar laten kijken.


Dennis kwam langs met een waterstofzuiger. Die dacht: fix ik wel. Haalde dit muntje uit de pomp….. Oeps (en al helemaal pijnlijk, want hij werk bij de Jumbo, haha). Maar daarna was het probleem nog niet opgelost. Ding doet nog steeds niks. Ggrr. Ik heb een bericht naar de fabrikant van de wasmachine gedaan.


Het was ondertussen al etenstijd en Thijs zou ook zo thuis komen. Dennis en ik hebben kibbeling en patat gehaald en dat hebben we gezellig met z’n drieën gegeten.

persoonlijke update
Zaterdag (20 februari). Met koffie op de bank naar Temptation gekeken. En ja couple goals: Thijs en ik hebben dezelfde sloffen.

persoonlijke update
Daarna hebben we mijn nieuwe stickers op de auto geplakt.

persoonlijke update
Scannen maar! Thijs heeft daarna de garage opgeruimd en ik lag op de bank.


Het plan was om pannenkoeken te bakken. Ging alleen iets mis met het meel. Ik had zo’n fles waar je alleen melk aan toe moest voegen en schudden maar. Thijs heeft daarna echt goed geschud. Ik kreeg het niet helemaal voor elkaar.

persoonlijke update
Ach ja, dan gaan we alles beplakken met Girls-Things stickers, haha. Deze oplader is van mij! Ik heb namelijk 12 van dit soort stickers. Dus kan weer vooruit.


Verder lag ik op de bank en keek ik voor geurkaarsen. Deze wil ik altijd van de Ikea (die ruiken zoooo goed). 10 Euro aan geurkaarsen en 49 euro aan verzendkosten. Haha….. Dat gaan we dus niet doen.

persoonlijke update
Bij pa en ma aten we lekker Kippie! Dit is Kippeling. Echt zoooo lekker.

persoonlijke update
Daarna nog even lekker bubbelen. Ik dommelde helemaal weg in het warme water joh. Snel naar huis en Wie is de Mol kijken daarna. Ik zet mijn pijlen nu op Reneé.

persoonlijke update
Zondag (21 februari). Lekker chillen in het zonnetje en we keken Mocro Maffia.

persoonlijke update
Bij de Action wat bestellen.

persoonlijke update
En Thijs maakte een heerlijke brunch. Super lief!

persoonlijke update
En erg lekker ook. Daarna lag ik op de bank (pfff verrassend).

persoonlijke update
Een laag make-up op het gezicht en wat foto’s voor mijn blog maken. Dat was wel een een beetje de laatste activiteit van die dag.

persoonlijke update
Ik viel daarna in slaap op de bank. Hoofdpijn en moe.

persoonlijke update
Na het eten keken we naar de nieuwe NPO serie: Red Light. Die is leuk zeg! En daarna op tijd naar bed.


Maandag (22 februari). Ik had een onrustige nacht gehad. Ik heb de huisarts gebeld omdat het niet echt lekker gaat: erg moe, draaierig en soms vlekjes voor mijn ogen, veel hoofdpijn, pijn rondom mijn ogen , kortademig en een moe lichaam. Zij raadde aan om voor de zekerheid nog een test te doen. Je weet het maar nooit. Het zijn typische Corona klachten. Mocht de uitslag negatief zijn, moet ik de huisarts terug bellen.

Dan gaan ze verder kijken. Ik kon gelukkig de middag al gelijk terecht voor de test. School ook gebeld en voor deze week ben ik ziek gemeld en komt er een vervanger voor mij. Bah niet fijn. Ik kan niet eens een lang verhaal vertellen of mijn ademhaling schiet al omhoog. Niet heel fijn….


Het is dus even afwachten…. Veel slapen en chillen op de bank en hopelijk straks af en toe even naar buiten. Mijn moeder had de dag ervoor deze leuke vaas met bloemetjes achter gelaten voor mij. Heb ik wel wat leuks om naar te kijken….

En dat is deze persoonlijke update dan. Ik heb een erg leuke vakantie gehad ondanks dat mijn conditie en alles achteruit ging. Misschien was dit ook even nodig. Ik weet het niet. Volgende week lees je meer in de persoonlijke update hoe het afloopt.

[shopsuite_snippet id=54d2]

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1192

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *