Persoonlijke update: markt ‘s-Heerenberg met Heppy

persoonlijke update

Persoonlijke update:

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update die vooral in het teken van Heppy staat. We hadden onze eerste markt van vier in deze periode. Druk geweest met voorbereiden en zondag was dan de markt in ‘s-Heerenberg. Het was een geslaagde dag. Check dat in deze persoonlijke update. Verder had ik nog een verjaardag en kwam er gezellig bezoek langs.


Dinsdag (16 augustus). De vakantie van Thijs zat erop. Rianne kwam die dag langs. We hebben een dag kaarsen en zeepjes maken voor Heppy op de planning staan.


Tussendoor zijn we naar ‘s-Heerenberg geweest. Ik had nog twee cadeaubonnen om uit te geven in een winkeltjes daar en we haalden wat cadeautjes.


Tja en dan is het ineens lunchtijd. Lekker op een terrasje wat eten.


En thuis gaan we weer door. Alles goed inpakken.


Dit scoorde ik trouwens met die bon. Hoe vet?!


Woensdag (17 augustus). De kaarsen konden eruit en deze werkte ik af.


Daarna druk achter de computer. Ik heb aardig wat leuke posts ingepland.


Met moeders ging ik in de middag naar Doetinchem. Ik had nog niet alle cadeautjes en we dronken lekker koffie samen.


En eindelijk een goed kleed voor onze marktkraam gevonden. Deze konden we bij de Kwantum op maat laten maken. Dat is ideaal.


Na het eten reden Thijs en ik naar een afspraak via Marktplaats toe. Onderweg wat lekkers halen.


Donderdag (18 augustus). De laatste ronde kaarsen maken.


Deze mevrouw dacht vervolgens heldhaftig de groene container schoon te spuiten. Blijkbaar lekte een rubbertje en hoppa: ik creΓ«erde een groot zwembad…


Maar met een andere slang lukt het redelijk. De rest heb ik samen met Thijs afgemaakt. Kokhalzen joh, Blegh zo vies dit.


Daarna lekker bloggen met dit liedje van Snelle non-stop aan. Ik kende deze helemaal nog niet. Leuk nummertje hoor!


Ik had in de stad de dag ervoor nog gezellige lampjes gekocht. Dacht: leuk voor in de boom. Maar ik weet het niet zo. Heb wel de avond lekker buiten gezeten.


Vrijdag (19 augustus). Schoonmaken. Jottum. Daarna had ik weer bijles voor Levi. Het was weer gezellig.


Moeders kwam daarna en we maakten alles klaar voor onze eerste markt van vier.


Aangezien deze in ‘s-Heerenberg is en schoonvaders daar woont, brachten we vast wat zware en grote spullen naar hem toe. Dat mag even bij hem in de garage staan, fijn!


De lampjes uit de boom toch maar in de overkapping gehangen. Staat toch leuker?! Denk dat ik nog een slinger voor de andere kant wil…. oops.


Na het eten kwam Ilse op bezoek. Een vriendin van Thijs van vroeger en een collega van mij. Hoe grappig?! Ilse werkt wel op de andere locatie dus heel vaak zie ik haar niet. We hebben gezellig gekletst. En ja, Ilse had lekkere drank mee, haha.


Na een paar glaasjes zijn we gezellig de jacuzzi in gegaan. Hier hebben we tot laat in gezeten. Veel gekletst en gelachen.


Zaterdag (20 augustus). Ik begon de ochtend met sporten, daarna wat bloggen en ik zat daarna nog met een boek in het zonnetje. Op deze foto niet te zien de zon maar hierna kwam deze wel.

persoonlijke update
Aan het eind van de middag zijn we naar de verjaardag van Rianne en Monique gegaan. Eind juli waren ze beide jarig maar vierden het voor familie en vrienden nu.

persoonlijke update
Een lekkere BBQ, Desperados en gezellig kletsen.

persoonlijke update
Zondag (21 augustus). De grote dag! Onze eerste markt van vier (okΓ©, vijf inmiddels, haha. We staan ook op de Truckrun in Ulft). Maar nu met onze spullen richting ‘s-Heerenberg.

persoonlijke update
Eerst bij Theo koffie drinken. Handig een schoonvader die in ‘s-Heerenberg woont. Theo heeft tijdens de markt ook onze lunch verzorgd, super lief.

persoonlijke update
Rond half 11 zijn we naar het centrum gegaan om onze kraam op te zoeken en deze aan te kleden. Een mooi plekkie zo.

persoonlijke update
Met z’n allen is het zo opgezet.

persoonlijke update
Tadaaa: de Heppy kraam.

persoonlijke update
Ons assortiment is uitgebreid met zeepjes en kaarsjes. Super leuk.

persoonlijke update
En vooral veel epoxy. Dat liep super goed. De onderzetters en lettersleutelhangers waren in trek.

persoonlijke update
Tussendoor even wat drinken en eten. Een maatje van Thijs kwam ook langs en had drinken voor ons mee. Heel lief. Verder stond ik voornamelijk achter de kraam.

persoonlijke update
De oma van Thijs kwam ook kijken. Super lief.

persoonlijke update
Na afloop van een geslaagde markt, aten we nog een patatje bij Theo.

persoonlijke update
Thuis plofte ik daarna op de bank. Een wijntje had ik wel verdiend, haha.

Maandag (22 augustus). Een dagje thuis aanrommelen. Eerst even gesport en daarna de voorraden van Heppy bijwerken. We hebben aardig wat epoxy gekocht.

Vaders kwam in de middag en hij hielp mij in de voortuin onkruid weghalen. Thanks pap. Daarna hebben we nog wat gedronken.

Ineens bedacht ik mij om mijn kleding eens uit te zoeken en voordat ik het wist, was ik mijn hele kledingkast aan het uitruimen, haha.

Hij lijkt een stuk legen, haha. Joke, er zit nog steeds veel in.


Dit kan allemaal op Vinted.

Na het eten kwamen Rachel en Marco even langs. We speelden gezellig spelletjes.

De persoonlijke update loopt weer op zijn eind. Het was een leuke en drukke week. De middag markt was echt super geslaagd. Aankomende week maar nieuwe epoxy bij maken want aankomende week hebben we nog een markt. Verder ga ik ontspannen in de sauna met vriendinnen en heb ik een high wine!

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *