Met Heppy op markten staan!

Hoi! Even weer een leuke update over onze webshop: Heppy. We staan met Heppy op markten de aankomende twee maanden. Eind juni stonden we voor de eerste keer met onze Heppy kraam op een markt in Wehl. Dit is zo goed bevallen dat er nog vier markten op de planning staan de aankomende tijd.

Met Heppy op markten staan

Met Heppy op markten staan. Dit hadden we in het begin nooit gedacht. We willen natuurlijk meer naamsbekendheid. Dit kan dus ook via markten/braderieën. In de zomerperiode is in elke stad of dorp wel in het weekend een braderie te vinden. Via een site zijn wij gaan rondkijken.

persoonlijke update
Onze eerste markt.

We hebben vier leuke markte/braderieën uitgekozen om met onze Heppy kraam te staan. Even wachten of we werden toegelaten maar op alle vier zijn we toegelaten. Onze producten waren anders dan alle andere kraampjes en dat vonden de meeste organisatoren leuk om op de markt te hebben.

Even op een rijtje waar we gaan staan:
Zondag 21 augustus: Mechteld ten Ham braderie in ‘s-Heerenberg.
Zondag 28 augustus: Kermismarkt in Duiven.
Zondag 4 september: Didam op Stelten markt in Didam.
Zondag 25 september: Pleinenfeest markt in Gaanderen.

Voorraad en nieuwe producten

Dat is een flinke rij, haha. We zijn dus druk bezig met voorraad aan producten maken. De markten zijn allemaal wel in de buurt. We hopen dus op meer naamsbekendheid en producten te verkopen natuurlijk. Op een markt gaat dat toch best fijn en makkelijk. Mensen lopen lekker rond te struinen en kraampjes kijken. Als er wat leuks tussen zit, wordt dat gekocht.

Bezig met nieuw sieraden

We verkopen eigenlijk alle producten die we op de webshop hebben staan: kaarten, memoblokken, sieraden en producten van epoxy. Voor de markten maken we overal wel meer van. Zo ben ik bezig met andere sieraden en meer sieraden te maken. Deze staan nog niet op de webshop. Deze zijn eerst voor de markten. Wat overblijft komt op de webshop te staan.

Een eerst blik van onze zeepjes.

Zo doen we dat ook met de epoxy. We hebben nieuwe producten van epoxy. Eerst voor de markt en later voor de webshop. En we zijn ook met nieuwe producten bezig! Speciaal voor de markten. Kunnen we kijken of dat loopt.

We zijn namelijk bezig met eigengemaakte kaarsen en zeepjes. We hebben bijzondere geuren en vormen. Net even anders dan andere hopen we. Wie weet een gat in de markt, haha.

met Heppy op markten

Nog even de laatste dingetjes regelen zoals prijsjes voor aan/op de producten, een doek voor over de kraam en zo nog meer laatste dingetjes. Dan zijn we helemaal klaar om met Heppy op markten te staan.

Ik dacht: een leuke tip om te delen. Mocht je toevallig in de buurt zijn ;). Wie weet zie ik je wel op een van de markten/braderieën.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *