Persoonlijke update: Ladies Night & huis oma opruimen

Persoonlijke update: 

Hoi! Het is weer dinsdag en tijd voor een persoonlijke update. Afgelopen week was erg leuk en gezellig. Mijn moeder en ik stonden met ANNADESY op een Ladnies Night bij de bioscoop. In het weekend zijn Thijs en ik zelf naar die film geweest: All Inclusive. En we zijn op bezoek geweest en hadden bezoek hier over de vloer. Kijk mee in deze persoonlijke update naar mijn week.

 


Dinsdag (14 maart). Ik bleef iets langer op school om een pauze van een collega over te nemen. Ik liep buiten bij de kleuters. Dan kon zij even met pauze en een broodje eten.

Ik ging daarna thuis aan de slag met armbandjes. Ik maakte er best veel.


Na het eten keek ik een serie op Netflix. Kunnen jullie raden welke…..


Woensdag (15 maart). Na een ochtend werken kwam moeders naar mij. We hebben die avond een tafel bij de Ladies Night bij de Vue in Doetinchem. We pakken de spullen die we mee willen nemen en maken alles in orde daarvoor.

Alvast prijsjes plakken en alles in de auto doen.


Thijs was op tijd en we konden nog snel wat eten met z’n drietjes.

Daarna zijn mijn moede en ik naar de Vue gereden. De tafel mooi aankleden met onze spulletjes. Wil je meer zien van de voorbereidingen en de avond? Check de reel die op ANNADESY staat.


We werden goed voorzien van drinken en wat lekkers. Tussen de films door kwamen de vrouwen bij ons shoppen. Erg gezellig.


Wat snacken tussendoor.


En oops… Haha, ik kreeg zelfs een wijntje van het personeel daar ;). Rond 12 uur lag ik in mijn bed. Een lange maar gezellige avond.

Donderdag (16 maart). Phoe de wekker ging weer vroeg. Op school had ik een fijn ochtendje en daarna ging ik thuis aan de slag om de voorraad bij te werken en wat dingen op te ruimen.


Vrijdag (17 maart). Ik heb veel voorbereidend werk gedaan op school. We gaan vanaf volgende week namelijk iets anders werken met de kinderen.


Thuis ging ik schoonmaken en wat kratjes verzamelen voor vaders. Daarna naar de bijles van Levi.


En daarna reed ik door naar het huis van mijn oma. Ze zit sinds maandag in een verzorgingstehuis. Op de afdeling: dementie. Dit is veel beter voor haar en fijner voor ons. We gaan vast beginnen met spulletjes uit te zoeken. De kratjes kan papa dan gebruiken om spullen in te doen.


Allemaal dingen van vroeger kwamen boven. Twee wijnglazen van mijn oma heb ik meegenomen. Ik heb er weer eentje kapot laten vallen thuis. Nu heb ik weer twee nieuwe. Dankjewel oma!

Zaterdag (18 maart). Ik heb even gesport en daarna wat achter de laptop bezig en Instagram.

persoonlijke updateIn de middag ben ik weer naar het huis van mijn oma gegaan. De rest van de familie was daar ook. We hebben weer veel spulletjes opgeruimd. En ik nam wat lekkers mee voor tussendoor.

persoonlijke update
Het lijkt wel het Open Lucht Museum, haha.

persoonlijke updateDe verzameling shotglaasjes is enorm van oma. Wij als kleinkinderen hebben deze een beetje verdeeld onder ons.

persoonlijke update
Even pauze. Mijn neefje had appelflappen gehaald.

persoonlijke update
En we gaan daarna nog even door. We vinden hele oude apparaten uit de bakkerij van vroeger. Kun jij raden wat dit is?

persoonlijke update
Na het eten zijn Thijs en ik naar de film All Inclusive geweest. De dames van de Ladnies Night vonden de film heel grappig. Dat wilden we met eigen ogen wel eens zien.

persoonlijke updateWat te snacken en een wijntje. We hebben veel gelachen om de film. Een echte aanrader.

persoonlijke updateZondag (19 maart). Thijs en ik reden naar Kim en haar zoontje Jason. Hij is helemaal fan van Woezel en Pip. Via marktplaats hebben we nog snel twee knuffels op de kop getikt.

persoonlijke updateKoffie met wat lekkers. En we hebben gezellig gekletst.

persoonlijke update
Daarna thuis, ging ik even buiten zitten. De zon kwam af en toe tussen de wolken door. Heerlijk.

persoonlijke updateJordi, Gabrielle en de kids kwamen daarna op bezoek. Nog voor de verjaardag van Thijs.

persoonlijke updateDe zon kwam weer tevoorschijn en we verplaatsten ons naar buiten. Lekker genieten en veel lachen samen.

persoonlijke update
Na het eten keken Thijs en ik naar de nieuwe serie op Videoland: Hockey vaders. Lachen! Ik ging daarna op tijd naar bed. Was erg moe.

persoonlijke update
Maandag (20 maart). Ik had een erg onrustig nacht en werd wakker met een draaierig gevoel en een zwarte hoofd. Niet fijn. Ook mijn keel deed wat pijn. Coronatestje gedaan en die was gelukkig negatief. Ik ben wankel op mijn benen en snel licht in mijn hoofd, dat had ik zaterdagochtend ook al. Misschien is mijn bloeddruk wat aan de lage kant? Zout naar binnen werken. En hopen dat het snel beter gaat.

Dat is de persoonlijke update dan. Het was een leuke week met veel gezelligheid. Misschien ben ik wat druk geweest de afgelopen tijd en dat zich dat nu uit? Of ik heb wat onder de leden. Er zijn nog veel mensen ziek hoor ik. Rustig aan doen!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *