NA-KD items: lekker veel kleur

Hoi! Ik heb zin in veel kleur! Dat is te zien aan deze nieuwe NA-KD items. De items schreeuwen lente. Yes, helemaal zin in. Mocht je ook bij NA-KD willen shoppen? Gebruik de code: merleh voor 30% korting als nieuwe klant bij NA-KD (z0nder account daar) en 15% korting als terugkerende klant (wel een account dus). De code is ook geldig op sale items en is één hele week geldig (t/m 16 maart). Hoe leuk is dat?! Laten we snel naar de NA-KD items vol leuke kleuren kijken.

NA-KD items

Roze top

Ik kan je vast verklappen. Er zit veel roze in deze items. Roze is helemaal in deze lente en zomer. En laat ik daar nou helemaal fan van zijn. Zo leuk. Deze Barbie roze top is toch geweldig?! Het is een fijn tussentruitje om dadelijk in de lente te dragen. Kettingen erop en gaan. De stof voelt fijn en zacht en rekt lekker mee. Een maat XS valt prima.

Roze blazer

Door naar nog een roze item: een blazer! Ik draag de laatste tijd steeds meer jasjes. Een blazer is altijd een fijn item om in je kast te hebben. Deze kleur is toch geweldig?! Een mooi oversized model. Een maat 34 valt echt ruim zat bij mij. Ik kan er bijna in zwemmen, haha.

Groene top

Om lekker aan color blocking te doen heb ik een gave groene top. Deze kan ik tof onder de blazer dragen. Deze kleuren staan gaaf bij elkaar. Dit is een crop top model. Een korter modelletje dus. Leuk om met mijn high waisted jeans te combineren. Deze top heb ik een maat S en valt prima. Het stofje is niet heel rekbaar. Misschien handig om rekening mee te houden.

Paarse top

NA-KD items

Nog een ander lekker kleurtje: paars. Ik zag deze paarse top op de site en vond deze gelijk geweldig op de een of andere manier. Het model is erg leuk met die waterval hals. Heel erg mooi en sjiek. Ook deze paarse kleur is tof onder de roze blazer. Echt heel leuk. De top heb ik in een maat S en deze valt dan weer aan de krappe kant. Ik heb echt geen grote borsten maar het past maar net aan de voorkant. Ik vind persoonlijk de achterkant mooier zitten, haha.

NA-KD items

NA-KD items

Sneakers

NA-KD items

Onder alle looks staan de sneakers met gekleurde details helemaal geweldig. Het zijn wat grove sneakers met een gaaf veterdetail. De schoenen heb ik in een maat 38 en deze vallen goed op maat.

Tas

NA-KD items

En als laatste een item met minder kleur maar niet minder leuk. Deze handige tas! Een leuk slangenprintje als detail en veel handige vakjes in de tas. Een tas om op ieder moment te gebruiken.

NA-KD items

Helemaal leuk al die gekleurde NA-KD items. Laat het mooie weer maar komen. Dan loop ik er vrolijk bij. En heel veel shop plezier bij NA-KD!

Welk item zou jij ook shoppen bij NA-KD?

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *