Persoonlijke update: klussen in huis & oma jarig

persoonlijke update

Persoonlijke update:

Hoi! Tijd voor een persoonlijke update. In het begin van de week was ik nog wat ziekjes. Het gaat gelukkig een stuk beter. Ik ben weer lekker aan het werk gegaan en in het weekend werd er gewerkt bij ons. Dennis en Ellen kwamen klussen en de muren in de woonkamer doen. Onze woonkamer is niet bewoonbaar momenteel. Zie in de persoonlijke update hoe we dat oplossen. En mijn oma is jarig en we gaan op bezoek bij haar.

 


Dinsdag (28 september).  Ik was die dag nog thuis. Het ging gelukkig al beter. Nog wel een snotneus en moe. Ik probeerde tussendoor wel wat voor de Montessori studie te doen.


Verder lekker liggen op de bank.


Woensdag (29 september). Ik heb de ochtend weer gewerkt op school. Daarna ging ik naar mijn opa en oma. Ik had wat vragen over hun traplift voor een blogpost. Plus: foto’s ervan nodig.


Gelijk even lekker koffie drinken. Het was gezellig bij opa en oma. Daarna ging ik naar mijn ouders. Eten en chillen op de bank.


Ik kwam thuis en er lagen leuke pakketjes op mij te wachten.


Donderdag (30 september). De ochtend gewerkt op school en er kwam iemand observeren voor de Montessori studie. Dat ging gelukkig erg goed. Toen ik thuis kwam, kwam de spanning eruit zoals je ziet…. Haha, nee grapje. Ik kwam met mijn voet tegen de onderrand van de keuken aan… Ja hoor. Provisorisch kreeg ik het ding er weer in.


Na de was en stofzuigen heb ik achter de computer nog het één en ander gedaan. En ik maakte dit leuke hoekje in de werkkamer.


Na het eten kwam iemand kijken naar onze ketel. We hebben warm water maar de verwarming slaat niet aan. Het vlammetje is er wel maar er gebeurd echt niks. Diegene kon het probleem helaas niet oplossen….


Vrijdag (1 oktober). Een dag werken op school. Ondertussen heeft Thijs een andere firma gebeld voor de ketel. Gelukkig konden die wel helpen. De verwarming doet het! Yes, zo fijn. Ik sliep met een dikke pyjama, dekbed en een extra deken. Nu zitten we lekker met de verwarming aan. Thijs kwam op tijd thuis en we aten samen pizza.


Alvast wat spullen weghalen voordat de klussers de volgende dag komen. Daarna samen op de bank een filmpje kijken.


Zaterdag (2 oktober). Dennis en Ellen kwamen klussen. De woonkamer wordt gedaan: muren en plafond. Ik begon vast met wat behang eraf te halen.


Daarna begon het echte werk. Ik hielp ze met grote stukken behang eraf halen.


Dennis en Ellen haalden de plinten los en maakten de muren helemaal ‘schoon’,


Gaat lekker!

persoonlijke update
Een moment van pauze: een broodje knakworst. lekker!

persoonlijke update
Daarna kon ik niet echt meer helpen. Alle meubels staan in onze bijkeuken/ berging. Daar zitten we dan nu ook. Wat achter de computer doen.

persoonlijke update
In de woonkamer gaan ze lekker verder.

persoonlijke update
Het voorbereiden voor het schilderen gaat beginnen.


Werkplek in de berging, haha.

persoonlijke update
Een mens moet ook eten. We haalden wat gemakkelijks.

persoonlijke update
De kleuren die ik het mooiste vind voor op de muur. Ellen en ik zijn aan het kijken welke het mooiste is. Het is met daglicht beter te zien dus de volgende dag nog maar even goed kijken.

persoonlijke update
Nog even doorklussen na het eten. Daarna gingen Ellen en Dennis naar huis. Ze hebben al super veel gedaan!

persoonlijke update
In de woonkamer zitten lukt niet. De tv hebben we naar boven gedaan en we hebben vanuit bed met warme chocomelk samen een serie gekeken. Erg gezellig.

persoonlijke update
Zondag (3 oktober). Ik kreeg  ontbijt op bed van Thijs. Super lief. Ondertussen is Dennis al aan de klus gegaan beneden.

persoonlijke update
De muren zijn een stuk gladder en netter.

persoonlijke update
Koffie in onze berging en ik deed mijn belastingaangifte.

persoonlijke update
Ellen is ook gekomen en helpt Dennis verder met klussen. Dit is de muur voor.

persoonlijke update
En dit na. Is toch een stuk netter.

persoonlijke update
Eind van de middag zijn we naar mijn oma gegaan. Ze was jarig en werd 85 jaar, wauw! Mijn nichtje had taart gebakken, mmhm zo lekker.

persoonlijke update
En we haalden een lekker patatje met de hele familie. Oma vond het erg gezellig.

persoonlijke update
Maandag (4 oktober). Ik werkte de hele dag op school. In de middag stond een collega in de groep waar ik normaal sta. Ik kon buiten de groep aan gang met kinderen individueel en was bezig met werkjes maken.

En dan is dit het einde van de persoonlijke update. De klussers zijn al erg goed opgeschoten. En tussendoor gezellig kletsen dus is het ook erg leuk, haha. Aankomende week is het even kijken hoe en wat in huis. Ik denk dat ik maar even bij pa en ma eet zodat ik verder veel boven leef. Weten jullie dat vast ouders, haha.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *