Persoonlijke update: bezoek en veel bloggen

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Het is weer tijd voor een nieuwe persoonlijke update. Afgelopen week heb ik fijn gewerkt en veel voor mijn blog gewerkt ook. Ik heb een bezoek gebracht aan een nieuwe lingeriezaak in Doetinchem. Heel erg leuk! Het was tijd om veel rommel thuis weg te gooien en er kwam bezoek naar ons huis kijken. Gezellig!


Dinsdag (21 september). Na een ochtend werken op school ging ik naar Arioque. We laseren mijn oksels nog eens en hebben wat leuke plannen bedacht.


Daarna ging ik naar een nieuwe lingeriezaak in Doetinchem: Rose July. Daar staat een leuke winactie mee online op mijn Insta. Het is echt een prachtige winkel: veel lingerie te vinden, vintage lingerie en op maakt gemaakte lingerie. Ik ging met deze rode slip dress naar huis.


Ik at gezellig bij mijn ouders en daarna keek ik eindelijk de eerste aflevering van La Casa De Papel deel 5! Wauw nu al spannend.


Woensdag (22 september). Een ochtend werken op school en daarna aan de slag voor de biografie voor de cursus journalistiek.


Verder foto’s maken voor mijn blog en dus bloggen. Een productieve middag.


Zo veel achter het scherm gezeten: tijd om te sporten!


En toch floepte er nog een leuk idee voor een artikel uit. Daarna keek ik weer La Casa de Papel.


Donderdag (23 september). Die ochtend stond ik in een andere groep. Daar stond een smaakles op de planning. Ik bereide de les voor. Zoet, zuur, zout en bitter proeven. De kinderen vonden het heel leuk.


Thuis heb ik weer eerst geblogd en daarna kwam moeders met hun grote auto. We propten deze zo vol mogelijk met karton en plastic wat we verzameld hadden. Dit hebben we naar een afvalpunt gebracht. In één keer redden we het niet dus nog een keer op en neer.


Daarna even langs de Landwinkel in Wehl. Wist niet dat die daar zat. We haalden kwark en fruit.


Haha en ik zag deze grappige chips.


Laat ik na twee weken ook zelf eens aan de kook gaan, haha. Gaat prima zo.


De Meilandjes op Curacao. Ik zag veel bekende plekken. Lachen.


Vrijdag (24 september). Ik werkte de hele dag op School. Na schooltijd zorgde ik voor boekjes en dingen van groep 3 voor de week erop.

persoonlijke update
Met Thijs gezellig samen pizza eten en beide moesten nog wat doen achter de laptop.

persoonlijke update
Bij Theo dronken we thee en installeerde Thijs wat dingen voor hem. We hebben veel gelachen: die twee zijn net Jut en Jul.

persoonlijke update
Zaterdag (25 september). Ik werd wakker met keelpijn en een snotneus. Voor de zekerheid een test gedaan thuis. Gelukkig niks. Denk dat ik flink verkouden wordt. Druk geweest en nu komt het eruit. Verder heb ik wat schoongemaakt en ben ik bezig geweest met een vlek in de bank.

Vanaf vandaag start trouwens ook de Fashionchick Fantastic Week. Van 25 september t/m 1 oktober helpt Fashionchick jouw look te ontdekken. In deze week krijgen hun favoriete producten een podium om jou te inspireren!

Tijdens deze week kun je profiteren van exclusieve deals! Om alles bij te houden, kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief. Zo ontvang je de laatste nieuwtjes en deals van de Fashionchick Fantastic Week!

persoonlijke update
Verder deed ik wat dingen achter de laptop voor de blog.

persoonlijke update
En we kregen bezoek van Maja en Diny. De vroegere oppassen van Thijs. Ze hebben ons huis gezien en wat gedronken. Daarna lag ik op de bank met de laptop.

persoonlijke update
Er kwamen vrienden van Thijs langs maar ik voelde mij echt niet lekker. Ik ging naar mijn ouders om daar rustig op de bank te liggen. Voor de zekerheid had ik mijn pyjama mee. Ik ging na één aflevering van Temptation terug kijken al naar bed. Zo moe.

persoonlijke update
Zondag (26 september). Een onverwachte logeerpartij dus, haha. Thijs kwam ook bij mijn ouders en we dronken daar koffie. Ik heb bijna de klok rond geslapen. Ik voelde me iets beter.

persoonlijke update
Eenmaal thuis kwam de tante en haar vriend van Thijs op bezoek. De moeder en zusje van Thijs ook. Een super lief pakket gekregen.

persoonlijke update
We hebben een heerlijke lunch buiten gegeten en gezellig gekletst.

persoonlijke update
Thijs en Sander hebben het kippenhokje vast gesloopt. Hier willen wij een schuurtje neerzetten.

persoonlijke update
En Thijs is gaan grasmaaien. Ik lag daarna buiten op de bank. Was erg moe.


Aan de kook: pasta. Rianne bleef gezellig eten.


Daarna lag ik uitgeteld op de bank. Van Thijs kreeg ik een bakje fruit. Na Expeditie ging ik gelijk naar bed.


Maandag (27 september). Ik sliep slecht. Hele hoofd deed pijn. Zit vol met snot. Lichaam doet ook zeer. Helaas bleef ik ziek thuis. Ik sliep veel in de ochtend en verder lag ik op de bank.


De laatste aflevering van La Casa De Papel gekeken. Jeejte…. Kan nu al niet wachten op het tweede deel zeg. Zo spannend!

 

Dat was de persoonlijke update alweer. De weken gaan best snel zo. Het was weer een fijne en productieve week. De tuin ligt nu wel vol met afval. Dit wordt van de week opgeruimd. Hopelijk voel ik mij ook iets beter. Van de week maar even rustig aan doen. En dan hopelijk in de volgende persoonlijke update een fittere Merle.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *