Persoonlijke update: kerst shoppen & High Tea

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

H0i! Leuk dat je weer nieuwe persoonlijke update leest. Afgelopen week was best bijzonder. Ik had wat problemen met de auto en het was Sinterklaas op school. Ook wij als leerkrachten kregen wat leuks. En hops: in het weekend was het Kersttijd. We zijn naar een hele leuke kerstwinkel geweest. Thijs kwam nog met een kerstverrassing voor mij en ik had een high tea met vriendinnen. Super veel leuke foto’s in deze persoonlijke update dus!

 


Dinsdag (1 december). Na schooltijd begon ik aan de Advent Kalender. Jammie.


Het wordt steeds eerder donker. De kerstboom kan al snel aan. Gezellig!


Er kwam een pakketje van Thijs en daar zaten onderbroeken voor hem in. Maar ook deze sokken voor mij! Een cadeautje. Super lief.


Woensdag (2 december). Ik reed naar school en hoorde een heel raar geluid uit de auto komen. Ik belde Thijs in lichtelijke paniek op…. Hij zei al: geen rook? Geen vreemde geur? Je kunt nog remmen, gassen en koppelen? Rijd naar school en na je werk rijd je langs de garage. En dat deed ik.


En daar was het al snel duidelijk: de uitlaat was los. Deze konden ze gelijk voor mij maken. Grappig om mijn auto zo van onder te zien.


Ik kreeg een leenauto mee en daarmee reed ik naar mijn schoonmoeder. Naar huis is net wat ver, dan was ik meer aan het heen en weer rijden. Op de laptop van mijn schoonmoeder kon ik nog wat doen. En we kletsten gezellig. Daarna kon ik de auto weer ophalen. Hij is weer helemaal in orde!


Bij mijn ouders heb ik lekker avond eten gehad. Daar pakte ik ook maar het cadeautje op die ik van de Sint van school had. Mhh lekker hoor!


Donderdag (3 december). Na school reed ik naar mijn ouders. Er kwam precies op dat moment een pakketje voor mij daar. Iets leuks voor Thijs. Hier komt nog een blogpost van online.


En door naar Arioque. Ik kreeg weer een peeling. Ben weer een Minion zoals Thijs zei.


Toen ik thuis kwam nog een beetje bloggen en het was alweer etenstijd. Ik keek Boos van Tim Hoffman.


Vrijdag (4 december). Na een drukke ochtend met Sint op school ben ik met moeders naar de Ikea geweest. Het was lekker rustig.


Deze hond is toch zoooo leuk! Hele winkel doorgezocht. Denk dat deze dus niet te koop is….. Kon dat beest nergens meer vinden.


Met een kar vol kaarsen ben ik goed geslaagd.


Daarna nog even naar de Makro. Helemaal kerst sfeer daar.


En toen zag ik al deze vrienden. Te leuk toch?!


Dit rendier vond ik het leukst. Ik kon de prijs er niet van vinden. Ik met dit beest onder mijn arm de hele winkel door op zoek naar een prijsscanner. Helaas een beetje een prijzig rendiertje. Ik heb hem maar weer terug gezet….


Het was alweer etenstijd. Bij de supermarkt haalden we wat lekkers en dit aten we thuis lekker op. Dit is Gringo’s eten dat bij de Plus in Doetinchem lag. Blijkbaar verkopen ze dat daar. Gringo’s is een restaurant in Doetinchem. Lekker en slim dit!

persoonlijke update
Temptation Island tijd. Met de kerstsokken en Thijs lekker op de bank.

persoonlijke update
Zaterdag (5 december). Samen met Thijs, Ellen en Dennis ben ik naar een Kerst Deco Bazaar geweest. Even een klein stukje rijden, maar dan kom je in dit Kerst paleis!

persoonlijke update
Ze hebben er zo veel toffe dingen en de prijzen vielen reuze mee.

persoonlijke update
Haha weer een gezellig rendier. Die was dan wel duur (over de 100 euro!).

persoonlijke update
Deze bol is tof. De laatste die er was. Die gaat mee!

persoonlijke update
We zijn goed geslaagd zullen we maar zeggen. Er zit ook wat voor mijn ouders bij trouwens. We hebben onderweg een broodje gehaald met z’n allen en daarna gingen de heren weer op pad.

persoonlijke update
Ellen bleef bij mij en Jolynn kwam ook. Ze had een high tea voor thuis mee. Een gezellige meidenmiddag met veel thee en hele lekkere hapjes.

persoonlijke update
We deden het in twee rondes. Echt zo lekker allemaal.

persoonlijke update
Onze boodschappen werden ondertussen ook gebracht. Deze kregen van de Sint. Dat wordt voor de dames hun toetje. Rond half 7 ging de bel weer ineens. Ik dacht nog: kan Thijs niet zijn. Die heeft toch gewoon een sleutel?! Ik deed open…..

persoonlijke update
Stonden Dennis en Thijs daar met deze vriend. Had Thijs bij de Action gekocht voor mij. Haha zo geniaal. De hele avond heeft deze vriend op mijn schoot gezeten.


Dennis en Ellen gingen op tijd weg en wij keken nog tv. Ik heb onze vriend maar even op de leuning gezet.

persoonlijke update
Zondag (6 december). Schoonmaken en opruimen en daarna tijd voor koffie. Haha, is onze grote vriend weer. We maakten nog foto’s voor mijn blog en daarna nog even bloggen.

persoonlijke update
In de middag kwamen Joanne met haar ouders op bezoek. Nog voor mijn verjaardag en haar ouders hadden ons huis nog niet gezien. Alles in één dus. Ik kreeg een super leuk panterprint pakket.

persoonlijke update
En dit is toch wel een topper! Het was een gezellige middag met hen.


Na het eten met mijn nieuwe dekentje op de bank. Samen met Thijs keek ik 1 tegen 50.


Maandag (7 december). Een langere dag op school. Ik heb een hele dag in dezelfde klas gestaan. Eén collega is nog niet beter en ik die op maandag, dinsdag en woensdag deze groep nu. Leuk om dit weer eens te doen. Het is een gezellig clubje kinderen. Tot en met de kerstvakantie en één week daarna ga ik dit nog doen. De donderdag en vrijdag ben ik dan vrij. Dan klopt het ook met mijn aantal uren. Toen ik thuis kwam eten maken en bij gebrek aan je vriend….. Dan zet je je nieuwe kerstman toch tegenover je, haha.

 

Dat was deze persoonlijke update weer. Een lekkere lange, maar heb ook veel leuke dingen gedaan. Aankomende week zijn mijn werkdagen even iets anders dus. Ook weer leuk en even anders. In huis is het lekker gezellig met alle kerstspullen. Love it! En de volgende week gaan we lekker in, in complete kerststijl!

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *